Dag zon!

23 juni 2013

Vroeger was de zon mijn beste vriend samen met de bruiningsolie. Heerlijk smeren en bakken maar. Geen haar op mijn hoofd die er nu aan denkt om dat nog te doen. Tegenwoordig geniet ik liever op een afstandje van de zon en smeer ik me gewoon met een hoge factor in. Nu met Reva heb ik zelfs een soort zonne-angst gekregen. Ik ben als de dood dat haar gevoelige huidje teveel blootgesteld wordt aan de sterke zonnestralen. Ik haal dan ook alles uit de kast wat betreft zonnebeschermings producten.

baby, kind, veilig, zon, zonnen, UV, stralen, bescherming, strand, zwembad, badkleding, pakje, uv pakje, uv kleding, kleding, zonnebrand, factor, verbrand

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag de dag is er genoeg keus in leuke UV-badkleding voor je kleintje. Deze kleding bevat UV bescherming en staat vaak gelijk aan een factor 50. Voor Reva heb ik een UV pakje voor bij het strand of het zwembad. Zo kan mijn kleine meisje lekker spelen en mams ontspannen genieten. Wij hebben een aantal leuke UV zwempakjes voor de kleine beachboys en girls op een rij gezet.

1. Roze/mint UV zwempak € 39,95 2. UV zwempak hartjes € 41,95 3. UV shirt en broekje € 34,95 4. Zwemset UV roze gestreept € 24,95 5. Visjes blauw/groen UV zwempak € 39,95 6. Stoer UV zwempak € 41,95 7. Blauw/groen gestreept UV zwempak € 39,95 8. Zwemset UV blauw gestreept € 24,95

Naast UV-badkleding zijn er natuurlijk nog genoeg andere manieren om je kindje goed te beschermen tegen de zon. Een aantal zonnetips voor de kids:

  • Hou je kleintje tussen 12.00 en 15.00 uur zoveel mogelijk uit de zon, hij is dan nl. het sterkst
  • Houdt kinderen die jonger dan 1 jaar zijn helemaal uit de directe zon
  • Laat je kindje niet te lang in zijn blootje of zwemkleding lopen maar trek op tijd een t-shirt aan.
  • Een petje of zonnehoedje is onmisbaar om het gezichtje en hoofdje te beschermen
  • Gebruik minimaal beschermingsfactor 30 of hoger.
  • Smeer je kindje een half uur voor het naar buiten gaan in. Let goed op de gevoelige delen zoals neus, oren, oogleden, nek en onder de randjes van de kleding.
  • Als een kindje een t-shirt draagt smeer goed de buik en rug in. De UV straling gaat door het t-shirt heen. Een wit t-shirt heeft een lage beschermingsfactor. Dikkere stof zoals spijkerstof heeft een hogere beschermingsfactor.
  • Herhaal het insmeren elke twee uur en na het zwemmen, ook als het product waterbestendig is.
  • Zorg dat er altijd een schaduwplekje is of neem een parasol mee
  • De ogen van je kleintje kun je het beste beschermen met een goede kinderzonnebril die UV-A en UV-B stralen tegenhoudt. (Let op het CE-keurmerk).
Zwangerschapsgordel
Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter