Survivallen

18 juli 2014

De zomervakantie is begonnen en dat betekent geen wekker, geen spitsuur en alleen maar in de relaxmodus hangen. De komende weken mogen we lekker ontspannen, beetje doezelen en mijmeren. Met de voetjes omhoog, wijntje in de hand en het zonnetje met open armen ontvangen. De kids zijn in hun element, want alles mag en kan. En toch lijkt het nog een ver van je bed show, maar straks in augustus gaat gewoon weer het hele circus opnieuw beginnen. We sjezen als een kip zonder kop naar school, naar het werk, snel de supermarkt in, even bij een verjaardagsfeestje buurten, tussendoor nog een wasje draaien en het hele gezin een gezonde hap voorzetten. 

maandplanner-gezin-organiseren-kinderen-afspraken-druk-ladylemonade_nl2 Om het hoofd een beetje boven water te houden en het gezinsleven zo soepeltjes mogelijk te laten verlopen is dit onze redder in nood. De Family Survival Planner is onmisbaar in drukke gezinnen. In deze overzichtelijke maandplanner kun je alle gezinsafspraken kwijt. Je krijgt er nog een portie humoristische tips bij die het managen van het gezin een appeltje eitje maken. En met meer dan 1.000 gekleurde stickers kunnen kinderen in één oogopslag zien wat er te gebeuren staat. We vergeten nu nooit meer roostervrije schooldagen, een tandarts afspraak, een verjaardag of een voetbaltoernooi. Zeker weten dat je in je hoofd een stuk relaxter bent en je niets meer vergeet. Heb je weer meer tijd voor andere leuke dingen.
maandplanner-gezin-organiseren-kinderen-afspraken-druk-ladylemonade_nl3De Family Survival Planner 2015 loopt van augustus 2014 t/m december 2015 en kost € 18,95. Plaats de planner op een prominente plek in huis, bijvoorbeeld op de koelkast, zodat iedereen in het gezin altijd op de hoogte is. Na de vakantie dus even de maandplanner shoppen, maar voor nu geniet nog even van de rust. Fijne vakantie!

 

 

Mama en de chocoladefabriek
Friends forever

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter