Mama en de chocoladefabriek

20 augustus 2014

Echte chocoholics kunnen hun remmen los gooien in deze online chocoladefabriek. Knutsel zelf op de site van Chocstar de perfecte chocoladereep in elkaar. En dan bedoel ik niet de standaard melkchocolade reep met hazelnoten. Je kunt kiezen uit super lekkere Fair Trade chocolade en uit meer dan 65 ingrediënten. Dit betekent dat je meer dan 4 miljard mogelijke chocolade combinaties kan maken. Als je niet al chocolade verslaafd bent dan word je het nu wel.

chocola-vrouw-moeder-snoep-ontwerp-traktatie-verjaardag-zwanger-cadeau-kraamcadeau-moederdag-vaderdag-sinterklaas-kerst-ladylemonade_nl De site werkt heel makkelijk. Eerst kies jezelf je favoriete chocolade smaak en dan kun je aan de slag met de ingrediënten. Hier krijg je wel een beetje last van lichte keuzestress. Want de lijst van noten, kruiden, fruit, snoep, koekjes is enorm. En ze zijn allemaal lekker, denk aan speculaas, groene thee, munt, marshmallows, popcorn, smarties, stroopwafel, gojibessen, kokos, cranberry’s, peper, basilicum. Volg je het nog? En dan heb je ook nog allemaal lekkere decoratie opties, zoals verjaardagskaarsje, discodip, marsepein kroontjes. Heb je een beetje hulp nodig bij de juiste combinatie van smaken? Check de site ingredienten.nl, hier kun je zien welke ingrediënten lekker combineren. Heb je een keus gemaakt uit de eindeloze mogelijkheden dan kan het mixen beginnen. Binnen een paar dagen ligt deze zelf bedachte chocolade verrassing op je deurmat te wachten. Leg de kids lekker op tijd in bed. Maak voor jezelf een verse pot thee of een latte macchiato en smullen maar. Dat is toch een fijn mama quality time momentje?

Of maak iemand anders blij met dit onweerstaanbare chocolade cadeautje. Een vriendin die net bevallen is en wel wat zoetigheid kan gebruiken. Een jarige job of je moeder omdat ze altijd voor je klaar staat.

Lekker eten op school
Naar school: Klaar voor de start?

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Nikki 20 augustus 2014 at 2:48 pm

    Ik heb een kijkje op de site van chocstar genomen wat een leuke site. Ik ben gek op chocola en helemaal op originele combinaties.

  • Laat een reactie achter