Finn vs Duracell konijn – Wie heeft de langste batterijduur?

23 december 2016
peuter, kleuter, kind, druk, extreem, adhd, stopt, niet, continu, praten, rennen, schreeuwen, spelen, aan, vroeg, wakker, slapen, drukke, kinderen, tips, gedrag, duracell, batterijen, lange, levensduur, speelgoed, sinterklaas, kerst, heel, jongen, meisje, hyperactief, bewegen

Wij zijn gezegend met twee hyste.. eh bruisende kinderen. Ze rennen over de bank, gebruiken poef, stoelen en tafels voor hun stunts en vliegen door het huis. Altijd. Maak aan het einde van de dag de balans op en er is minimaal één beker drinken omgevallen, er zijn drie blauwe plekken bij gestoten en er is een stuk speelgoed gemold of vaas aan diggelen. Het zijn net een paar sloopkogels die door je huis gaan, die twee jongens van mij. Ik vind dat drukke gedrag ergens wel leuk. Dat ongeremde enthousiasme; niks willen missen en je overal vol overgave in storten, dat herken ik van mezelf van vroeger. Dus: Who’s to blame?!

Beetje té druk

Maar na Sinterklaas, en met Kerst en Oud & Nieuw nog in het vooruitzicht heeft het drukke gedrag van mijn kids wel erg extreme vormen aangenomen. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat staan ze aan. “Mama, mama, mama… Hoeveel nachtjes nog tot Kerst? Welk vakje van mijn adventskalender mag ik morgen open maken? En mama, mama, mama… Hoeveel nachtjes moet ik nog slapen tot Kerst?” Ze kunnen geen minuut meer stil zitten, hebben nergens geduld voor, vragen veel – héél veel – aandacht en ratelen maar door. Doodvermoeiend! Voor hen én voor ons.

Duracell konijntjes

peuter, kleuter, kind, druk, extreem, adhd, stopt, niet, continu, praten, rennen, schreeuwen, spelen, aan, vroeg, wakker, slapen, drukke, kinderen, tips, gedrag, duracell, batterijen, lange, levensduur, speelgoed, sinterklaas, kerst, heel, jongen, meisje, hyperactief, bewegenToen ze gisteren in fanfare door het huis trokken met pollepels en pannen en er uit hun engelenstrotjes schreeuwend ‘OH DENNEBOOM, OH DENNEBOOM…’ klonk, moest ik ineens denken aan het Duracell konijn. De trommelende roze langoor uit het bekende reclamefilmpje dankzij wie iedere moeder uit de jaren ’80 weet dat de batterijen van Duracell het langst mee gaan. Zou die overenthousiaste trommelaar het ook langer volhouden dan mijn hyste.. eh bruisende kids? Tijd voor een wedstrijdje! (en bezigheidstherapie om de lieve vrede in dit huishouden van Jan Steen te bewaken)

Wedstrijdje

Op wie zet jij je geld? Finn met zijn trommel of het Duracell konijn? Nou ja, laten we er niet te lang over neuzelen. Let the game begin!

 

And the winner is… Het onvermoeibare Duracell konijn dus. En die kun je tenminste nog uitzetten! 😉

De winnaar trakteert!

peuter, kleuter, kind, druk, extreem, adhd, stopt, niet, continu, praten, rennen, schreeuwen, spelen, aan, vroeg, wakker, slapen, drukke, kinderen, tips, gedrag, duracell, batterijen, lange, levensduur, speelgoed, sinterklaas, kerst, heel, jongen, meisje, hyperactief, bewegenOmdat Duracell de strijd gewonnen heeft, mogen we van hen een heel tof stuk speelgoed aan één van jullie weggeven. Deze Olaf knuffel uit de populaire Disney film Frozen beweegt, maakt geluid en geeft licht. Een limited edition, want hij is niet in Nederland te koop. Welk drukteschoppertje mogen we er blij mee maken? Inclusief voldoende batterijen natuurlijk!

Om kans te maken, doe je het volgende:

Laat van je horen! De winnaar van deze actie maken we later bekend op deze pagina. En wil je nog meer kans maken op zo’n toffe Olaf? Bol.com mag van Duracell maar liefst drie keer een Ultimate Olaf weggeven. Kijk hier om te zien hoe je daar kans op maakt. Succes!

UPDATE: Lilian van der Rijst heeft Olaf gewonnen! Heel veel plezier ermee!

Wil je geen enkele video meer van ons missen? Abonneer je dan nu op ons YouTube kanaal.

