Een nieuw Sinterklaas avontuur

16 november 2015

Ik hoef denk ik niet te vragen wat jij afgelopen weekend hebt gedaan? Mijn mini pietjes waren lichtelijk hysterisch toen gisteren Sinterklaas en zijn pieten op de boot Haarlem binnen kwamen varen. Met twee stuiterende meisjes die de hele middag liedjes hebben gezongen is het Sinterklaasseizoen weer officieel geopend. Moet ik er wel eerlijk bij zeggen dat Reva en Lucy al een lichte warming-up hebben gehad de afgelopen weken. Lang leve Netflix en ‘De Club van Sinterklaas’ films van de afgelopen jaren, de meiden zaten alweer vastgeplakt voor het scherm en ik eigenlijk ook. En het kan natuurlijk niet anders dat we ook dit jaar weer getrakteerd worden op een nieuw Sinterklaasavontuur.

We kunnen weer massaal naar de bioscoop toe om de nieuwe Sinterklaasfilm ‘De Club van Sinterklaas & de Verdwenen Schoentjes’ te bewonderen. Dit jaar is het verhaal ook weer zóóó spannend. De Club van Sinterklaas heeft het drukker dan ooit en als de pieten trouw de cadeautjes in de schoentjes achter hebben gelaten worden ze gestolen. En wie krijgen daarvan de schuld? De pieten natuurlijk, Sinterklaas snapt er helemaal niks van. Zou Kornee Kwastenbroek hier iets mee te maken hebben? Kornee is nu speelgoedmaker, maar als kind werd zijn schoentje altijd – per ongeluk – overslagen. Oeps!!! Nu heeft hij moepies gemaakt; speelgoedknuffels die doen wat hij zegt. Wil hij wraak nemen op Sinterklaas en laat hij daarom schoentjes leegstelen door zijn moepies? Als dat maar goed komt! De film draait door heel Nederland, voor de juiste locatie en tijden check de bioscoopagenda.

En wie is er nou niet mega nieuwsgierig hoe het afloopt met de verdwenen schoentjes? We mogen een paar kleine pietjes er op uit sturen, we geven namelijk 2 x 4 bioscoopkaartjes weg voor de film ‘De Club van Sinterklaas & de Verdwenen Schoentjes’. Kans maken? Laat hieronder een verbluffende reactie achter en wie weet ga je een gezellig middagje op pad naar de bioscoop.

Cadeautips voor Pakjesavond
Antwoord op alle moeilijke Sinterklaasvragen

Dit vind je misschien ook leuk

17 Reacties

 • Reply Samantha de Kemp 16 november 2015 at 9:38 am

  De Sint en Piet verkleedkleren worden bij onsnooit opgeruimd, van januari tot en met december wordt er bij ons een stoomboot nagebouwd, komt pietje paniek voorbij, is opa piet de pakjes vergeten en wordt Sinterklaas in de watten gelegd!

 • Reply linda 16 november 2015 at 9:42 am

  Wat zouden we graag winnen
  Wat zou de feestmaand fijn beginnen
  Een lekker middagje er op uit
  En t kost ons geen ene duit
  We starten meteen met duimen
  En alsjeblieft laat ons winnen….anders is mama niet te pruimen 😉

 • Reply Chantal Breure 16 november 2015 at 9:59 am

  Hier 3 kleine dames en een mama met een schoenenfetisj….die schoentjes kunnen nooit lang zoek zijn 🙂 wij willen graag helpen zoeken!

 • Reply Cindy 16 november 2015 at 11:43 am

  wat een ellende voor de pieten nou wij willen ze wel heel graag helpen en gaan zo achter Kornee de boef aan. Is hij nu helemaal gek geworden.

 • Reply Amber Koman 16 november 2015 at 12:49 pm

  Oh wat leuk, Bij ons eet opa vaak de schoentjes al leeg:-)

 • Reply Anika 16 november 2015 at 1:58 pm

  Zodra de dagen korter worden begint het te kriebelen bij mij…. Het allerleukste feest van het jaar komt er aan: Sinterklaas!
  Ons huis is gezellig versierd en we kijken elke aflevering van het Sinterklaas journaal…
  De intocht is ieder jaar bijzonder, vooral omdat het 8 jaar geleden tijdens de intocht vreselijk mis ging tijdens mijn zwangerschap. Uiteindelijk is het na 22 spannende weken toch goed gekomen en zo genieten wij iedere intocht dubbel op…

 • Reply Albertine 16 november 2015 at 2:13 pm

  Lieve, lieve Cynthia,
  Het is zo dat ik heel graag met mijn zoon naar deze film toe ga.
  Sint en Piet zijn echt zijn allergrootste vriend,
  En een cadeautje heeft hij ook verdiend.
  Hij is altijd vrolijk, lief en hij kan heel goed delen.
  En hij zal je nooit vervelen.
  Graag winnen wij deze kaarten voor de verdwenen schoen,
  Ik weet het zeker, dan heb ik een hele blije Jeroen!

 • Reply Annemarie 16 november 2015 at 2:32 pm

  Ik zou heel graag met mijn dochter Mila en haar vriendinnetje Sophie met moeder naar deze film gaan. De meisjes hebben met hun dansgroepje afgelopen weekend opgetreden voor Sinterklaas. En sinds ze hem en de Pieten gezien hebben, praten ze over niets anders meer. Ze maken samen verlanglijstjes met prinsessentekeningen, verzinnen sinterklaasliedjes en dansen erbij. Naar deze film gaan, zou een feestje voor ze zijn! En stiekem ook voor de mama’s die het ook wel leuk vinden!

 • Reply Gé Geurtsen 16 november 2015 at 4:06 pm

  Hier wil ik graag heen met mijn eigen drie kleine zwarte pietjes, helemaal hysterisch zijn ze sinds zaterdag toen de goedheiligman weer aankwam in ons land!

 • Reply Helma 16 november 2015 at 5:16 pm

  Ze zijn er weer die fijne donkere dagen.
  Met in deze spannende sint weken wel 100 vragen
  Onze dochter is nu vier
  en geniet intens van het Sint-plezier.
  Wij (haar ouders) zijn even heel druk
  want ons huis is verkocht, wat een geluk.
  Nu 101 dingen regelen en op zoek naar een nieuwe plek
  En dan is een middagje iets gezelligs doen met het gezin helemaal niet gek.
  We doen graag mee
  en als we winnen nemen we haar vriendin lekker mee!
  groetjes Helma

 • Reply Ellen 16 november 2015 at 10:11 pm

  5 December een magische dag,
  Alle kinderen beginnen die dag met een lach!
  Cadeautjes voor groot en klein,
  O o wat zullen ze gelukkig zijn!
  Zo ook mijn kleine Guus geluk,
  Bij het winnen van de kaartjes kan zijn dag niet meer stuk!
  5 jaar oud een zo lief, bijzonder kind
  Hij heeft het verdiend de film van piet en Sint!

 • Reply Lisa 17 november 2015 at 8:08 am

  Mijn tweeling pietjes hebben gehoord van de verdwenen schoentjes en zijn helemaal van slag want oohhhhh als dat maar allemaal goed komt voor 5 dec. Ze hebben het hele huis al ondersteboven gegooid want je weet het maar nooit misschien liggen de schoentjes bij ons verstopt. Helaas niks gevonden vandaag gaan ze verder zoeken bij opa en oma.

 • Reply Simone 17 november 2015 at 8:39 am

  Deze film stond al hoog op ons verlanglijstje. Bij de intocht van afgelopen weekend heeft Bram tegen Sinterklaas verteld dat hij het zo erg vindt vd verdwenen schoentjes dat hij aan al zijn vriendjes gaat vragen om te helpen zoeken. Hopelijk kunnen we in de bioscoop zien dat het toch wel weer goedkomt allemaal.

 • Reply Nicole 17 november 2015 at 10:06 am

  Wij gaan ieder jaar naar de Club van Sinterklaas films. mijn zusje uit Frankrijk is rond die tijd altijd in het land en dan gaan we met onze kindjes naar de bioscoop. Een middag vol dolle pret en inmiddels al echt een traditie. Het zou geweldig zijn als we zouden winnen we gaan heel hard duimen

 • Reply Nicky 17 november 2015 at 11:33 pm

  Het blijft toch ieder jaar weer leuk om de kleintjes zo te zien genieten, daar gaat dit feest toch om! Daarom zou ik graag in aanmerking komen.

 • Reply Cynthia 18 november 2015 at 9:42 pm

  Annemarie en Linda gefeliciteerd! Jullie hebben bioscoopkaartjes gewonnen voor de nieuwe Sinterklaasfilm. Ze komen z.s.m jullie kant op. Veel plezier ermee.

 • Reply Robin van Deelen 18 november 2015 at 10:18 pm

  Zou wel erg leuk zijn om dit in de schoen te verstoppen of ohnee dat doet Sinterklaas natuurlijk of Zwarte Piet

 • Laat een reactie achter