DIY: Stempels

5 januari 2014

Ik gebruik graag stempels om kaarten, briefjes of cadeautjes een persoonlijker tintje te geven. Een bloem op een kaartje voor aan een mooie bos ruikers, een hartje op briefjes aan mijn lief of vrolijke diertjes of stoere voertuigen op het inpakpapier van kindercadeautjes. Finn heeft de smaak inmiddels ook te pakken. Hij vindt het vaak leuker om een stempel tekening te maken voor een jarige of opa en oma dan met potloden aan de slag te gaan. Maar de inkt is steeds zo lastig uit zijn kleding te krijgen of van zijn handjes te wassen. Dus heb ik nu zijn eigen kindvriendelijke stempels gemaakt, die hij gewoon kan gebruiken met vingerverf. Heel simpel én spotgoedkoop!

stempels, stempelen, maken, diy, zelf maken, knutselen, ideeën, tips, foam, schuim, stickers, figuurtjes, foamstickers, plakken, foamplaatjes, plaatjes, bloem, hartje, auto, trein, vliegtuig, helikopter, dieren, verf, inkt, verven, kinderen, makkelijk, sWat heb je nodig?

 • Foam stickers of plaatjes
 • Flessendoppen (maar je kunt bijvoorbeeld ook kurken, steentjes of stukjes hout gebruiken)
 • Evt lijm
 • Verf of inkt

 

 

 

 

stempels, stempelen, maken, diy, zelf maken, knutselen, ideeën, tips, foam, schuim, stickers, figuurtjes, foamstickers, plakken, foamplaatjes, plaatjes, bloem, hartje, auto, trein, vliegtuig, helikopter, dieren, verf, inkt, verven, kinderen, makkelijk, s Plak de foam sticker op een flessendop, kurk of stukje hout. Heb je geen stickers, gebruik dan een beetje lijm om het schuimrubberen plaatje op te plakken.

 

 

 

 

 

 

stempels-maken-kinderen-diy-knutselen_ladylemonade_nl4 Doop de stempel in een dun laagje verf of inkt en jij en je kind zijn klaar om de mooiste creaties te maken!

 

 

 

 

 

 

 

stempels, stempelen, maken, diy, zelf maken, knutselen, ideeën, tips, foam, schuim, stickers, figuurtjes, foamstickers, plakken, foamplaatjes, plaatjes, bloem, hartje, auto, trein, vliegtuig, helikopter, dieren, verf, inkt, verven, kinderen, makkelijk, s Tip: Je kunt de schuimrubberen plaatjes ook op een velletje papier plakken dat je om een deegroller rolt. Zo kunnen jij en je uk hele patronen op papier rollen. Een handige manier om inpakpapier te maken bijvoorbeeld.

 

 

Pimp je autostoel
Workout voor kids

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

 • Reply Jeanette 5 januari 2014 at 1:12 pm

  Leuk! Ik hou van makkelijke creatieve dingen. Goed idee

 • Reply Femke 5 januari 2014 at 1:19 pm

  Allemaal spullen die ik thuis heb. We gaan vanmiddag lekker knutselen! Bedankt!

 • Laat een reactie achter