Nieuw: kindermeubel merk Lemodi

22 september 2016

Een paar weken geleden hebben wij de kinderkamers ondersteboven gehaald. Lucy snakte naar een grote meidenkamer en Reva had zo haar eigen wensenlijstje. Lucy kreeg het bed van haar grote zus en voor Reva hebben we een super praktisch omkeerbaar bed geshopt. En omdat mijn lieve kleuter zich steeds vaker boven verstopt op haar kamertje staat er nu ook een super tof bureau ‘The Office’ van het net gelanceerde meubelmerk Lemodi.

Dit nieuwe duurzame merk heeft echt de ‘WOW-factor’ waar we de komende tijd nog heel veel van gaan horen. Door middel van een modulair systeem volg je op de voet de verschillende levensfases van je kindje. Je hoeft geen afscheid meer te nemen van een meubel, je tovert het gewoon binnen no-time om in een nieuw meubel. Sounds perfect! Ik vind het te gek dat je steeds vaker ziet dat er kinderkamer meubels worden gemaakt die meegroeien met je kindje.

De eerste lijn die net is uitgebracht bestaat uit vier verschillende meubels. Je hebt The Sleeper (wiegje), The Reader (bankje), The Office (bureau) en The Picnic (picknicktafel). De losse elementen kun je iedere keer weer opnieuw gebruiken in de verschillende meubels. Het wiegje kun je bijvoorbeeld in combinatie met extra elementen eenvoudig ombouwen tot een bureau, de picknicktafel of het bankje. Gaaf toch?! De meubels zijn gemaakt van berkenhout en verkrijgbaar in de kleuren wit, pistache en olijf. Door het strakke design passen de items in ieder interieur en staan ze ook super stylish in een leuk speelhoekje in de woonkamer..

lemodi-kinderkamer-kinderkamermeubel-meubel-wieg-bed-bank-bureau-design-duurzaam-babykamer-ladylemonade_nl

Zelfs voor Jeroen met twee linkerhanden is het in elkaar zetten van het meubel een easy peasy klusje. Ik denk serieus dat het nog geen vijf minuten kost. Er komt geen schroef, lijm of andere bevestigingsmaterialen aan te pas. Doordat het meubel uit losse elementen bestaat kun je deze ook heel makkelijk opbergen.

lemodi-kinderkamer-kleuter-bureau-tafel-spelen-speelhoek-kleuter-school-tekenen-knutselen-speelhoek-cadeau-verjaardag-meubel-kinderkamermeubel-ladylemonade_nl29 Reva is dol op haar eigen werkplekje. Het leuke is dat we over een tijdje het bureau met een paar extra elementen kunnen ombouwen tot een bankje of een picknicktafel. We maken er dan een gezellig zithoekje van. Ook leuk trouwens als iemand al een Lemodi meubel heeft om nieuwe elementen als verjaardagscadeau te geven.

Hou dit merk goed in de gaten, er gaat namelijk nog veel meer moois komen. Vervolg series zullen altijd aansluiten op eerdere series, dus voor je het weet kun je de hele kinderkamer ombouwen. De prijzen voor de losse meubels gaan vanaf € 476,- en zijn geschikt vanaf 0 tot ongeveer 5 jaar. Check de site van Lemodi voor nog meer informatie. En goed om te weten, je kunt t/m 31 oktober 2016 de meubels met 20% korting shoppen. Dit kun je doen door gebruik te maken van de actiecode: hellolemodi.

lemodi-kinderkamer-kleuter-bureau-tafel-spelen-speelhoek-kleuter-school-tekenen-knutselen-speelhoek-cadeau-verjaardag-meubel-kinderkamermeubel-ladylemonade_nl21 lemodi-kinderkamer-kleuter-bureau-tafel-spelen-speelhoek-kleuter-school-tekenen-knutselen-speelhoek-cadeau-verjaardag-meubel-kinderkamermeubel-ladylemonade_nl6 lemodi-kinderkamer-kleuter-bureau-tafel-spelen-speelhoek-kleuter-school-tekenen-knutselen-speelhoek-cadeau-verjaardag-meubel-kinderkamermeubel-ladylemonade_nl20 lemodi-kinderkamer-kleuter-bureau-tafel-spelen-speelhoek-kleuter-school-tekenen-knutselen-speelhoek-cadeau-verjaardag-meubel-kinderkamermeubel-ladylemonade_nl27 lemodi-kinderkamer-kleuter-bureau-tafel-spelen-speelhoek-kleuter-school-tekenen-knutselen-speelhoek-cadeau-verjaardag-meubel-kinderkamermeubel-ladylemonade_nl28 lemodi-kinderkamer-kleuter-bureau-tafel-spelen-speelhoek-kleuter-school-tekenen-knutselen-speelhoek-cadeau-verjaardag-meubel-kinderkamermeubel-ladylemonade_nl8

Reshopper: marktplaats-app voor gebruikte kinderspullen
Binnenkijken bij Benth en Lasse

Dit vind je misschien ook leuk

5 Reacties

 • Reply Valerie 22 september 2016 at 8:40 am

  Wauw, heel mooi!!

 • Reply Maria 22 september 2016 at 8:52 am

  Dat wiegje! ? Prachtig en handig!

 • Reply Nathalie 22 september 2016 at 10:32 am

  Persoonlijk niet mijn favoriet :))

 • Reply Rinske 22 september 2016 at 8:22 pm

  I love it!

 • Reply Cynthia 22 september 2016 at 8:29 pm

  Dat kan natuurlijk @Nathalie, niet iedereen heeft dezelfde smaak ;-). Ik vind het vooral mooi dat je er weer iets nieuws van kunt maken als je kindje het meubel is ontgroeid.

 • Laat een reactie achter