So lovely!

17 november 2014

De vrolijke ladies van a Little Lovely Company begrijpen het helemaal. Met hun motto ‘lets start: Making Life Lovely!‘ zorgen ze voor heel veel blije mensen. En dat gaat veel makkelijker dan je denkt. Het is altijd feest of er nu iemand jarig is of niet, versieren kan en mag altijd. En dit betekent niet dat je wekenlang met een vlaggenlijn in huis hoeft te zitten. Deze dames zijn experts en hebben oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Ze maken bijzondere persoonlijke decoraties die een kamer meteen sfeer geven.

decoratie-verjaardag-versieren-slingers-ballonnen-versiering-feest-verjaardagsfeest-vieren-ladylemonade_nl De perfecte manier om een muur de finishing touch te geven is de zelf ontworpen letterbanner van deze dames. Voor de slaapkamermuur van Lucy was ik nog op zoek naar een originele accessoire. Extra leuk, is dat je helemaal zelf kan bepalen wat de tekst wordt. Met 138 kartonnen zwarte letters, cijfers en symbolen kun je je lol op. Enthousiast dat ik was heb ik meteen ook de muur van het toilet meegepakt. Natuurlijk kun je ze ook gebruiken voor als er een kleintje geboren wordt of voor een romantische liefdesverklaring, ha, ha. Goed nieuws maar nog even geduld hebben, er is ook een kleuren letterbanner in de maak.

decoratie-verjaardag-versieren-slingers-ballonnen-versiering-feest-verjaardagsfeest-vieren-ladylemonade_nl3 De collectie bestaat uit nog veel meer vrolijks zoals gevulde confetti-ballonnen, honeycombs, posters en feestelijke piñata’s. Deze laatste vind ik te leuk. Je hebt ze vast wel eens gezien, gemaakt van papier en karton oorspronkelijk uit China en Mexico. Je kunt ze vullen met confetti, kleine kadootjes of met iets lekkers zoals pepernoten. Met een knuppel en een blinddoek voor moet de piñata kapot geslagen worden zodat de inhoud eruit valt. Eén groot voordeel van deze piñata’s is dat ze na afloop alsnog opgehangen kunnen worden als mooie decoratie in de (kinder)kamer. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van een ster, hart of maan. En helemaal leuk wij mogen er twee weggeven, een maan en een ster. Wil je er eentje winnen laat ons weten wat jij met deze originele decoratie gaat doen.

Sinterklaascadeaus voor baby's, peuters & kleuters
DIY: Tekening voor Sint

Dit vind je misschien ook leuk

4 Reacties

 • Reply Paulien 17 november 2014 at 8:39 am

  Ik ken ze nog van mijn reis door Mexico. Zijn ontzettend feestelijk. Mijn dochtertje is bijna jarig en dat wordt feest. Ik zou de pinata dan vullen met snoepjes en met vriendjes en vriendinnetjes openmaken. Daarna bij mijn dochtertje op de kamer hangen.

 • Reply Myrthe 17 november 2014 at 3:48 pm

  Momenteel ben ik zwanger van de tweede en druk met de babykamer. En natuurlijk op zoek naar iets origineels qua decoratie. De pinatas vind ik weer is iets anders en super leuk

 • Reply Noor 19 november 2014 at 8:37 am

  In de slaapkamer van de tweeling. We hebben al een kleine pinatas verzameling hangen dus deze past daar perfect bij

 • Reply Cynthia 2 december 2014 at 4:14 pm

  Gefeliciteerd Paulien en Myrthe jullie hebben allebei een pinata gewonnen. Veel plezier ermee!

 • Laat een reactie achter