Feest!

16 mei 2013

Iedere verjaardag van je kind vraagt om een spetterend feest, compleet met slingers, ballonnen, taart, cadeaus en traktaties. Maar hoewel de meeste kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen vragen om dat laatste niet te overdrijven, lijkt er een heuse snaai-competitie gaande tussen de mama’s van de speelgroep van Finn. Cupcakes met rode glazuurlaag en witte stippen met daar bovenop kabouter marsepein, pinguïns van chocozoenen… Het kan niet op. En heus, ik pak graag uit. Zeker als het om de verjaardag van mijn oogappel gaat. Ik zou alleen echt niet weten hoe ik al dat gefreubel moet combineren met werk & kind. Een doosje rozijnen is toch ook goed?!

Maar ergens wil ik toch ook wel een goeie beurt maken bij de andere mama’s en laten zien dat ik alle touwtjes keurig in handen heb. Gelukkig kan dat dankzij Hippe Traktaties. Op de website vind je een uitgebreid assortiment handmade traktaties en bedankjes. Van Rupsje nooit genoeg tot stoere ridders en hippe hertjes. Je hoeft het snoepgoed er alleen nog maar aan toe te voegen. Zo wordt een gewoon doosje rozijnen toch nog een succesnummer! En er staat geen merknaam of logo op. Kan ik mooi tegen al die overijverige mama’s zeggen dat ik de hele week druk aan het knutselen ben geweest! Nu alleen nog even kiezen uit al die leuke ontwerpen.

Heb jij ook geen tijd om zelf traktaties te maken? Of ben je gewoon niet zo creatief? Je kunt nu tien traktaties naar keuze winnen! Het enige wat je moet doen, is ons liken op Facebook en deze pagina delen. Over drie dagen maken we de winnaar bekend.

Romantisch Rome

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter