Herbruikbaar drinkpakje

27 mei 2015

Het lurken aan een rietje met een drinkpakje in de hand is kennelijk iets magisch. Reva en Lucy vinden het een feest als ze uit een pakje mogen drinken. Soms voor onderweg of op een verjaardagsfeestje tover ik ze tevoorschijn. En helemaal in de zomer vind ik ze ideaal om mee te nemen naar het strand of voor een picknick. Bij aankoop check ik altijd of er geen toegevoegde ellende in zit. Vandaag de dag moet je alle andere benamingen voor het woord suiker uit je hoofd kennen wil je niet opgezadeld worden met een mierzoet drankje.

Ik ben echt niet zo’n gefreakte moeder die ieder snoepje of drankje van ondersteboven tot achterstevoren checkt. Toch vind ik het wel fijn om te weten wat de meiden binnen krijgen. Op dagen van feestjes of gezelligheid kijk ik ook eventjes de andere kant op als ik Reva haar gezichtje zie verdwijnen in een heerlijke zoete slagroomtaart. Maar de rest van de week doen we gewoon weer lekker gezond. Ik kan heel blij worden van originele alternatieven waarbij gezond en lekker prima samen gaan. En als ze dan ook geen eens afbreuk doen aan het feestmoment dan ben ik helemaal happy.

Juice in the Box is de oplossing voor wegwerp drinkpakjes met geraffineerde suikers en kunstmatige smaak-, kleur- en zoetstoffen. De papa’s en mama’s kunnen zelf bepalen wat hun kroost te drinken krijgt door het herbruikbare drinkpakje zelf te vullen. En voor kinderen zorgt de leuk gekleurde verpakking nog steeds voor het gezellige feestmomentje. Daarnaast is het natuurlijk ook veel beter voor het milieu. Wist je dat er bijna 130 miljard wegwerp drinkpakjes per jaar worden weggegooid? Hiervan wordt slechts 24% gerecycled. Shocking toch?!
juiceinthebox-pakje-drinkpakje-kind-gezond-milieubewust-gezond-milieu-recyclebaar-feest-verjaardag-praktisch-onderweg-oppad_ladylemonade_nl3 Reva en Lucy hebben de Juice in the Box zelf grondig getest. Het kon niet anders dat er eerst een kleine catfight aan vooraf ging wie als eerste mocht proeven. Door het getouwtrek viel de Juice in the Box natuurlijk met inhoud en al keihard op de vloer. Ook meteen weer getest, het pakje komt met gemak ongeschonden uit de strijd. Ook heel fijn is dat het een lekvrije sluiting heeft en gelukkig kan het hele pakketje zo de vaatwasser in. De kleur alleen al zorgt voor een groots effect bij de kids. Ze zijn verkrijgbaar in het groen, roze, oranje of blauw. Het is zo grappig om te zien wat zo’n eenvoudig kleurig pakje voor uitwerking heeft op de meiden. Ze doen alsof het gevuld is met een één of ander bijzonder toverdrankje. Het is bijna speelgoed voor ze, zelfs de pop krijgt een slokje. Soms doe ik er gewoon water in en de andere keer een beetje limonade of een vers sapje. Ook heel makkelijk, vul het pakje met water en doe er een paar kleine stukjes sinaasappel, limoen of citroen in. Dit geeft het drankje net een lekker fris smaakje en is iets minder saai dan alleen water. Deze variant is er ook eentje die lekker is voor warme zomerse dagen. Juice in the Box kun je hier kopen.

juiceinthebox-pakje-drinkpakje-kind-gezond-milieubewust-gezond-milieu-recyclebaar-feest-verjaardag-praktisch-onderweg-oppad_ladylemonade_nl4

Vijf originele recepten voor het Vaderdag ontbijt
Recept met een zoete twist

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  • Reply natasja 27 mei 2015 at 9:53 am

    Even een vraag kan je het pakje gewoon afwassen en hoe zit het met het rietje kan daar steeds een nieuwe in of kan je m afwassen?

  • Reply Cynthia 27 mei 2015 at 10:42 am

    Het rietje kun je iedere keer gebruiken. Zowel het rietje als het pakje kun je in de vaatwasser doen of zelf afwassen.

  • Laat een reactie achter