Leren klokkijken met Flik & Flak

18 augustus 2014

Mijn allereerste horloge was er eentje van het merk Swatch. Zelf uitgekozen en super trots. Reva is nu nog tevreden met een houten horloge armband en een getekend klokje. Het zal alleen niet lang meer duren voordat ze in de gaten krijgt dat ze enorm genept wordt. En dan wilt ze natuurlijk net als mama twee wijzertjes die ook bewegen.

kinderhorloge-klokkijken-swatch-leren-ontwikkeling-ladylemonade_nl7 Kids kunnen vanaf 3 jaar kennismaken met Flik en Flak. Flik is de grote broer met de lange benen en Flak is het slimme kleine zusje. Zij helpen mee om jouw kleintje klok te leren kijken. Dit kinderhorlogemerk van Swatch speelt in op de beleving van kinderen. De modellen zijn volgens de laatste trends en helemaal volgens de smaak van kindjes ontworpen. Per leeftijdscategorie worden de kleintjes op een duidelijke en kindvriendelijke manier meegenomen in het leren klokkijken.

Met het cute size model kun je op een speelse manier van start gaan. Deze vrolijke en kleurrijke horloges zijn speciaal voor de allerkleinsten ontwikkeld. Ze vertellen allemaal hun eigen verhaal over liefde, avontuur en plezier. Voor kinderen vanaf 5 jaar is er de preschool lijn. Hier worden de modellen van de horloges al wat neutraler. Voor de kids die al heel graag groot willen zijn heeft Flik Flak een aantal trendy kunststof horloges. Deze full-size collectie is vergelijkbaar met een volwassen horloge.

kinderhorloge, horloge, klokkijken, flik flak funny hours 2014, collectie, school, klok kijken, leren, leren klokkijken, wijzers, minuten, minuut, preschool, vanaf, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar, verhaal, verhalen, kleurrijk, vrolijk, jongens, meisje, stoer, lief, blauw, roze, neutraal, trendy, hip, textiel, kunstoog, wasmachine, wassen, schokbestendig, waterdicht, verjaardag, cadeau, verjaardagscadeau, eerste, horlogemama-, baby- en kinderproducten getest door moeders zoals jij. Deze kinderhorloges zijn echt ‘super strong’. Ze zijn schokbestendig dus ze kunnen wel tegen een stootje. En ze zijn waterdicht en kunnen met textielen band en al zelfs in de wasmachine gewassen worden op 40°C. Zo heeft je kleine tenminste lang plezier van zijn eerste ‘echte’ horloge.

Meisjes opgelet! Model gezocht
DIY: Slipperberichtje

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter