De schone slaapster

24 juli 2013

Slapen wie is er niet dol op. Onze Reva is net Doornroosje! Slapen vindt ze heerlijk en doet ze van baby af aan zonder problemen. Dit klop ik nu heel erg hard af op mijn houten eettafel. Heel wat schietgebedjes heb ik de afgelopen maanden de ruimte in gestuurd. Wat zou het heerlijk zijn als baby numero 2 ook een slaapwondertje blijkt te zijn.

Wat hebben we nodig? Een mixje van de drie R’en (Rust, Regelmaat en Reinheid) en een grote dosis geluk. Ondertussen kan ik het niet laten mijn 2e hopelijk ‘schone slaapster’ in spé alvast een handje te helpen. Een muziekdoosje is hierbij het perfecte middel. Als je zwanger bent kun je alvast beginnen met een muziekdoosje dichtbij je buik te houden. Je kleintje maakt op deze manier kennis met de geluiden. Na de geboorte zal je baby’tje de muziek herkennen en in verband brengen met jouw warme, veilige buik. Dit fijne, vertrouwde gevoel zal de kleine wurm helpen bij het zelfstandig in slaap vallen. Daarnaast zorgt het muziekje voor het slapen gaan voor een duidelijke structuur in het slaapritueel.

Een muziekdoosje zorgt hopelijk voor een slaapkontje maar het is natuurlijk ook een hartstikke leuke kinderkamer accessoire. De mooiste en hipste muziekdoosjes voor je baby kun je vinden in de webshop van ‘Hippe Muziekdoosjes’. Zoveel keus, zeker weten dat je hier gaat slagen voor je kleintje of voor een kraamcadeautje. Deze site verdient absoluut een bezoekje.

Heb jij nog handige slaaptips voor andere moeders? Laat het ons weten en maak kans op het schattige Stella de Uil muziekdoosje van ‘Hippe Muziekdoosjes’.

1. Speeldoosje olifant € 55,- 2. Muziekbeest kat  € 36,95 3. Muziekdoosje Jambonos het varken € 28,95 4. Muziekdoosje uil Stella groen € 26,95 5. Muziekdoos Simon de slak € 37,50 6. Muziekknuffel Daisy de eend € 18,50 7. Rood vliegtuig met muziek € 59,- 8. Muziekpop Anna ballerina € 34,95 9. Muziekpop leeuw Lex € 34,95

Gratis en voor niks!
Reva's Kitchen

Dit vind je misschien ook leuk

7 Reacties

 • Reply Anna 24 juli 2013 at 8:01 am

  In bad doen voor het naar bed gaan,en zoveel mogelijk hetzelfde ritueel aanhouden

 • Reply Jane 24 juli 2013 at 3:17 pm

  Bij mijn zoontje doet een warm flesje melk altijd wonderen voor het slapen gaan. Hij word dan al heel slaperig en dan kunnen we hem daarna meteen in zijn bedje leggen.

 • Reply Chantal 24 juli 2013 at 10:39 pm

  Ik zit voor het slapen gaan met Mees op de schommelstoel naast zijn bed. Nog even lekker knuffelen, een beetje kletsen. Dan zie ik hem al helemaal ontspannen. Daarna een slaapliedje en een dikke kus op zijn hoofd en hij slaapt al. Mees heeft ook een uilenlakentje met groene uiltjes. Dit muziekuiltje zou daar geweldig bij staan!

 • Reply Isabelle 26 juli 2013 at 1:13 pm

  Ik geef mijn dochtertje Noa vaak voor het slapen gaan een lichte massage. Lekker ontspannen en slapen doet ze dan als een roosje.

 • Reply Bella 26 juli 2013 at 3:14 pm

  Mijn dochter is dol op voorlezen en iedere avond gaan wij na het zingen van liedjes een boekje uitzoeken; deze lees ik dan voor en na het boekje weet ze inmiddels dat het dan tijd is om de lamp uit te doen en te gaan liggen 🙂

 • Reply Esmee 26 juli 2013 at 9:48 pm

  We zwaaien naar de vogels, zeggen de zandbak gedag en de bomen en dan trekken we samen de gordijnen dicht. Slaap lekker allemaal!

 • Reply Cynthia 28 juli 2013 at 3:30 pm

  Van harte gefeliciteerd Bella, je hebt het Stella de Uil muziekdoosje gewonnen. Veel plezier ermee!

 • Laat een reactie achter