Hartjes ring knutselen van een vouwblaadje

28 mei 2021
Hartjes ring knutselen van een vouwblaadje.

Je hoeft niet perse diep in de buidel te tasten voor een mooie ring. Met een vouwblaadje kun je ook echt iets moois knutselen. Deze hartjes ring is bovendien helemaal niet moeilijk om te vouwen. Leuk om voor jezelf of iemand anders te maken. Wij laten je stap voor stap zien hoe je dat doet.

Wat heb je nodig om een hartjes ring te maken?

  • Vouwblaadje
  • Eventueel een lijmstift
‘Lees ook: De leukste ideeën om te knutselen met strijkkralen.’

De hartjes ring vouwen

  1. Check de video hierboven om te zien hoe je de hartjes ring vouwt en volg het stap voor stap op. Zet de video eventueel op pauze of laat hem langzamer afspelen als het je te snel gaat.
  2. Rol de zijkanten van de ring om een potlood, zodat ze rond gaan staan.
  3. Schuif de ene zijkant nu in de andere zijkant op de maat van je vinger. In plaats van de zijkanten in elkaar te schuiven, kun je ze eventueel ook aan elkaar vastplakken met een lijmstift. De hartjes ring is nu klaar!
Hartjes ring knutselen van een vouwblaadje.

En, ga jij nu ook zo’n mooie hartjes ring vouwen? We vinden het altijd super leuk om jullie creaties ook te zien. Dus deel vooral een kiekje van jouw ring met ons door hem bijvoorbeeld te posten op Facebook of Instagram en vergeet daarbij niet om Lady Lemonade te taggen in de foto.

‘Lees ook: Regenboog knutselen | 20 Leuke ideeën voor ’t maken van een regenboog.’

Nog meer knutselinspiratie

Behalve deze leuke hartjes ringen vind je op ons blog nog veel meer leuke sieraden om te knutselen. Check daarvoor zeker ook even ons blog ‘Zelf sieraden maken‘, die bomvol staat met andere ideeën. Of kijk hier hoe je zelf een vriendschapsarmbandje kunt maken van touw.

Voor al onze andere knutselideeën ga je naar onze rubriek knutselen. En wil je echt helemaal niets meer van ons missen, abonneer je dan op ons YouTube kanaal. Want daar publiceren we iedere week een nieuwe creatieve video!

Origami ring | Een mooie ring vouwen van papier
Knutselen voor opa en oma | 20 Knutsels om te maken voor opa's & oma's

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Lien 6 juli 2022 at 11:40 am

    Laat ten minste zien wat je doet uw handen zitten constant in het zicht van wat je doet niet echt handig toch

  • Laat een reactie achter