Say cheese!

22 februari 2016

Als een soort van paparazzi wil je alles wat je pasgeboren spruit doet vastleggen op de gevoelige plaat. Sta jij ook de hele dag iedere rek en strek oefening, funny face, nieuwste outfit of een zoet slapend gezichtje te fotograferen? Een simpele fotoshoot van een spelende Reva in de box eindigde bij mij in een ontplofte filmrol met 60 keer dezelfde foto. Je zou denken ‘hoe moeilijk kan het zijn?’. Zelf vond ik het nog best een lastig klusje om net die ene te schattige foto goed te maken.

De online fotografie cursus van CheezzBaby leert je in 8 lessen hoe je de mooiste babyfoto’s kunt maken. Een baby is niet te regisseren, dus heb je wat wat meer kennis nodig om de perfect picture te kunnen maken. Tijdens de cursus komen er verschillende onderwerpen aan bod, zoals compositie, achtergrond, licht, bewerking en jouw rol als fotograaf. Geen moeilijke technische details, maar toegankelijke tips & tricks om straks heel snel en makkelijk een prachtig plaatje van je baby te kunnen schieten. Of je nu hoogzwanger, net bevallen bent of er loopt nog een kleintje in de rondte de cursus kun je thuis volgen vanuit je luie stoel en op jouw moment. Elke type camera en telefoon is geschikt en er is geen speciale ervaring vereist dus alle mama’s kunnen aan de slag.

Kun jij wel een beetje hulp gebruiken? Deze week hebben we een superleuke kortingsactie. Normaal gesproken kost de volledige online babyfotografie cursus € 89,- en speciaal voor alle Lady Lemonade lezeressen betaal je deze week nu maar € 29,- met de kortingscode: LADYLEMONADE. Kijk voor meer informatie op Cheezzbaby.nl.

Lieve Adele...
Geboekt! De perfecte kidsproof vakantie

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

 • Reply Monique 9 maart 2016 at 12:50 pm

  Dit is wel een heel makkelijke cursus, en dat voor 29,95!
  Te simpel leuk voor kinderen niet voor volwassene gemaakt.
  Diep teleurgesteld, 8 hoofdstukken?
  Het zijn 8 video clipjes met simpele uitleg door tekeningen.
  Geen baby fotografie maar kinderen die baby worden genoemd.

  Zocht tips voor baby’s beter te fotograferen maar niets wijzer van geworden.

  Jammer dus niet kopen.

 • Laat een reactie achter