Wil je graag elektrisch rijden? Op deze manier kan het ook!

28 maart 2023

Nu steeds meer woningen in Nederland voorzien worden van zonnepanelen, neemt de vraag naar elektrische auto’s ook sterk toe. Toch is dat voor veel mensen nog een forse investering. Een elektrische auto kost veel geld en niet iedereen heeft dat geld meteen beschikbaar. Een interessant alternatief om toch duurzaam te kunnen gaan rijden, is door een auto te gaan leasen. Op die manier hoef je niet in één keer een groot bedrag neer te leggen voor een auto en toch rijd je in een wagen die zo uit de fabriek is komen rijden. Hoe? Door middel van private lease van Univé! Deze optie combineert het beste van beide werelden: je rijdt in een nieuwe auto voor een hele scherpe prijs per maand en je komt nooit voor onverwachte kosten te staan. Zo kun je toch elektrisch rijden!

Elektrisch rijden door te leasen

Welk model is jouw favoriet? 

Bij Univé kun je terecht voor een private lease elektrische auto. Deze wagen heeft enkel stroom nodig om van A naar B te komen waardoor je dus een hoop brandstofkosten kunt besparen wanneer je zonnepanelen hebt. Je kunt uit diverse modellen kiezen. Je kunt gaan voor de klassieker onder de elektrische auto’s, een Tesla of je kunt voor een voordeliger model gaan, bijvoorbeeld een Dacia Spring. Je kunt een contract afsluiten voor een periode van slechts een jaar of je kunt gaan voor een termijn van vijf jaar. Gedurende deze periode zijn alle kosten voor onderhoud en reparaties gedekt. Ook kun je profiteren van pechhulp, waar je in Europa ook bent. 

‘Lees ook: Auto spelletjes: 10x het allerleukste achterbank vermaak voor onderweg.

Bekijk de tweedekans wagen ook een keer

Een auto leasen is een voordelige manier van autorijden. Je hoeft namelijk geen grote investering te doen en je komt niet voor onverwachte kostenposten te staan. Wil jij het maandbedrag graag nog wat lager maken? Dan kun je eens kijken naar de tweedekans wagens. Dit zijn auto’s die slechts één of twee jaar gebruikt zijn omdat de vorige gebruiker gekozen heeft voor een korte leaseperiode. Alle auto’s worden grondig nagekeken zodat je zeker weet dat je wagen geen mankementen vertoont. De wagens zijn nog altijd in nieuwstaat, het bijkomende maandbedrag is echter veel lager. Zo rij je nog voordeliger in een auto die je moeiteloos van A naar B brengt. 

Goed voor je portemonnee en het milieu

Elektrisch rijden is niet alleen goed voor het milieu, het is ook veel beter voor je portemonnee. Je kunt je wagen namelijk opladen met stroom die je zelf opgewekt heb met behulp van jouw zonnepanelen. Bekijk even goed welke laadpaal je nodig hebt om je wagen op te laden, of dat je nog aanpassingen moet aanbrengen in jouw woning. Laat je van tevoren goed adviseren door de juiste mensen!

Kat en kind: hoe laat je ze veilig samen spelen?
Plexiglas bedrukken voor een persoonlijke touch in je interieur

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter