Winnen: Fisher Price speelgoed

12 mei 2016
fisher price, fisher-price, speelgoed, mattel, baby, dreumes, kleuter, kind, cadeau, kraamcadeau, spelen, box, kinderwagen, onderweg, speelgoed, verjaardag, 1, 2, 3, jaar, tip, idee, little people, vrachtwagen, kiepauto, auto, geluid, muziek, sleutels, babygym, speelkleed, speelmat, speelgym, buik, rug, zitten, rups, kralen, ketting, ontwikkeling, motoriek, winnen

Fisher Price; wie is er niet groot mee geworden?! Misschien heb je zelfs nog wat oud speelgoed van jezelf bewaard? Ik wel! Of beter gezegd; mijn moeder. Iedere keer als Finn en Charlie bij opa en oma zijn, dan staan de inmiddels vintage xylofoon, bus, de telefoon en het poppenhuis – nog compleet met inrichting – van mij van vroeger al klaar. Het mogen dan ouwe bessen zijn, hun aantrekkelijkheid zijn ze niet verloren. Mijn jongens vinden het heerlijk om ermee te spelen. En de klassiekers zijn van zulke goeie kwaliteit dat je ze van generatie op generatie op generatie door kunt geven. Ondertussen komt Fisher Price natuurlijk ook met nieuwe producten. En die voorspel ik minstens zo’n gouden toekomst. Fisher Price heeft nu eenmaal 80 jaar ervaring met spelende kinderen en weet dus precies waar ze het allerliefste mee aan de haal gaan. Vanwege ons 3 jarig bestaan mogen wij van de speelgoed gigant een aantal van hun nieuwe aanwinsten weggeven.

Speelkleed voor mini musici

fisher price, fisher-price, speelgoed, mattel, baby, dreumes, kleuter, kind, cadeau, kraamcadeau, spelen, box, kinderwagen, onderweg, speelgoed, verjaardag, 1, 2, 3, jaar, tip, idee, little people, vrachtwagen, kiepauto, auto, geluid, muziek, sleutels, babygym, speelkleed, speelmat, speelgym, buik, rug, zitten, rups, kralen, ketting, ontwikkeling, motoriek, winnen

Oké onze eerste give away vergt wat tolerantie van jou als moeder. (óf oordoppen) Maar als je baby later de nieuwe Armin van Buuren, Anouk of Douwe Bob blijkt dan heb jij daar met dit speelkleed mooi de basis voor gelegd. De muziek makende mat reageert met geluid op de bewegingen en aanrakingen van je kindje. En het kleed groeit met je baby mee. Van rug, naar buik naar rechtop zitten; voor iedere fase is er een nieuwe uitdaging. En aan het eind van de rit is je kleine klaar voor zijn allereerste huiskamer concert. Ga daar maar voor zitten! Baby’s Jammen & Spelen Speelgym €80,95.

Kiepauto, rups & sleutels

fisher price, fisher-price, speelgoed, mattel, baby, dreumes, kleuter, kind, cadeau, kraamcadeau, spelen, box, kinderwagen, onderweg, speelgoed, verjaardag, 1, 2, 3, jaar, tip, idee, little people, vrachtwagen, kiepauto, auto, geluid, muziek, sleutels, babygym, speelkleed, speelmat, speelgym, buik, rug, zitten, rups, kralen, ketting, ontwikkeling, motoriek, winnen Het tweede item dat we weg mogen geven is een compleet speelgoed pakket, met daarin een auto, een rups en sleutels. De Little People kiepauto maakt geluid of speelt een liedje als de laadbak beweegt. Kindjes kunnen de laadklep vullen met de twee keien of andere spullen en met de truck naar de bouwplaats (lees: andere kant van de huiskamer) rijden. De vrolijke rups kun je op allerlei verschillende manieren in elkaar zetten. Vrolijke kleuren, grappige geluidjes en mooi materiaal dagen je kind uit om de kralen vast te klikken. En vergeet de fel gekleurde sleutels niet, ideaal voor onderweg aan de kinderwagen. Er zit een sleutel aan om in te bijten, een klik-klak sleutel en één met verschillende geluiden als je erop drukt. Little People Kiepauto €24,99 Klik vast rups €13,99 Muzikale sleutels €9,99

Winnen?

Wil jij kans maken op één van deze mooie Fisher Price prijzen?

 • Like Lady Lemonade op Facebook en/of Instagram.
 • Deel ons Facebook bericht over deze winactie.
 • Laat in een reactie weten welke van deze twee prijzen jij zou willen winnen; het speelkleed of het speelgoed pakket.

Aanstaande zondag 15 mei maken we de winnaars bekend!

Winnen: Frozen & Paw Patrol pakket
Winnen: Kinderfeets Retro

Dit vind je misschien ook leuk

13 Reacties

 • Reply Berendina 12 mei 2016 at 7:20 am

  het speelgoedpakket zou erg leuk zijn. Ik heb twee zwangere dochters,dan hebben de kleinkinderen straks mooi speelgoed!

 • Reply Chantal 12 mei 2016 at 7:55 am

  Het speelkleed klinkt mij als muziek in de oren! ? Dus duimen maar…

 • Reply Fleur 12 mei 2016 at 9:53 am

  Ik doe graag mee voor de Kiepauto, rups & sleutels. Ik heb momenteel 8 zwangere of net bevallen collega’s, dus hard op zoek naar leuke kraamcadeautjes.

  Ik heb al jullie winacties gedeeld op mijn blog http://www.mamasliefste.nl/winactie/winactie-leukste-blog-winacties-wk-19
  Ik hoop dat dat ook geldt als deel-actie

 • Reply Sabine Mara Collin 12 mei 2016 at 10:10 am

  Moeilijk! Beide prijzen zijn op het lijfje van mijn kleine man geschreven ^_^

 • Reply Sharon Tenda 12 mei 2016 at 10:56 am

  Het speelgoed pakket vind ik wel heel erg leuk voor m´n dochter. En anders super fijn voor de kleine kids die op bezoek komen. De Klik vast rups vind ik echt geweldig!

 • Reply Sylvia Vd Bogaard 12 mei 2016 at 11:57 am

  Het speelgoedpakket ! Echt gaaf voor m’n ventje !

 • Reply Maaijke 12 mei 2016 at 1:28 pm

  Allebei hartstikke leuk! Ik zou willen gaan voor het speelgoedpakket!! Een super auto om mee door de kamer te crossen en de rups en sleutels kan hij leuk gebruiken om samen met zijn neefje te spelen die in juli wordt geboren!

 • Reply Lucie 12 mei 2016 at 5:06 pm

  Als trotse tante van een paar kersverse neefjes én nichtjes waag ik een kansje voor het Fisher Fisher-Price speelgoedpakket, want dit superleuke én leerzame speelgoed staat garant voor eindeloos veel speelpret!

 • Reply Bodil 12 mei 2016 at 11:06 pm

  Mijn kleine meid wiebelt al graag mee op muziek. Het muzikale kleed lijkt mij echt geweldig voor haar! Lekker swingen, super leuk!

 • Reply Nadia A. 13 mei 2016 at 12:03 am

  Gaaf! Het speelkleed zou ik graag aan mijn vriendin cadeau geven. Ik heb alle stappen gedaan.

 • Reply leentjes Home 13 mei 2016 at 2:15 am

  13 april ben ik 10 weken te vroeg tante geworden. Mijn schoonzusje werd erg ziek en mijn neefje moest na 3 dagen knokken gehaald worden. Wat ben ik trots op mijn broertje Quint Brouwer (20) en zijn vriendin Marina Jägers. Zo jong en nu al dit mee moeten maken is niet niks. Ze waren langzaam al spulletjes aan t verzamelen voor de komst van hun kleine Jack maar dat hij 2,5 maand te vroeg gehaald zou moeten worden daar had natuurlijk niemand rekening mee gehouden. Ik doe daarom dolgraag mee met deze mooie winactie voor mijn kleine stoere neefje en zijn ouders. Zodat als ik zou mogen winnen hun in ieder geval thuis meteen een leuke start hebben met dit prachtige Fischer Price speelkleed voor hun kindje. En hij na al die ellende en harde knokken Jack eindelijk baby mag zijn en op een leuke manier kan werken aan zijn ontwikkeling.  

  Vandaag is kleine Jack precies 1 maand oud. Een maand met heel erg veel tegenslagen maar dit kleine stoere jongetje doet ons elke keer weer verstelt staan, hij is niet van plan om papa en mama over tijdje alleen naar huis te laten gaan.  

  Weet zeker dat zij dol blij zouden zijn met dit leuke speelkleed

 • Reply elisabeth maria martina 14 mei 2016 at 8:04 am

  voor een lief klein wonder wat in oktober wordt verwacht

 • Reply Manon van Leijenhorst 14 mei 2016 at 9:39 pm

  Graag het speelgoed pakket voor onze jongste telg. Ze krijgt al zoveel van haar zus…zou super zijn o. Haar ook met nieuwe kado’s te mogen verwennen nu een half jaar is.

 • Laat een reactie achter