Schuif gezellig aan

6 augustus 2014

De eettafel is in de meeste gezinnen het hart van het huis waar alles gebeurt. Ook ik breng er heel wat uurtjes aan door. Knutselen met Reva, gezellige avondjes met vrienden en natuurlijk werken vanaf mijn laptop. Deze geliefde plek kun je nog persoonlijker en specialer maken met Tafelziel.

Waarschijnlijk heb jij thuis ook genoeg leuke foto’s, kunstwerken van de kleintjes, mooie lieve kaartjes die je dolgraag wil bewaren en ergens wil showen. Meestal is de koelkast de plek voor al dit leuks. Al deze unieke spulletjes kun je met Tafelziel tentoonstellen op je grote eettafel. Met een stijlvolle, transparante toplaag die precies op maat van je tafelblad wordt gesneden verteld je tafel een verhaal van al deze bijzondere herinneringen. Dit 2 cm dikke tafelzeil rol je heel makkelijk uit op al je mooie persoonlijke decoraties. Je kunt oneindig variëren met allerlei creative ideeën. Laat de kinderen een vrolijke zomertafel maken of met de verjaardag van je kindje tover je het om in één grote piratenfestijn. Sowieso met Sinterklaas, Kerst en Pasen kun je dit belangrijke plekje in huis helemaal in stijl versieren. Een leuke creatieve weekend bezigheid om samen met de kindjes te doen.

De tafel hoeft nooit meer gedekt te worden en is super makkelijk om schoon te houden. Een extra voordeel van de transparante toplaag is dat je mooie eettafel nu ook altijd beschermd is tegen dagelijks gebruik. Ontzettend handig voor kindjes die wat minder fijngevoelig met spulletjes om gaan.

decoreren-knutselen-creatief-eettafel-persoonlijk-tafelziel-ladylemonade_nl5

decoreren-knutselen-creatief-eettafel-persoonlijk-tafelziel-ladylemonade_nl
decoreren-knutselen-creatief-eettafel-persoonlijk-tafelziel-ladylemonade_nl3
decoreren-knutselen-creatief-eettafel-persoonlijk-tafelziel-ladylemonade_nl8

decoreren-knutselen-creatief-eettafel-persoonlijk-tafelziel-ladylemonade_nl6

decoreren-knutselen-creatief-eettafel-persoonlijk-tafelziel-ladylemonade_nl7
decoreren-knutselen-creatief-eettafel-persoonlijk-tafelziel-ladylemonade_nl9
decoreren-knutselen-creatief-eettafel-persoonlijk-tafelziel-ladylemonade_nl12
decoreren-knutselen-creatief-eettafel-persoonlijk-tafelziel-ladylemonade_nl10
decoreren-knutselen-creatief-eettafel-persoonlijk-tafelziel-ladylemonade_nl11

Naar school: Klaar voor de start?
DIY: Kurkbootjes

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter