Rije rije rije in een wagentje

16 september 2014

Ik ben nooit zo bezig geweest met een buggy. Charlie heeft een super hippe kinderwagen onder zijn bips die om te bouwen is tot wandelwagen. Dus daarmee kan ik de komende jaren vooruit. Dacht ik! Totdat de vakantie voor de deur stond…

kinderwagen, buggy, baby, kiezen, pasgeboren, kinderen, peuters, kleuters, dreumes, testen, reviews, beste, welke, Cybex, Callisto, stroller, liggen, standen, ligstand, boodschappen, stad, inklappen, makkelijk, stad, strand, bos, wandelen, lopen, zitten,We zouden met de auto naar Italië gaan. En tja, dan zit zelfs een flinke gezinsbak al vrij snel tot de nok toe vol. Dus waar laat je dan die lompe, logge kinderwagen? De oplossing: Er moest toch een buggy komen! Maar dan wel één met alle luxe en comfort van een kinderwagen. Want mijn uk is met zijn 5 1/2 maand nog te jong om lang rechtop te zitten. De keuze viel daarom op de Cybex Callisto, een stoere design buggy die al te gebruiken is vanaf de geboorte. En dus ook belangrijk; die makkelijk in de auto past, dankzij zijn compacte, gemakkelijk in te klappen, lichtgewicht aluminium frame.

kinderwagen, buggy, baby, kiezen, pasgeboren, kinderen, peuters, kleuters, dreumes, testen, reviews, beste, welke, Cybex, Callisto, stroller, liggen, standen, ligstand, boodschappen, stad, inklappen, makkelijk, stad, strand, bos, wandelen, lopen, zitten,De Cybex Callisto blijkt een eersteklas ticket de wijde wereld in. Of ik nu in smalle Italiaanse boetiekjes, over hobbelige trottoirs of door het bos rijd, de buggy manoeuvreert – met zijn vier roterende wielen met vering – overal moeiteloos en super smooth tussendoor of overheen. En mijn kleine passagiertje geniet ondertussen van het uitzicht of trekt zich terug achter de te vergroten regen- en UV-werende zonnekap voor een dutje. En hij slaapt er heerlijk, dus het moet in de buggy wel enorm comfortabel zijn! De wagen heeft dan ook alle toeters en bellen die een ‘full size’ kinderwagen ook heeft: Een in 5 posities verstelbare rugleuning, een onderstel waarop je ook een reiswieg of autostoeltje kunt plaatsen, gordels die je makkelijk op je baby aan kunt passen, een in hoogte verstelbare duwstang (handig voor lange papa’s!) en voetensteun… Het kan niet op! De buggy is bovendien ook lekker ruim en heeft een draagkracht tot 17,5 kilo. Dus toen Finn tijdens een tripje naar Sirmione niet meer op zijn benen kon staan, hebben we hém in plaats van Charlie in de wagen gezet. Een baby van 6,5 kilo tilt toch makkelijker dan een flinke peuter! Ook heeft de buggy zich bewezen als we niet op pad waren. Hij is op reis bijvoorbeeld de ideale kinderstoel om Charlie zijn oefenhapjes in te geven. En Finn gebruikt hem af en toe als poppenwagen.

kinderwagen, buggy, baby, kiezen, pasgeboren, kinderen, peuters, kleuters, dreumes, testen, reviews, beste, welke, Cybex, Callisto, stroller, liggen, standen, ligstand, boodschappen, stad, inklappen, makkelijk, stad, strand, bos, wandelen, lopen, zitten,Nu we terug zijn in Nederland, ben ik nog steeds super blij met mijn karretje. De gang wordt niet meer in beslag genomen door een monstervoertuig. Ik loop niet meer met een loodzware wandelwagen te zeulen. En als ik met de bakfiets naar de stad ga, kan de wagen gewoon mee! Met een prijskaartje vanaf €335,- is het misschien niet de goedkoopste buggy. Maar je kunt hem gebruiken voor je pasgeboren baby tot aan de kleuters. Dus als je het op die manier bekijkt, is deze one-size-fits-all buggy een hele goeie investering! Beschikbaar in de kleuren zwart, grijs, paars en blauw.

Appels plukken
Naar school: Klaar voor de start?

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter