Verjaardagssnack appel patatjes

24 augustus 2015

Nog zo klein, maar toch al zo groot willen zijn. Lief en altijd vrolijk en met een dosis temperament die ze niet van een vreemde heeft. Qua uiterlijk lijkt ze ook het meest op mij, mijn lieve mini-me Lucy. Vorige week mocht ze dan eindelijk twee kaarsjes uitblazen. Een nieuwe leeftijd waarin weer zoveel te gebeuren staat, ze kan niet wachten. En natuurlijk hebben we er een mooi feestje van gemaakt. Grote zus Reva zorgde voor het verjaardagsgevoel, de hele dag werden we getrakteerd op ‘Lang zal ze leven’. Jarige Jetje heeft er in ieder geval op en top van genoten en niet alleen van de cadeautjes.

Op een party moet er natuurlijk wel eventjes flink gesnaaid worden. Op de populaire foodblog Chicks Love Food kwam ik deze leuke appel patatjes tegen. Met de knapperige bite van een patatje, maar met een zoete twist. Gemaakt van appeltjes en met een korstje van havermout. Ik vond ze zelf ook om te smullen en ze zijn ideaal voor een lekkere verjaardagssnack of als traktatie. Krijg je zelf ook al trek? Klik hier voor het recept, super easy en na 45 minuten kan het snacken beginnen. Yummy!!!

Op Chicks Love Food vind je nog veel meer fijne recepten, zoals de 5 or less. Een echte aanrader! Koken met maximaal vijf ingrediënten klinkt mij als muziek in de oren. Zeker dus een kijkje nemen.

verjaardag-feest-eten-kind-kleuter-school-trakteren-hapje-traktatie-gezond-makkelijk-patat-fruit-ladylemonade_nl

Gezocht: Broodtrommelinspiratie
Fruitpizza

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter