Een tekening van foto laten maken – dit zijn 6 leuke adresjes

8 september 2022

Een getekend portret is een persoonlijke illustratie, dit kan van je gezin of van je familie zijn. Dit is een hele leuke en originele manier om je dierbaren vast te leggen. Met de illustratie kun je van alles doen, plaats het in een lijstje in huis, gebruik het als kaart of geef het als cadeau. Wil jij heel graag een tekening van een foto laten maken, wij geven je een paar leuke ontwerp ideeën.

Hier moet je zijn voor een originele tekening van een foto

De plek waar je de meest toffe illustraties kunt vinden van portretten is Etsy. Hier heb je volop keuze en er zijn tal van verschillende soorten stijlen waar je uit kunt kiezen. Let op dat het meestal gaat om een digitale illustratie die je ontvangt, zelf kun je deze nog laten printen in het formaat wat je graag wil.

‘Lees ook: Fotomuur maken | Zo creëer je een toffe wand met foto’s, kunst & posters.

Wij lichten onze 6 favoriete ontwerpers voor je uit.

1# Grappig familieportret

Wil je dolgraag van je eigen familie of van iemand anders een grappig en vrolijk familieportret maken, kijk dan eens bij The Art Of Nicholas. Je kunt het helemaal personaliseren zoals jezelf wil. Je kunt ook kiezen voor een thema, denk aan Star Wars of Harry Potter. Genoeg opties!

2# Lijntekening maken van foto

Wil je liever een mooie lijntekening van een foto dan zit je bij Wendy Illustration Art helemaal goed. Je kunt ook zelf bepalen welke achtergrondkleuren in het portret verwerkt moeten worden.

3# Digitale illustratie foto

Een tekening van foto laten maken - dit zijn 6 leuke adresjes

Je kunt uit zoveel mooie illustratie stijlen kiezen, zoals deze van Paulia Okeli. Haar stijlvolle ontwerpen verdienen een mooi plekje in het interieur.

‘Lees ook: De mooiste kindertekeningen bewaren? Zo doe je dat!

4# Het familieportret in een illustratie

Ook het populaire Bee Garden Studio mag niet ontbreken in dit lijstje, de kleinste details zie je terug in de illustraties.

5# Aquarel portret

Wil je van een bijzondere foto een mooie illustratie laten maken, dan zijn de aquarel portretten van Art by Freesia ook een heel leuk idee. Naast dit soort portretten maakt ze nog veel meer moois.

6# Cartoon tekening

Hou je wel van een beetje gekkigheid en wil je de familie vooral op een grappige en leuke manier vastleggen, kijk dan eens bij My mini fam. Hier kun je iedereen – ook je huisdieren 😉 – laten natekenen in een cartoon ontwerp.

‘Lees ook: De leukste ideeën voor ’t samenstellen van een fotoboek.

Wij maken gebruik van affiliate links. Wanneer jij iets koopt via onze website, krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. Dit kost jou niets extra, maar helpt ons om Lady Lemonade te onderhouden.

Relatie tips waarmee je de liefde levend houdt
De perfecte bedrijfsnaam bedenken doe je zo!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter