Thuisbezorgde knutsel verrassing

21 april 2014

Knutselspulletjes voor je kindje staan regelmatig op je boodschappenlijstje. De meeste kids houden namelijk wel van kneuterige fröbel momentjes. En als het even kan dan het liefst samen met mama. Alleen soms heb je geen inspiratie om de creabea moeder uit te hangen. Misschien ben je wel helemaal geen knutselexpert en kom je niet verder dan een kleurpotlood en een kleurboek. De WNSDG [woensdag] knutseldoos is wellicht voor jou een perfecte uitkomst.

Nooit meer gebrek aan creatieve ideeën of aan een quality time momentje met je kleine. Deze complete knusteldoos voor ouders en kinderen (4-7) jaar is één grote verrassing. Gevuld met zoveel mogelijk natuurlijke materialen en uitleg-kaarten ben je een middagje zoet. De knutsel activiteiten zijn leerzaam, creatief en uitdagend. Dit betekent dus saampjes actief aan de slag en iets leuks en origineels in elkaar fröbelen. Bouw en versier een vogelhuisje, maak van schuimklei leuke figuurtjes of creëer je eigen tas. Maak plezier en een hoop rommel en de dag kan niet meer stuk.
knutselen-doos-kind-samen-creatief-ladylemonade_nl Dit knutselpakket kun je vanuit je luie stoel bestellen en wordt thuis bezorgd. Ideaal, daar hoef je ook niet meer speciaal de deur voor uit. En nog een fijn idee is dat dit een goedkopere oplossing is dan alle spulletjes los te shoppen in de winkel. Je kunt kiezen voor een éénmalige verrassingsdoos. Bevalt je dit zo goed dan kun je vanaf september voor de abonnement optie gaan. Have fun!

Voor de meisjes en de jongens
Schommelen in huis

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter