Fotoboek maken – De tijd dat dit een tijdrovende klus was, is voorbij!

4 februari 2019

Geheugenkaartjes en een cloud vol aan foto’s heb ik inmiddels. Alle bijzondere momenten van de afgelopen jaren vastgelegd. De geboorte van de jongens, hun eerste jaar met alle mijlpalen, de gezinsvakanties, verjaardagen…. Dierbare herinneringen. En steeds nam ik me voor om ze te bundelen. Net zoals ik mijn eigen jeugd in fotoalbums heb. Maar een fotoboek maken kost tijd en dat is precies waar het mij vaak aan ontbreekt. En dus schoof ik die plannen steeds verder voor me uit. Tot het begin van dit jaar, toen fotoboeken maken mijn goede voornemen werd. En guess what? De eerste is al af! En de rest zal ook snel volgen. Want dankzij een nieuw programma van Albelli – de Smart Assistent – is een fotoboek maken echt zo gepiept!

Albelli fotoboek maken

Waar ik vroeger nog uren bezig was met het uitzoeken van foto’s, liep te pielen met de lay-out van mijn fotoalbum en alle foto’s stuk voor stuk op de juiste plek in het boek moest hangen, is een fotoboek maken nu heel makkelijk én snel. Want de nieuwe Smart Assistent van Albelli doet al dat werk nu voor je.

‘Lees ook: Babyfoto’s maken – ideeën & handige tips voor de mooiste foto’s.’
Fotoboek maken - De tijd dat dit een tijdrovende klus was, is voorbij!
De Smart Assistent van Albelli selecteert je mooiste foto’s en maakt er een prachtig album van.

De Smart Assistent doet het werk voor je

Ik was verrast over hoe simpel het is. Allereerst heb ik het fotoprogramma van Albelli op mijn computer gedownload. Daarna open je de Smart Assistent en sleep je je map met (vakantie)foto’s in het programma. Dan druk je op de knop ‘Fotoboek maken’. En binnen een paar seconden is je album al klaar! Er zit een bepaalde technologie achter de Smart Assistent waardoor hij automatisch je beste foto’s uitkiest. De dubbele, wazige en onscherpe foto’s gooit hij eruit. En met de overgebleven selectie maakt hij een super mooie indeling omdat het programma ook kan ‘zien’ welke foto’s het beste bij elkaar passen. Het resultaat is verrassend goed. Wat een uitvinding!

‘Lees ook: Ideëen en tips voor zwangerschapsfotografie.’
Fotoboek maken - De tijd dat dit een tijdrovende klus was, is voorbij! De Smart Assistent van Albelli doet het werk nu voor je.
Nadat de Smart Assistent jouw fotoboek gemaakt heeft, kun je hem zelf nog een persoonlijke touch geven door kaders, achtergronden, stickers en tekst toe te voegen.

Maak je fotoboek extra persoonlijk

Als je fotoboek eenmaal gemaakt is, kun je altijd nog aanpassingen doen. Ik wilde bijvoorbeeld een andere foto op de cover en heb die omgewisseld. En ik vond het leuk om mijn boek nog wat persoonlijker te maken door bij sommige foto’s teksten te schrijven. Ook vind je in het programma leuke kaders, achtergronden en hippe stickers in allerlei verschillende thema’s om je bladzijdes extra mee op te leuken.

‘Lees ook: Inspiratie voor een familie fotoshoot, maar dan net even een tikkeltje origineler.’

Een prachtige herinnering

Als je klaar bent met je fotoboek maken, druk je op ‘bestel’. En binnen 5 werkdagen heb je je album in huis. Voor een kleine meerprijs kun je kiezen voor een hoogglans afwerking. Dat is wel een aanrader, want de foto’s krijgen zo meer diepte en de kleuren komen echt mooier over. En nog een tip; voor een kleine meerprijs kun je het boek nog een keer bestellen in een maatje kleiner. Dat heb ik gedaan, zodat ik meteen ook een exemplaar voor mijn kinderen heb. Die vinden het geweldig en raken er niet op uitgekeken. Het is zo leuk om onze vakantie in Italië op deze manier te herbeleven. Dus nu ben ik extra gemotiveerd om ook van de rest van mijn foto’s snel fotoboeken te maken.

Fotoboek maken - De tijd dat dit een tijdrovende klus was, is voorbij! De Smart Assistent van Albelli doet het werk nu voor je.
Ik ben zo blij met mijn mooie fotoboeken!

Albelli korting!

Wil jij nu ook je dierbare herinneringen vastleggen in zo’n mooi fotoboek? Ik mag met jullie de code LEMONADE30 delen, waarmee je maar liefst 30% korting krijgt op al je fotoboeken (geldig t/m 25 februari 2019). En met de Smart Assistent is een fotoboek maken zo geregeld! Via deze link kom je meteen op de kortingspagina terecht.

Fotoboek maken - De tijd dat dit een tijdrovende klus was, is voorbij! De Smart Assistent van Albelli doet het werk nu voor je.
Samen vakantieherinneringen herbeleven.
Fotoboek maken - De tijd dat dit een tijdrovende klus was, is voorbij! De Smart Assistent van Albelli doet het werk nu voor je.
Voor een kleine meerprijs heb je gelijk 2 exemplaren; één voor jezelf en één voor de kinderen.
Deze blogpost is een betaalde samenwerking.
Zomervakantie Zweden - regio Småland voor een geweldige gezinsvakantie om nooit te vergeten
Er op uit in februari - Dé leukste kidsproof uitjes deze maand

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter