DIY: Complimentenkaartjes

1 maart 2015

Een complimentje krijgen is heerlijk. Maar een compliment krijgen van je eigen kind, daar smelt ik pas echt van. Laatst trok ik een jurkje aan – en dat doe ik niet vaak – toen Finn uitriep: “Ooohhhh mama, je bent zóóóóó prinses!” En als ik een nieuw shirtje heb, valt dat mijn kleuter nog eerder op dan mijn lief. “Ohh mama, wat ben je mooi!” Maar de leukste complimentjes zijn “Mama, ik vond het vandaag zo leuk. Bedankt!” als je gewoon naar de speeltuin bent geweest en daar samen naar een schat gegraven hebt in de zandbak. Of  “Mama, ik vind je zo lief!” terwijl hij zich vanuit het niets met zijn twee kleine armpjes om mijn nek heen vouwt. Dan voel ik mij de gelukkigste moeder op aarde. Omdat het vandaag Nationale Complimentendag is en omdat ik dit soort mooie uitspraken voor eeuwig wil koesteren, hebben wij onze complimenten voor elkaar op deze zelf gemaakte complimentenkaartjes gezet.

Wat heb je nodig?

  • Wit & gekleurd papier
  • Wc rolletje
  • Rode verf
  • Zwarte fineliner
  • Schaar
  • Lijmstift

complimenten-kinderen-kaartjes-stempelen-ladylemonade_nl

Aan de slag!

  1. Buig het wc rolletje zo dat er een hartjesvorm ontstaat.
  2. Doe wat rode verf op een schoteltje. Nu kan je kleine de wc rol in de verf dopen en er hartjes mee stempelen op het witte papier.
  3. Als de verf opgedroogd is, kun je een mooi gekleurd vel op de achterkant van het witte papier plakken.
  4. Schrijf jullie complimenten voor elkaar over de hartjes. Knip je kaartjes uit en ze zijn klaar om elkaar mee blij te maken!
DIY: Meneer & Mevrouw Tuinkers
DIY: Verjaardagskaarsen

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter