Veilig onder de douche

21 juli 2014

Baby onder de douche klinkt ideaal, hup even snel mee met papa onder de sproeiers en klaar is kees. Helaas vond Reva de douche vanaf het eerste uur een verschrikking. Na een aantal pogingen met een enorm waterballet en een hysterische Reva als gevolg was ik er ook wel klaar mee. Toen onze tweede dochter Lucy werd geboren probeerde ik meteen weer een douchesessie. En lucky me, ze vond het heerlijk en ik ook want het is meteen samen een fijn quality momentje. Alleen sta ik niet heel relaxed met zo’n klein glibberig nat lijfje in mijn armen. Ondertussen probeer ik Lucy namelijk nog een beetje links en rechts in te soppen.

douchen-baby-veilig-bad-wassen-ladylemonade_nl2 Om toch meer grip op je baby te krijgen heeft een hele handige papa de Baby Shower Glove™ bedacht. Een speciale handschoen die je onderarm voor een groot gedeelte bedekt. Zodra deze nat is wordt het stroef en plakt de speciale organische badstof van de handschoen aan je arm. Zo kan je baby niet weg glibberen. Klinkt perfect dus ik wilde dit dolgraag testen. Zo gezegd zo gedaan Lucy en ik gingen gezellig saampjes onder de douche met de roze dolfijn shower glove. En ik moet je bekennen ik stond een stuk zekerder onder de waterstralen. Ik had door de stroeve handschoen meer controle over Lucy haar natte gladde lichaampje. Inzepen en wassen ging veel makkelijker waardoor zij ook weer relaxter werd. Dit product is zo simpel maar zo handig, een echte aanrader. De Baby Shower Glove™ kost € 13,95 en is er in drie uitvoeringen: dolfijn, pinguïn en zeehond.

Prik tegen een prik
Mama must-have: De hydrofiel doek

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  • Reply Jacqueline 21 juli 2014 at 12:36 pm

    Handig en leuk tegelijk! Lijkt me een super washand!

  • Reply Merel Koppejan 3 oktober 2014 at 1:14 pm

    Super handig, mij totaal onbekend, tot ik dit van collega kreeg, net gebruikt en werkt erg goed. Overigens zit ik met de kleine altijd onder de douche op goedkoop krukje van ikea. Dan is het helemaal heerlijk!

  • Laat een reactie achter