DIY: Moederdag thee

24 april 2016
moederdag, knutselen, thee, theepot, kinderen, peuters, kleuters, hartje, lijm, boodschap, quote, ontbijt, op, bed, cadeautje, zelf, gemaakt, diy, mama, moeder, liefste, idee, tips, simpel, makkelijk

Zijn jullie kinderen de afgelopen week ook een keer heel geheimzinnig thuis gekomen? De rugzak stevig tussen hun handjes geklemd. “Vandaag ruim ik mijn tas zelf wel op hoor mam!” zei Finn. “Nu mag je even niet kijken.” Nadat ik hem de trap op hoorde stormen, kwam hij daarna weer naar beneden met de mededeling dat ik tot en met Moederdag niet onder zijn bed mag kijken. “Want ik heb een hartje voor je gemaakt, maar ik zeg niet waar het ligt.” Zó lief! Ik kan bijna niet wachten totdat het zover is. Het is mijn meest favoriete cadeautje van het jaar, dat zelfgemaakte kunstwerkje en de trotse blik in de ogen van mijn knulletje als ik het papier er voorzichtig afhaal. En dan met het complete gezin ontbijten in bed. Dan ben ik de gelukkigste mama op aarde. Voor wie er nog op zoek is naar cadeau inspiratie heb ik een leuke DIY tip voor bij het Moederdag ontbijt: Speciale Moederdag thee met een lieve hartjes boodschap. Kijk maar mee om te zien hoe je hem maakt.

Wat heb je nodig?

  • Roze of rood papier
  • (Witte) stift
  • Lijm
  • Schaar
  • Je moeders favoriete theezakjes
‘Lees ook: Lekkere recepten voor allerlei soorten kruidenthee.’

moederdag, knutselen, thee, theepot, kinderen, peuters, kleuters, hartje, lijm, boodschap, quote, ontbijt, op, bed, cadeautje, zelf, gemaakt, diy, mama, moeder, liefste, idee, tips, simpel, makkelijk

Aan de slag!

  1. Knip hartjes uit je papier. Twee even grote per theezakje.
  2. Schrijf een lieve boodschap voor mama op het hartje. Leeg laten kan natuurlijk ook.
  3. Plak de hartjes op het ‘labeltje’ van de thee. Eén aan de ene kant en de ander er tegenaan aan de andere kant. Ik heb mijn theelabels wat kleiner geknipt, omdat ze anders te groot waren voor tussen de hartjes.
  4. Nu alleen nog een lekkere pot thee zetten. Moeders lievelings chocola erbij en je moederdag cadeau is klaar om te serveren. Mmmmmm!
Regenprogramma: hut bouwen
10 moeder - dochter dingen om te doen

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter