Prik tegen een prik

24 juli 2014

Bzzzzzz … Je kent het wel; zit je op een warme zomerdag lekker met de kids in de tuin een glas koude limonade te drinken, zoemen er een paar wespen heel irritant om jullie heen. Je weet dat je het beste rustig kunt blijven, maar ik word daar toch altijd zenuwachtig van. Voor je het weet neemt er één een duik in het frisdrankje van je kleine en verdwijnt het bijtgrage beestje met de volgende slok zo in zijn keelgat met alle gevolgen van dien. En dus maak ik om wespensteken te voorkomen vaak een wespenval van een oude frisdrankfles en wat limonadesiroop. Maar dat gedoe is nu verleden tijd. Er is een nieuwe gadget op de markt die wespen en andere insecten voortaan uit de drankjes houdt. De Prikit!

De Prikit is een groen apparaatje met een soort priem in het midden. Je zet hem op een blikje of flesje frisdrank en duwt er met één hand heel makkelijk een gaatje in. Daar prik je een rietje doorheen en omdat het gat precies de afmeting van een rietje heeft, is je drankje volledig afgesloten voor wespen en ander ongedierte. Als je je drinken uit het oog verliest, kun je er dus met een gerust hart gewoon weer van drinken. Ook wordt er minder gemorst, omdat het blikje of flesje volledig afgesloten blijft. Heel handig met kleine brokkenpiloten thuis.

kinderen, peuter, kleuter, drinken, frisdrank, wespen, bijen, insecten, steken, beten, prikken, beet, wespensteek, wespenbeet, allergische, reactie, voorkomen, tips, ideeen, prikit, insecten, blikje, flesje, potje, rietje, drinken, drankje, zoete, zomer, Daarnaast is deze gadget ook de ideale partner voor in de keuken. Deksels die normaal gesproken muurvast op een pot appelmoes of augurken blijven zitten, draai je open zonder inspanning nadat je er met de Prikit een gaatje in geprikt hebt. Haal dus snel zo’n handig apparaatje in huis en ga een zorgeloze zomer tegemoet. Wat het kost? €9,95

Naar school: Klaar voor de start?
Veilig onder de douche

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Miranda 25 juli 2014 at 10:10 pm

    Handig!

  • Laat een reactie achter