Cursus mindful breien

4 november 2015

Hoe zet jij het circus in je hoofd eventjes in de pauzestand? Ga je fanatiek sporten, driftig je huis schoonmaken of horizontaal onderuit op de bank? Wist je dat een creatief momentje ook wonderen doet? Volledig gefocust druk met je eigen kunstwerk, geen boodschappenlijstje wat nog in je hoofd durft rond te spoken. Zoek je een creatieve uitdaging wat gelijk staat aan een cursus mindfulness, dit nieuwe boek Club Geluk en het geheim van de gebreide ham & meer bizarre breisels zet rondvliegende gedachtes stop.

Dit boek is niet zomaar een breiboek. De dames van Club Geluk volg ik al een tijdje, hun creatieve uitspattingen zijn zóóóó leuk en origineel om jaloers op te worden. Met de gebreide ham in de HEMA-folders kregen de dames vorig jaar landelijke bekendheid. Vergeet de shalws en truien, in dit boek is het motto ‘hoe gekker, hoe beter’. Dus geen functionele breisels, maar grappige, unieke creaties waar zelfs de kids lekker mee kunnen spelen. Alles kan gebreid worden, handtas-handwerkjes, een bos bloemen, een champagne fles, je favoriete parfumfles, mijn favoriete Tony’s Chocolonely reep of je lievelings kamerplant. Er is ook een speciaal hoofdstuk met mannelijke maaksels. Enige brei-ervaring is wel gewenst om deze bizarre breisels te maken. Maar met de duidelijke instructies in het boek en filmpjes op YouTube kom je een heel eind. En anders heb je in ieder geval even een lekker peaceful momentje met jezelf gehad. Het boek is te koop via Bol.com.

breien-breiboek-knutselen-creatief-diy-handboek-handleiding-mama-ontspanning-hobby-tip-mindfulness-ladylemonade_nl2 breien-breiboek-knutselen-creatief-diy-handboek-handleiding-mama-ontspanning-hobby-tip-mindfulness-ladylemonade_nl5

Top 14 schoencadeautjes onder de €5,-
DIY: Glow in the dark Sint Maarten tas

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter