Achter de schermen

28 december 2015

Respect voor alle kinderfotografen! Wat een klus is het toch om een paar ongeleide projectielen fatsoenlijk op de foto te krijgen. Ogen dicht, vinger in de neus, een vuvuzela in het gezicht, Oost-Indisch doof of gewoon op moment suprême een hysterische uitbarsting in gang zetten. Kinderen regisseren is een pittige uitdaging. En omdat de foto’s op onze blog hard toe waren aan een opfrisbeurt hebben we dit weer eens goed van dichtbij mee kunnen maken.

Zet maar eens vier eigenwijze stuiterballen in de leeftijd van 1 t/m 4 jaar spontaan op de foto. En dan hoeven ze echt niet in een perfect pose met een dikke glimlach de camera in te kijken. Het is al een project op zich om ze überhaupt allemaal aan één tafel te krijgen. Dus maakten we van de fotoshoot een kleine party met allemaal lekker snaaiwerk. Fotomodelletjes moeten een beetje gepaaid worden om ze in het gareel te houden. En onze lieve fotografe Caren wist als geen ander hoe ze onze bewegelijke kroost in de juiste richting moest duwen. Met veel gekkigheid, rare woorden, afleidingstrucs en een flinke portie geduld, heeft ze er iets prachtigs van gemaakt. Mocht je zelf nog een keer op zoek zijn naar een fotograaf die met gemak een paar kids op de foto kan zetten, check dan zeker even de site van Caren van Eijle fotografie.kinderfotografie-fotograferen-fotoshoot-kind-fotograaf-kinderfotograaf-mamablog-tips-tip-model-ladylemonade_nlOok al zie je op social media altijd de meest prachtige gestylde foto’s en zien onze nieuwe foto’s er tip top uit. Niets is wat het lijkt als je stiekem kan mee koekeloeren hoe het er daadwerkelijk achter de schermen aan toe gaat. Binnen no-time was onze feestelijke versierde tafel ontploft, lagen er meer cupcakes op de grond dan op tafel, werd er natuurlijk een glas van tafel geveegd, zaten de chocolade vegen op de muur, moest een dot slagroom uit Lucy haar kapsel gehaald worden, stopte Charlie de cupcake decoratie in zijn neus en slingerde de volledig inhoud van de speelgoedkist door het hele huis. We waren gesloopt na onze wilde kids party.

De nieuwe foto’s zijn nog maar het begin, want Annemieke en ik hebben veel mooie en nieuwe plannen voor 2016 voor je in petto. En hopelijk blijf je ons ook weer trouw volgen in het nieuwe jaar en kunnen we je weer volop inspireren, blij maken en handige tips geven. We wensen jullie allemaal een prachtig en liefdevol 2016.

Liefs,

Annemieke en Cynthia

Kom je bij me spelen? "Nee!"
Voor een prikkie

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  • Reply tie 3 januari 2016 at 8:04 pm

    Wat een gave eetstoelen, welke zijn dat als ik vragen mag?

    • Reply Annemieke 7 januari 2016 at 5:04 pm

      Hoi Tie, ik heb ze bij Oldwood in Midwoud gekocht. (www.oldwood.nl) Je kunt zelf bepalen wat voor kleur en soort stof je erop wilt. Ben er zelf ook erg blij mee! Groetjes, Annemieke

    Laat een reactie achter