Dinosaurus vouwen – Video met stap voor stap uitleg

14 juni 2019
ORIGAMI DINOSAURUS - Dit is te gek voor dino fans! Ik laat je in een video stap voor stap zien hoe jij deze toffe dinosaurus vouwen kunt!

Dit is origami op zijn leukst voor dino fans! Ik laat je in dit blog namelijk zien hoe je redelijk simpel zelf een dinosaurus vouwen kunt. Ik heb er een video van gemaakt, zodat je stap voor stap mee kunt doen. Dus pak je vouwblaadjes alvast en maak samen met mij je eigen origami dinosaurus!

Wat heb je nodig?

  • Voor het vouwen van een dinosaurus heb je alleen een vouwblaadje nodig.
  • Het kan handig zijn om ook een lijmstift bij de hand te hebben. Het gebeurt soms dat de origami dino niet rechtop blijft staan en dan helpt het om zijn buik aan de binnenkant aan elkaar vast te lijmen.
‘Lees ook: De leukste dino spelletjes en activiteiten voor kids.’

De dinosaurus vouwen

Je bent van mij gewend dat ik behalve in de video ook in woorden uitleg hoe ik iets heb gemaakt. Maar een dinosaurus vouwen is lastig in tekst uit te drukken, dus vandaar dat ik het dit keer bij de video laat. Daarin laat ik stap voor stap zien wat je moet doen. Mocht er iets niet duidelijk zijn, laat het dan hieronder in een reactie weten. Dat zal ik het proberen uit te leggen!

‘Lees ook: Een dino feestje organiseren – Zo doe je dat!

Nog meer dinosaurus knutselinspiratie

Ik hoop dat je het leuk vindt om deze dinosaurus te vouwen. Mocht je op zoek zijn naar nog meer toffe dino ideeën, dan moet je zeker ook even mijn blog met dinosaurus knutsels checken! Andere knutselinspiratie vind je hier.

En als jij deze origami dino gaat maken, dan zou ik het super tof vinden als je het eindresultaat met mij wil delen op Facebook of Instagram door Lady Lemonade te taggen of #ladylemonade te gebruiken.

En wil je tot slot niets meer van ons missen? Abonneer je dan zeker even op ons YouTube kanaal (gratis). Daar posten we iedere week nieuwe creatieve video’s! Liefs, Annemieke

ORIGAMI DINOSAURUS - Dit is te gek voor dino fans! Ik laat je in een video stap voor stap zien hoe jij deze toffe dinosaurus vouwen kunt!
ORIGAMI DINOSAURUS - Dit is te gek voor dino fans! Ik laat je in een video stap voor stap zien hoe jij deze toffe dinosaurus vouwen kunt!
3D Dinosaurus van strijkkralen maken
Meesterdag & Juffendag ideeën - 10x knutselen met de hele klas

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter