Heb je een dooky?

16 juli 2013

Regelmatig zie ik moeders lopen met de kinderwagen met een hydrofieldoek en knijpers op de kinderwagenkap. Dit moet de kleine beschermen tegen de wind, zon of voor een rustig slaapje zorgen. Zonde van je mooie kinderwagen. Het lijkt net alsof je tijdens het wandelen je was aan het drogen bent met die knijpers en doek op je kap. De Dooky is daar de perfecte oplossing voor. Soms komen mensen met ideeën dat je denkt ‘dat had ik toch ook kunnen bedenken, zo ontzettend simpel!´. Dat heb ik met dit product, het is al een tijdje op de markt verkrijgbaar, maar voor mij nog steeds een echte hit.

beschermen, kinderwagen, wandelwagen, wagen, biologisch, buggy, maxi cosi, regen, wind, zon, review, slapen, kind, baby, strand, rust, overgevoelig, UVA stralen, Dooky, hydrofieldoek, knijpers, UVB stralen, parasol, UV bescherming, prikkels van buitenaf, De Dooky (€ 19,95) is gemaakt van biologisch katoen die je heel makkelijk met ringen bevestigt aan de kap van de kinderwagen, maxi cosi of buggy. Hij is in hoogte verstelbaar en heeft een UV-beschermende factor van UPF50+, filtert meer dan 99% van de schadelijke UVA en UVB stralen. Het weert licht, zon, geluid, wind en lichte regen en past op alle autostoeltjes, kinderwagens en buggy’s. Voor kindjes die overgevoelig zijn voor prikkels van buitenaf is het ook heel erg geschikt. Het product is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Een super uitvinding, geen gehannes meer met knijpers en hydrofieldoeken.

beschermen, kinderwagen, wandelwagen, wagen, biologisch, buggy, maxi cosi, regen, wind, zon, review, slapen, kind, baby, strand, rust, overgevoelig, UVA stralen, Dooky, hydrofieldoek, knijpers, UVB stralen, parasol, UV bescherming, prikkels van buitenaf, Daarnaast is er ook nog de Dooky Styling Kit (€ 7,95) om het te personaliseren. Deze kit bevat hoofdletters, kleine letters, symbolen en illustraties. Met een strijkijzer kun je de gewenste creatie op je Dooky strijken.

Een bijkomend voordeel vind ik vooral toen Reva nog een baby was dat je soms enthousiaste vreemdelingen, die even je kindje willen aanraken, uit je kinderwagen houdt. ´Sorry maar dit kleine meisje is zo ontzettend moe ze moet nu echt slapen’, hoppakee gordijntje dicht.

Kiekeboe!
The Big Bengh

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter