Hoera een ……..!

20 juli 2013

Onlangs ging er een kleine sirene af in mijn hoofd waarvan ik lichtelijk nerveus werd. Mijn ‘to do’ zwangerschaplijst zit iets minder vastgeroest in mijn hoofd dan bij de eerste. Het puntje ‘geboortekaartje’ regelen was even langs mijn wazige hersens voorbij gekropen. Als de sodemieter heb ik mezelf meteen ondergedompeld in geboortekaartenland voor mijn 2e baby wurm.

Een shortlist met een paar geboortekaart wensen in je hoofd maakt de zoektocht een stuk eenvoudiger. De keuze is reuze dus bedenk van tevoren:

 • Wat is het budget wat je wil uitgeven?
 • Wil je een geboortekaart zelf maken of kies je voor een kant en klaar kaartje?
 • Welke kleuren heb je in gedachte?
 • Naar wat voor stijl ben je op zoek? Modern, hip, vintage, lief, romantisch, klassiek, stoer.
 • Heb je een specifieke illustratie in gedachte? Lang leve Google, zoek gericht op bijvoorbeeld ‘geboortekaartje vogel’ en je komt een stuk sneller uit bij jouw favoriete kaartje.
 • Bedenk welke tekst je op je kaartje wil hebben. Of wil je iets bestaands? Er zijn genoeg sites om inspiratie op te doen zoals www.tekstgeboortekaart.nl.
 • Contactgegevens; bedenk van tevoren wat je precies wilt vermelden. Wij doen bijvoorbeeld alleen het telefoonnummer van Jeroen, lekker rustig voor mij.

Mijn ‘match made in heaven’ geboortekaartje heb ik gevonden bij Tsjip Geboortekaartjes. Op deze vrolijke site vind je een enorm aanbod aan hele leuke originele geboortekaartjes. Je kunt kiezen voor een geboortekaartje met een eigen foto of voor een superstoer, hip, uitbundig, klassiek, lief of vintage kaartje. Je kunt gratis een proefkaartje bestellen. Heb je de keus gemaakt maar wil je liever toch nog wat aanpassingen in ontwerp, kleur of tekstindeling? Dit kan allemaal, het is jouw feestje!

Over een aantal weken zal ik mijn ‘droom kaartje’ met jullie delen. Ben jij ook op zoek naar de geboortekaart voor jouw kleine baby? Bij ons maak je kans op 50% korting bij Tsjip Geboortekaartjes. (exclusief verzendkosten, enveloppen of andere producten) Dit betekent de helft van jouw geboortekaartjes gratis!! Laat ons hieronder weten voor welke stijl jij zou gaan. Wie weet ben jij de gelukkige!

1. Robin 2. Sarah 3. Maik 4. Brent 5. Lotte 6. Hiske 7. Tom 8. Levi 9. Elin 10. Yara 11. Luuk 12. Ross (geboortekaart € 2,- per stuk bij 100 kaartjes)

Nat pak krijgt de zak
Tussen kunst & kids

Dit vind je misschien ook leuk

9 Reacties

 • Reply Rowena 20 juli 2013 at 8:53 am

  Ik ben zwanger van een jongen. En als ie net zo stoer is als zijn broer, dan moet er ook een stoer gebortekaartje komen! Ik hoop dat ik win, please!!

 • Reply Maureen 20 juli 2013 at 9:51 am

  Wat een super tips!!!!!!! Ik werd al helemaal gek en wist niet meer waar ik moest zoeken. En de hormonen maken het niet makkelijker. Ik weet zeker dat ik bij Tsjip zal slagen en hoop zoooo dat ik de 50% korting win. Het kost allemaal al zoveel geld. Ik zou een romantisch kaartje kiezen.

 • Reply shere 21 juli 2013 at 8:23 pm

  Wij hebben net gehoord dat wij een jongetje krijgen, dus wij gaan nu met de geboortekaartjes aan de slaag. Ik hou van een foto op de kaart, daarom vind ik het kaartje Florian helemaal top!!! Ik vind goed dat nog meer tekst erbij kan omdat wij het kaartje twee talig willen maken 🙂

 • Reply Amber 22 juli 2013 at 9:24 am

  Wat een leuke kaartjes zeg. Ik ben in oktober uitgerekend van een meisje. Ik zou voor een hip kaartje gaan. Zijn zo gezellig vrolijk en lief.

 • Reply Marieke. 22 juli 2013 at 1:29 pm

  Ik ben 31 weken zwanger en heb mijn keuze al laten vallen op een kaartje van deze ge-wel-di-ge site! Ik hoop dat ik win!!!!!

 • Reply Mijke 22 juli 2013 at 9:55 pm

  Ik weet pas sinds afgelopen weekend dat ik zwanger ben. Maar ik heb de smaak flink te pakken want ik ben nu al bezig met de namen, kinderkamer, en kijk ook al een beetje naar geboortekaartjes. Wat zou het leuk zijn als ik deze win!!!!! Voor een jongen kies ik voor een stoer kaartje. Wordt het een meid, dan wordt het een lief kaartje!

 • Reply Natascha 22 juli 2013 at 10:04 pm

  Ik vind nummer 5 en 6 de leukste.
  Alhoewel ik een kaartje met foto ook erg leuk vind. Is dat bij deze site eigenlijk ook mogelijk? Ik zal mij er eens in verdiepen…

 • Reply Cynthia 24 juli 2013 at 11:19 am

  Van harte gefeliciteerd Marieke! Super leuk dat je al een leuk kaartje bij Tsjipp hebt gevonden. Je hebt dan ook gewonnen en krijgt de helft van de geboortekaartjes gratis. Veel plezier ermee en geniet straks van je kleintje!

 • Reply Marieke 12 augustus 2013 at 4:40 pm

  Cynthia,
  Wat ontzettend leuk!! Ik lees net pas voor het eerst de email van Tsjip dat ik heb gewonnen. Ik kan mijn geluk niet op, ik ben er heel blij mee! En ook met de kaartjes die we hebben gekozen! Groetjes Marieke

 • Laat een reactie achter