Geboortekaartje in 3D

6 juni 2013

Uren… Nee dagen lang zocht ik op internet naar dat ene originele en super bijzondere geboortekaartje. De kleur, het plaatje, de tekst… alles moest kloppen. Zo’n kaartje is toch dé manier waarop je aan de hele wereld laat weten dat je trotse ouders bent geworden van een zoon of dochter. Het moest dus minstens zo speciaal zijn als de geboorte van Finn zelf. Maar – laten we eerlijk zijn – zo’n vrolijk stukje karton is leuk om even te bewonderen en neer te zetten, maar na verloop van tijd eindigt het toch als stofvanger in een la, plakboek, doos op zolder of zelfs in de prullenbak.

Dat kan ook anders! Bij Cynthia kwam ik deze leuke geboorteklompjes tegen. Ze zijn met de hand beschilderd in het design van het geboortekaartje van Reva. Je kunt ze samen met het kaartje neerzetten op een kastje of in de vensterbank, maar ook aan de muur hangen in de babykamer. Zo’n ereplek is je kaartje – waar je al die tijd en moeite in gestopt hebt – toch meer dan waard?!

Heb jij ook zo’n geboortekaartje waar je trots op bent en dat niet als stofvanger mag eindigen? Post het dan nu op onze tijdlijn op Facebook en wie weet schildert Carmela van Pretty Belly jouw kaartje op een paar oer-Hollandse klompen! Normaal gesproken kost dat €35,- (waarvan 5% naar Kika gaat), maar wij mogen één paar cadeau geven. Over drie dagen maken we bekend wie de gelukkige winnaar is!

kraamcadeau kind baby geboorte cadeau origineel persoonlijk geboortekaartje geboorteklomp klomp met de hand geschilderd schilderen

Bon Appetit!
Opgeruimd staat netjes

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter