Hollands ienieminie huisje

17 augustus 2013

Elke avond sta ik speelgoed uit alle hoeken van de woonkamer te vissen. Reva maakt er een sport van om overal haar speeltjes neer te leggen. Misschien is haar eigen speelhoekje de oplossing. Met de originele vrolijke Hollandse huisjes van Suuz & Zo creëer je een super gezellig kinderspeelhoekje voor je kleine rommelkontje. De huisjes zijn verkrijgbaar in een trapgevel, klokgevel of een pakhuis vorm. Ze zijn in allerlei kleuren te koop dus passend in elk interieur. Deze schattige huisjes kun je in de woonkamer of in de kamer van je kindje plaatsen. Je ukkie heeft zo zijn eigen kleine vrolijke ‘crib’.

Suuz & Zo, kind, baby, peuter, dreumes, origineel, Hollandse huisjes, interieur, kind, speelgoed, kinderspeelhoek, speelhoek, handgemaakt, kinderkamer, woonkamer, t-shirt met naam, kraamcadeau, verjaardag, cadeau, romper, met naam, kussen met naam, geboor Bij Suuz & Zo kun je voor nog meer leuks terecht. Zoals kussentjes, babyrompertjes, kindershirts, kinderklokken en gordijnen. Deze handgemaakte producten zijn voorzien van een afbeelding en de persoonlijke naam van je kindje.

 

 

Suuz & Zo, kind, baby, peuter, dreumes, origineel, Hollandse huisjes, interieur, kind, speelgoed, kinderspeelhoek, speelhoek, handgemaakt, kinderkamer, woonkamer, t-shirt met naam, kraamcadeau, verjaardag, cadeau, romper, met naam, kussen met naam, geboor Wij mogen een vrolijk kussentje met naam weggeven. Laat ons hieronder weten waarom jij vindt dat jouw kleintje zijn eigen unieke kussentje verdient.

 

 

Nieuw @Ikea
Little Blond

Dit vind je misschien ook leuk

7 Reacties

 • Reply Ninthe 17 augustus 2013 at 10:20 am

  Die huisjes zijn echt heel erg leuk!
  Mijn dochter verdient een kussentje omdat ze zo goed haar best doet om te spelen& te delen met haar zusje van 1. En dat is niet altijd even makkelijk voor haar.
  Ze is echt een lieve schat!

 • Reply Diana 17 augustus 2013 at 12:50 pm

  Boris mijn zoontje verdient zijn eigen kussen omdat hij sinds kort netjes op het potje plast. Wij zijn zo trots op hem.

 • Reply Christine Claeys 17 augustus 2013 at 10:51 pm

  Ik vind dat mijn kleindochter ,MAÏLYS ,een kussen verdiend omdat ze in september voor het eerst naar school gaat en ze moeten allen een eigen kussen meebrengen voor in de hoek waar de juf voorleest!

 • Reply Dineke 17 augustus 2013 at 11:05 pm

  Superleuk deze kussentjes! Mijn zoontje Melle had een geboortekaartje met een uiltje, zo’n kussentje zou er zo leuk bij zijn!
  Hij verdient het echt omdat hij bijna zelf kan lopen en heel hard oefent. Dat kost hem veel energie, dus kan hij dan ’s avonds heerlijk uitrusten op z’n mooie kussentje

 • Reply Nienke 18 augustus 2013 at 6:58 pm

  Lois verdient zo’n leuk kussentje omdat ze eindelijk na een jaar doorslaapt. Papa en mama kunnen hun geluk niet op.

 • Reply Onda 19 augustus 2013 at 8:31 pm

  Het liefst zou ik natuurlijk zo’n super stoer huisje voor mijn nichtje Eeke winnen (bijna 1), maar een kussentje met haar naam erop zou ook al fantastisch zijn voor haar aller eerste echte eigen kamertje!

 • Reply Annemieke 20 augustus 2013 at 1:46 pm

  Dineke, jij kunt je zoon Melle blij maken. Je hebt het kussen gewonnen! Heel veel plezier ermee!

 • Laat een reactie achter