Handige fotoalbum apps voor op je telefoon

12 oktober 2017
handige fotoalbum app

Even polsen bij jullie! Wie heeft al de hele collectie gemaakte foto’s van de afgelopen zomervakantie een mooi plekje gegeven in een fotoboek? Of moet je nog steeds beginnen met het babyalbum wat al tijden op je to-do lijstje staat? Laat ik meteen eerlijk zijn, ik ben er super slecht in! Het filmrolletje op mijn iPhone ontploft inmiddels en ik kan me er maar niet toezetten om een fotoalbum te maken. Mijn vader is nog echt van de traditionele fotoboeken met de ingeplakte foto’s. Als klein meisje kon ik een hele middag zoet zijn met het bladeren door alle albums. Voor mij was het echt een verhalenboek van ons gezin! Ik weet zelf dus hoe leuk het is om foto’s af en toe weer eens terug te kijken. Dus ik ga nu echt aan de slag, jij ook? Heb je al een handige fotoalbum app op je telefoon staan? Zo niet, ik deel er een paar met je!

1. Pixum fotoalbum app

Pixum heeft verschillende – gratis – apps waarmee je jou mooiste herinneringen kunt afdrukken. Zo kun je naast de gebruikelijke fotoboeken, onder andere fotokalenders, telefoonhoesjes, ansichtkaarten, fotomokken laten maken of jouw meest dierbare foto’s afdrukken als originele wanddecoratie. Wat mij persoonlijk super handig lijkt is dat je met de Pixum Wanddeco simulator app van tevoren kunt zien hoe je zelf ontworpen kunstwerk er daadwerkelijk op de muur uitziet. Het kan niet meer misgaan nu! De apps staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en de uitgebreide keus.

‘Lees ook: Dé 8 apps die iedere moeder op haar telefoon moet hebben.

2. LALALAB.

Met de LALALAB. fotoalbum app kun je met een paar klikken foto’s vanaf je iPhone, Facebook of Instagram account omtoveren in een prachtig fotoboek. Met deze app kun je zoveel leuks maken, zoals een mooie poster van je oogappel of een setje poloraid foto’s in de vintage look. Ook leuk voor in de keuken of voor op je werkplek, customize een setje magneten helemaal in je eigen stijl. Maar er kan nog veel meer, check LALALAB voor alle opties.

3. My MiniStars (kinder)fotoboek app

De mooiste momenten van je kindje kun je met de My MiniStars app op één plek verzamelen. De leukste en grappigste uitspraken, alle belangrijke milestones van je zoontje of dochtertje kun je naast alle gemaakte foto’s bewaren in deze handige app. Met één druk op de knop maak je er uiteindelijk een geweldig fotoalbum van. Zo makkelijk kan het zijn! En wil je het feestje helemaal gezellig maken, nodig dan ook familie en vrienden uit die mee kunnen kijken.

 

Handige fotoalbum app voor op je telefoon

4. Framkalla app

Vind je nu een fotoboek maken toch even teveel werk probeer dan eens de Framkalla app. Hier kun je verschillende soorten prints maken van je favoriete foto’s. Denk aan een super toffe fotoposter aan de muur met een collage van jouw meest geliefde kiekjes. Ook leuk om te laten maken, een fotostrip print of een paar mooie poloraid foto’s die je een mooi plekje in huis kunt geven. Kijk op de site en laat je inspireren!

 

Afbeelding 1: Shutterstock/Afbeelding 2: Shutterstock

Peuters eerste fietsles
De 10 levenslessen die ik mijn dochters graag wil meegeven!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter