Doe mee! Laat je kind tekenen voor een betere wereld

19 oktober 2016
tekenen, kleuren, stiften, potlood, waskrijt, tekening, kind, peuter, kleuter, meisje, jongen, maken, goede, doel, crayola, tekenen voor een betere wereld, sos kinderdorpen, helpen, campagne, actie

Stel, jouw kind mag zijn of haar eigen droomhuis ontwerpen. The sky is the limit! En geld speelt geen enkele rol. Hoe zou die plek er dan uit zien denk je? Ik zie dan meteen van die Hans en Grietje huisjes voor me, compleet gemaakt van snoep. Of ik denk aan een huis gevuld met al het speelgoed van de wereld, een televisie die nooit uit gaat, fonteinen waar chocola uit komt, een zwembad en glijbanen waarmee je van verdieping naar verdieping roetsjt. Maar mijn eeuwig om snoepjes zeurende en soms wat hebberige kleuter heeft mij totaal verbaasd.

Het ideale thuis door de ogen van een kind

tekenen, kleuren, stiften, potlood, waskrijt, tekening, kind, peuter, kleuter, meisje, jongen, maken, goede, doel, crayola, tekenen voor een betere wereld, sos kinderdorpen, helpen, campagne, actie Ik vroeg Finn om voor het goede doel ‘Tekenen voor een Betere Wereld’ zijn droomhuis te tekenen. Deze campagne is een initiatief van Crayola – meer dan 100 jaar geleden begonnen als waskrijtjesmerk en inmiddels onze hofleverancier van stiften, potloden en andere knutselspullen – in samenwerking met SOS Kinderdorpen. Hierin roepen zij kinderen op om hun ideale thuis te tekenen. De tekeningen worden verzameld op een speciaal voor deze actie gemaakte website – crayolahelpt.nl – waarna iedereen geld kan doneren op zijn of haar favoriete tekening. Zo wordt geprobeerd om zoveel mogelijk geld op te halen voor gezinnen over de hele wereld die dat hard nodig hebben. Voor kinderen die niet zo’n veilig thuis hebben waar ze liefdevol en zorgeloos kunnen opgroeien. Een prachtig initiatief dus en daar helpen wij graag aan mee.

Simpel en vertrouwd

Maar in plaats van de door mij verwachte luxe villa met alles erop en eraan tekende Finn juist iets simpels. Een doodgewoon huis met vier muren en een dak erop. En daarin stond zijn bed met beer – zijn lievelingsknuffel – erop. Drie andere knuffels mochten er ook wonen. En natuurlijk Charlie, papa en ik. Meer dan zijn familie en een beer om lekker mee in slaap te kunnen vallen heeft een kind gewoon ook niet nodig om gelukkig te zijn. Mooi, zo’n wijze les van je eigen(wijze) kleuter!

tekenen, kleuren, stiften, potlood, waskrijt, tekening, kind, peuter, kleuter, meisje, jongen, maken, goede, doel, crayola, tekenen voor een betere wereld, sos kinderdorpen, helpen, campagne, actie

Kleur je ook mee?

Vind jij ook dat ieder kind op een veilige en warme plek hoort op te groeien? Laat jouw kind dan ook mee tekenen voor een betere wereld. En ontdek hoe het ideale thuis er door de ogen van jouw kind uitziet. Upload de tekening op crayolahelpt.nl. Vanaf 31 oktober zijn daar dan alle ingezonden tekeningen te bewonderen en kan iedereen doneren op zijn of haar favoriete tekening. Via social media kun je de tekening van je eigen tekentalent ook delen om familie en vrienden op te roepen om geld te storten. Ik hoop dat ik jouw tekening straks naast die van Finn en heel veel andere kindjes zie staan!

advertorial, mamablog, mama, blog, advertentie, sponsored, story

Dagje uit met de kids naar LEGO World
Nieuw kinderkamer & speelgoed merk: Petit Monkey

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter