Tof afscheidscadeau voor juf of meester – De ‘Het zit d’rop! pot’

21 juni 2015
Ben je op zoek naar een simpel, maar leuk afscheidscadeau voor juf of meester om zelf met je kind te maken? Dan is deze 'Het zit d'rop pot' tof!

Eerder deze week deelde ik met jullie al Finn zijn afscheidstraktatie voor de peuterspeelzaal. Maar natuurlijk vergeten we de juffen niet! Ze hebben Finn de afgelopen twee jaar enorm laten groeien en daarvoor willen we ze graag bedanken. Met deze ‘Het zit d’rop potten’…

Wat heb je nodig?

  • Glazen potten
  • Glasvaste stiften
  • Heel veel drop
‘Lees ook: Meesterdag en Juffendag ideeën – 7 leuke cadeaus om te knutselen met de hele klas.’
Ben je op zoek naar een simpel, maar leuk afscheidscadeau voor juf of meester om zelf met je kind te maken? Dan is deze 'Het zit d'rop pot' tof!

De ‘Het zit d’rop pot’ maken

  1. Laat je kind de glazen pot versieren met de glasvaste stiften.
  2. Schrijf op de pot de tekst: ‘Het zit d’rop! Bedankt juf!’. (niet in het zwart, want dat zie je niet als de pot straks gevuld is met dropjes)
  3. Mix de zakken drop door elkaar in een bak. En proef even of ze wel lekker zijn!
  4. Vul de potten met de drop. En je afscheidscadeautje voor de juf of meester is klaar!
‘Lees ook: Afscheid juf of meester: Met deze cadeaus zeg je op een originele manier ‘Bedankt!’.’

Nog meer leuke cadeautjes voor het afscheid van juf of meester

Ik hoop dat je dit een leuk idee vindt. Mocht je op zoek zijn naar meer originele ideeën voor juf of meester, check dan zeker ook nog even mijn blog met afscheidscadeautjes. Of bekijken ditdit of dit zelfmaak idee. Andere leuke tips zijn absoluut welkom! Dus als je zelf ook eens iets leuks gemaakt hebt, laat het dan vooral hieronder weten in de reacties.

Als je één van onze ideeën gaat maken, zou ik het leuk vinden als je het resultaat met ons deelt via Facebook of Instagram door Lady Lemonade te taggen of de #Ladylemonade te gebruiken!

DIY: Achterbank vermaak
DIY: Traktatie klei monsters

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter