Knijpfles / drinkbeker Squeasy Snacker

30 november 2016

Mijn tas is standaard een grabbelton van rotzooi en altijd gevuld met drinkbekers, krentenbollen en doosjes rozijnen. Onderweg is er namelijk altijd wel één van de meiden die opeens dorst of honger heeft. De drinkbeker heeft sinds kort plaatsgemaakt voor de Squeasy Snacker. Deze knijpfles is ontzettend handig voor onderweg, voor in de rugzak naar school en voor baby’s.

Herbruikbare knijpfles

De Squeasy Snacker kun je een beetje vergelijken met de fruit/yoghurt knijpzakjes uit de supermarkt. Deze knijpfles hoef je alleen niet weg te gooien, maar kun je hergebruiken. Vul de fles met vers gepureerd fruit, een homemade smoothie of met een beetje yoghurt. Tijdens warme zonnige dagen – nog even geduld hebben – kun je de Squeasy Snacker ook in de vriezer leggen. Haal na een tijdje de fles uit de vriezer, knijp de bevroren substantie een beetje fijn en je kindje kan smullen van een heerlijke slush puppie. review-tussendoortje-school-kleuter-baby-duurzaam-gezond-fles-drinken-knijpfles-drinkbeker-ladylemonade_nl21

Drinkbeker

De knijpfles gebruiken als drinkbeker? Het enige wat je hoeft te doen is een tussenstukje (nippel) op de fles te zetten en je kunt het vullen met water, melk of limonade. Door het zachte materiaal van de knijpfles is deze drinkbeker onverwoestbaar. Handig! Reva en Lucy krijgen regelmatig de Snacker mee in hun rugtasje. De ene keer zit er limonade in de andere keer zelfgemaakte appelmoes. Iedere keer is het weer een verrassing.

De Squeasy Snacker is BPA-, PVC-, ftalate- en loodvrij en uiteraard vaatwasmachinebestendig. Je kunt ze in twee verschillende maten – 104 ml en 180 ml – shoppen bij Voordehap.nl.

review-tussendoortje-school-kleuter-baby-duurzaam-gezond-fles-drinken-knijpfles-drinkbeker-ladylemonade_nl20

Hoe je voor kids van water drinken een feestje maakt
Helpen op school - voel jij je verplicht?

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Sofie Dauw 30 november 2016 at 8:30 am

    Zalige flessen! Hebbedingetje voor mijn zoon…

  • Laat een reactie achter