Vakantie foto’s bewaren – dit zijn 6 leuke manieren

6 maart 2019
Vakantie foto's bewaren - dit zijn 6 leuke manieren

Mijn filmrol staat helemaal vol met oneindig veel kiekjes van de kids, vakanties en andere bijzondere momenten. Allemaal mooie herinneringen, die je eigenlijk niet alleen maar op je telefoon zou moeten bewaren. Helemaal de foto’s van mooie vakanties met je gezin laten je weer weg zwijmelen naar die fijne momenten met elkaar. Wil je op een bijzondere manier vakantie foto’s bewaren? Dit zijn zes toffe ideetjes!

De leukste foto’s bewaren doe je zo!

1. Alle momenten bij elkaar in een IXXI collage

Vakantie foto's bewaren - dit zijn 6 leuke manieren

Heb je een paar favoriete vakantiefoto’s, die je eigenlijk allemaal wel een mooi plekje wil geven in huis? Dan is een IXXI wandcollage een superleuk idee! Zo heb je alle bijzondere momenten bij elkaar en kun je iedere dag weer even wegdromen.

‘Lees ook: 10 must make zomerfoto’s met kinderen.

2. Op canvas laten bedrukken

Vakantie foto's bewaren - dit zijn 6 leuke manieren
Afbeelding woonkamer – Rakic voor Shutterstock

Hoe gaaf is het om één van je lievelings foto’s af te laten drukken op canvas?! Een mooie vakantiefoto, een allerliefst kiekje van de kids, deze bijzondere herinnering blijft je zo altijd bij. Vooral zo’n groot canvas doek aan de muur is meteen een te gekke eye-catcher voor in de woonkamer. Een zwart-wit foto op canvas geeft trouwens ook een super mooi effect in je interieur. Lijkt je dit idee wel iets, je kunt je favoriete foto onder ander op canvas laten bedrukken bij reclameland.nl.

3. Foto album – voor je mooiste herinneringen

Het is een beetje een voor de hand liggend idee, maar een fotoalbum mag toch echt niet ontbreken in dit lijstje. Dit blijft natuurlijk wel één van de leukste manieren om foto’s te bewaren. Het wordt altijd als een flinke klus gezien, maar tegenwoordig zijn er genoeg aanbieders met makkelijke programma’s, waarmee je snel een album in elkaar kunt flansen. Inmiddels zijn er ook handige apps voor op je telefoon, die je helpen om snel een fotoboek te maken. Mijn twee dochtertjes vinden het een feest om hun eigen babyfoto’s te bekijken in hun eerstejaars fotoboek. En ik kijk heerlijk mee en kan weer zó genieten van die speciale baby periode!

4. Vakantiedagboek

Foto’s bewaren in een vakantiedagboek is ook een superleuke manier. Helemaal omdat je ook je reisverhalen hier in kwijt kan. Tijdens de vakantie kun je al samen met de kinderen het dagboek invullen. Als je het dagboek leest, beleef je iedere keer weer opnieuw die geweldige vakantie. Je kunt dit vakantie dagboek shoppen bij Bol.com.

‘Lees ook: Babyfoto’s maken – ideeën & handige tips voor de mooiste foto’s.’

5. Een fotolijstje van karton – Tonki

Vakantie foto's bewaren - dit zijn 6 leuke manieren

Deze moeten we ook absoluut met je delen. Tonki drukt jouw meest geliefde foto af op gerecycled karton. Dit karton kun je vouwen tot een fotolijstje en neerzetten of ophangen op een mooi plekje in huis. Zo kun je er ook voor kiezen om meerdere foto’s af te laten drukken en deze ophangen als een collage aan de muur.

6. Kort filmpje – Leap Second app

Dit is ook een hele originele manier om vakantie herinneringen te bewaren. Ken je de gratis app Leap Second al? Je maakt met je telefoon allemaal korte filmpjes van een paar seconde. Met de Leap Second app kun je daar heel makkelijk clips van 1 seconde uithalen en die uiteindelijk achter elkaar plakken. Zo krijg je een filmpje van 45 seconden met je mooiste vakantie momenten. Hoe cool is dat?!

Uitgelichte afbeelding familie – TravnikovStudio voor Shutterstock

Een slaapkamer stylen? Zo doe je dat!
Drink jij voldoende? Dit zijn dé symptomen die aantonen dat je te weinig water drinkt

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter