Water met een twist

26 september 2014

Tegenwoordig bevind ik mij langer dan me lief is in een supermarkt. Het doornemen van de ingrediëntenlijst is bijna een nieuwe hobby van mij geworden. Met de komst van kinderen ben ik voorzichtiger geworden. Vroeger geloofde ik de claims op verpakkingen ‘zonder suiker, 0% vet, bla bla bla’. Jammer genoeg is het vaak één grote marketing truc waar we regelmatig met z’n allen heel hard in trappen. En nu is suiker er zo één die ik graag zo minimaal mogelijk wil houden bij de meiden. Suiker wordt in zoveel producten verstopt onder allerlei vage en onbekende namen. Een beetje is echt niet erg, maar ik wil wel graag zelf de controle houden wanneer ik iets aan de meiden geef. 

Reva heb ik zo lang mogelijk water in een flesje gegeven. Ze vond het prima, want ze was tenslotte niets anders gewenst. Totdat ze per ongeluk een keer aan de fles van een ander kindje zat te lurken. Ik zag die oogjes van haar oplichten en zeggen ‘hhmmm, wat is dit voor iets lekkers en waarom krijg ik dit niet?’. Wat een paar slokjes limonade al niet kunnen doen. Helaas pindakaas, mijn waterstrategie viel als een kaartenhuis in elkaar.

De Zing Anything waterflessen geven het alternatief voor dranken met geraffineerde suikers en kunstmatige smaak-, kleur- en zoetstoffen. Water is natuurlijk het beste wat er is, maar na een paar glazen voel ook ik mijzelf veranderen in een soort van waterput. En kinderen die zijn niet gek, die vinden het gewoon een saai drankje. De Aqua en Citrus Zinger laten je op een nieuwe manier water drinken, maar dan wel met een lekker smaakje. Voeg zelf fruit, groenten en kruiden toe aan deze waterflessen, even shaken en in een handomdraai heb je een verfrissend en gezond waterdrankje.
drinken-kind-gezond-sap-fruit-groente-peuter-citruszinger-ladylemonade_nlVan Wereldmama mochten Reva en ik samen de Citrus Zinger uitproberen. Deze perst het sap van citrusvruchten in de fles. Het werkt super simpel en je hebt binnen een paar tellen een lekker fris zelfgemaakt watersapje. Met gemak kom je met dit drankje aan je benodigde hoeveelheid water per dag. En voor kinderen is het ideaal, de limonade kun je in de kast laten staan. Reva bleef er maar van drinken en heeft eigenlijk de waterfles voor zichzelf ingepikt. Ik kreeg de tip om het ook eens te drinken met een limoentje en munt. Een hele lekkere combinatie die vooral goed smaakt na een avondje sporten of op een warme zomerdag.

drinken-kind-gezond-sap-fruit-groente-peuter-citruszinger-ladylemonade_nl3 Je kunt ook kiezen voor de Aqua Zinger. Van komkommer tot citroen en limoen, bramen, kiwi, aardbei, framboos, perzik, gember, of zelfs munt en basilicum. Alles kun je met elkaar mixen en eindeloos combineren. Laat je kindje lekker meehelpen zo maken jullie samen jullie favoriete drankje. Ben je benieuwd? Via Wereldmama kun je de Zing Anything waterflessen kopen.

Vla flip fun
Smeerkees

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Simone 26 september 2014 at 9:29 am

    Wat een geweldig apparaat! Echt een fantastisch alternatief voor de diksap etc! Ik ga hem proberen!

  • Laat een reactie achter