Handige tips voor het schoonmaken van speelgoed
Winnen: Osmo - interactieve spelletjes op de iPad

Dit vind je misschien ook leuk

17 Reacties

 • Reply Anna 23 december 2016 at 8:52 am

  Oooooh super leuk voor mijn lieve dochter…!
  Facebook: An Na

 • Reply Linda Post 23 december 2016 at 9:23 am

  Hahaha wat een super grappig filmpje! Fenna is nog maar 2 en halve maand (maar maakt ook al genoeg geluid vanuit zichzelf haha). Leuke Olaf! Mijn nichtje Elsa zal blij zijn om haar vriendje te zien zodra ze hier weer komt spelen 😀

 • Reply Janou 23 december 2016 at 9:41 am

  O wat leuk. Mijn dochtertje zal hem geweldig vinden. Mijn zoontje trouwens ook ?

 • Reply Lena 23 december 2016 at 11:02 am

  Hier ook 2 stuiterballen die heel blij zouden worden van Olaf! We doen graag mee!

 • Reply Claudia Diependaal 23 december 2016 at 2:19 pm

  Ik zet mijn geld zowiezo op Finn ?. Maar ik weet t niet zeker. Maar ik denk dat hij ook barst van de energie hoor.

 • Reply julia van empel 23 december 2016 at 3:50 pm

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje

 • Reply Mirjam Hellingman 23 december 2016 at 9:13 pm

  Superleuk! Deze zouden mijn drie kinderen geweldig vinden!

 • Reply Fleur 24 december 2016 at 3:02 pm

  Super leuk! Ik doe mee

 • Reply Janneke van de Laar 25 december 2016 at 10:11 am

  Ontzettend leuk voor mijn boys! Die kunnen er net als jouw boys ook wat van. Druktemakertjes zijn het, leergierig en nieuwsgierig, de hele dag gaan ze maar door, energie voor drie! Wat zou het leuk zijn om ze te mogen verrassen met deze te gekke Olaf ?

 • Reply Linda Raaijmakers 26 december 2016 at 4:42 pm

  Graag voor onze tweeling Lucas & Eva 😀

 • Reply Alyt van der Heide 27 december 2016 at 8:19 am

  Dit gaan mijn meiden van 4 en 6 geweldig vinden. Wij zijn allen groot fan!. Zo groot zelfs dat we hebben besloten om in de zomervakantie de sfeer van Frozen in Noorwegen te gaan bezoeken. En wat zou hey gezellig zijn als Olaf met ons mee zou gaan.

 • Reply Mirjam 27 december 2016 at 11:36 am

  Haha leuk gedaan! Mijn dochter is dol op Olaf, dus ik doe graag mee voor mijn meisje ?

 • Reply Lise 27 december 2016 at 12:22 pm

  Super leuke actie. Ik doe heel graag mee

 • Reply Kim 27 december 2016 at 6:05 pm

  Facebook en Instagram; Check ✅

  Deze onwijs gave winactie mag niet aan het neusje van mijn dochtertje voorbij gaan! Ha! Ze is nu 17 maanden en sinds ze 4 maanden was al compleet verliefd op Olaf! Het is nu Olaf voor en na…. Ze heeft een Olaf schilderij in haar slaapkamer, standaard moet hij een kusje krijgen als ze gaat slapen. Toen ze een paar maanden oud was, was het zelfs zo dat wij haar alleen maar stil kregen door het zomer liedje van Olaf te zingen haha! We hebben hier dus over een die hard Olaf fan!

 • Reply Marian 28 december 2016 at 5:29 pm

  Mijn zoontje vindt Olaf van Frozen erg grappig. Hij heeft twee knuffels die hij Olaf noemt, deze knuffels zijn wit maar dat is dan ook de enige overeenkomst met de echte Olaf. Zou hem graag verrassen met een echte Olaf. Gedeeld met G+ en volgend en saved op Bloglovin.

 • Reply Lieke van Veen 29 december 2016 at 5:43 pm

  Geweldig ik doe graag mee voor mijn kleine neefje.

  Ik volg je op facebook (lieke van veen) en heb dit bericht gedeeld.
  Ik volg je ook op instagram liekevv24

 • Reply Saskia 30 december 2016 at 9:08 am

  Geweldig filmpje 😉
  De knuffel zou geweldig zijn voor mijn kleuterdochter van wie ik elke dag een beetje meer hou… behalve gisteren; pff kan d’r wel achter het behang plakken hihi.
  Of even samen met Olaf rustig op de bank….
  Ik wens je nog een rustige 2e week van de kerstvakantie, een heel gelukkig en liefdevol nieuwjaar en ga alsjeblieft in 2017 door met de leuke blogs en acties! Ik ben FAN hoor!!

 • Laat een reactie achter