Generatie app note muis

6 augustus 2013

Ook als baby, peuter of kleuter tel je al niet meer mee zonder eigen mobieltje, tablet, laptop, computer of een eigen Facebook pagina. Maar voorkom dat je kind nu al verandert in een swipende en tv verslaafde ukkepuk met deze te gekke alternatieven. Ze mogen technologisch dan misschien nog wel lager zijn dan lowtech, maar met hun look geven ze je kids toch nog dat coole imago.

1. iWood De allereerste laptop voor je hummel, inclusief krijtjes. €43,- 2. Bingo reisspel In de vorm van een tablet. Nooit meer gezeur of verveling op de achterbank. €16,50 3. iShoe Ieder stap van je kind meteen op Facebook of Twitter. €23,95 4. Muis Niet voor bij de computer, maar voor onder de deur. Om te voorkomen dat er kleine vingertjes tussen komen. €4,75 5. Peuters eerste Apple Maar dan voor aan de muur, om lekker op te krijten. €36,95 6. iPop Met speakers en een mp3 poort veilig opgeborgen in haar lijfje, waarop je alle soorten mp3 spelers aan kunt sluiten en de leukste liedjes voor je uk kunt afspelen. €44,95 7. Mobiele telefoon Van hout. Gaat je spruit er ook niet meer vandoor met jouw mobieltje. €11,50 8. Design bureau Op het krijtbord tekent je kleine zelf zijn coole computer. €135,-

Van tuit- naar grote mensenbeker
Baby's eerste jaar

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  • Reply Sandy 6 augustus 2013 at 8:20 pm

    Ik vind die iWood te gek. Mijn kindje is bijna jarig dus dit gaat denk ik zijn eerste laptop worden.

  • Reply Irene 8 augustus 2013 at 10:04 pm

    Love love love de telefoontjes van Janod!!! Vallen hier thuis enorm in de smaak bij dochter en man die er hele gesprekken mee voeren. Wel in onverstaanbare peutertaal, maar schattig is het wel!

  • Laat een reactie achter