Hot Wheels – Al 50 jaar de populairste auto van kids

25 september 2018

3,2,1… VRRRRRROEOEOEMMMM. De Hot Wheels auto’s accelereren en duiken de drop down af richting de hurricane. Alles draait om snelheid. Wie niet hard genoeg gaat, crasht in de looping. Trillende motorkappen, huilende motoren, mijn kids en ik joelend langs het circuit… Zullen we het halen? En wie gaat er als eerste over de finish? Charlie, Finn of mama? Met Hot Wheels is het altijd spannend! De koning van de kinderauto’s bestaat alweer 50 jaar en speciaal daarvoor ben ik een race challenge met mijn kinderen aangegaan op de nieuwste Hot Wheels racebaan. 

Wat maakt Hot Wheels autootjes zo hot?

Er gaat hier geen dag voorbij waarop er niet met Hot Wheels autootjes gespeeld wordt. Vijftig jaar geleden rolde het eerste miniatuurautootje van de speelgoedband en inmiddels is het ‘t meest verkochte speelgoed ter wereld. Elke seconde (!) gaan er maar liefst 16 felgekleurde speelgoedbakkies over de toonbank. Mijn jongens hebben ook al een behoorlijk wagenpark opgebouwd. Als je ze niet kent, kun je je afvragen wat er nu zo bijzonder is aan een paar simpele miniatuurwagens. Maar dat snap je zodra je je eerste ritje maakt; ze zijn gewoon de allerbesten in hun soort. Ze zijn pijlsnel, zien er tof uit en komen in tig verschillende ontwerpen waardoor ieder kind zijn eigen favoriet kan uitkiezen. En vooral dat verschil tussen de auto’s onderling geeft het spelen ermee een extra dimensie. Finn en Charlie weten inmiddels precies welke auto ze moeten kiezen voor snelheid, welke er het lekkerst in de bochten ligt en welke de master is van de looping. Er is maar één manier om erachter te komen waar jouw auto goed in is en dat is kilometers maken. Racen, crashen en weer opnieuw testen. En dat is wel aan mijn boys besteed.

‘Lees ook: Buitenspeelactiviteiten: 40 originele dingen om buiten met de kids te doen.’
Hot Wheels - Al 50 jaar de populairste auto van kids. De speelgoedauto's en de even iconische Hot Wheels racebaan gaan nog steeds als zoete broodjes over de toonbank.

De autootjes van Hot Wheels zijn het meest verkochte speelgoed ter wereld. Iedere seconde gaan er maar liefst 16 miniatuurwagens over de toonbank.

 

Hot Wheels Racebaan

Die kilometers worden hier in huis gereden op de al even legendarische oranje Hot Wheels racebaan. Het circuit bouwen Finn en Charlie zelf met de koppelbare wegen en andere elementen zoals loopings, drop downs en stuntbruggen waarmee je de set steeds verder uit kunt breiden. Het opbouwen vinden ze net zo leuk als het racen zelf. Iedere keer maken ze wat anders; een circuit waar lekker hard op gescheurd kan worden en dan weer een baan met lastige obstakels. Wat ik zo leuk vind, is dat de uitslag van de wedstrijd niet bepaald wordt door de leeftijd van de racers maar door dus te experimenteren met de juiste auto’s. Daarom gaat de strijd hier aardig gelijk op. En dat is maar goed ook, want de kleuter kan nog niet erg goed tegen zijn verlies.

Hot Wheels - Al 50 jaar de populairste auto van kids. De speelgoedauto's en de even iconische Hot Wheels racebaan gaan nog steeds als zoete broodjes over de toonbank.

Met de welbekende oranje Hot Wheels racebaan kun je eindeloos nieuwe circuits en stuntbanen bouwen.

 

Race krat – 3 toffe racebanen in 1

Ieder jaar brengt Hot Wheels nieuwe racebanen uit waarmee je je set eventueel uit kunt breiden, die vaak weer nog groter en sneller zijn dan hun voorgangers. Onze nieuwste Hot Wheels aanwinst is de Track Builder Epic Challenge. Een racekrat waarmee je drie toffe stuntbanen van wel 2.60 meter lang kunt bouwen; een vrije val, een megasprong en een dragrace. Een schot in de roos bij Finn en Charlie. Ze kunnen de baan steeds zelf omvormen en zich er zo uren mee vermaken. Er zitten twee lanceerders bij waarmee je de speelgoedautootjes nog meer snelheid geeft en een finish hek, waardoor je meteen ziet wie de winnaar is. En als je klaar bent met spelen, vouw je de baan weer op tot een krat waarin ook alle losse onderdelen passen. Zo is de boel meteen mooi opgeruimd en ook makkelijk ergens mee naar toe te nemen. Echt een topper! Ik voorspel dat deze Hot Wheels racebaan één van DE meest geliefde cadeaus wordt op de Sinterklaas en Kerst verlanglijstjes straks in december. Prijs: €49,99 o.a. bij Bol.com.

‘Lees ook: Vliegtuig vouwen – Zo vouw je de wereldrecordhouder ver vliegen.’
Hot Wheels - Al 50 jaar de populairste auto van kids. De speelgoedauto's en de even iconische Hot Wheels racebaan gaan nog steeds als zoete broodjes over de toonbank.

Met de nieuwe Hot Wheels Track Builder Epic Challenge racekrat kun je maar liefst 3 toffe stuntbanen bouwen, waarvan deze dragrace er één is.

 

2x Hot Wheels racebaan winnen

Zelf speel ik ook graag mee met Hot Wheels. Ik heb de autootjes vroeger ook gehad en het kind in je gaat nooit helemaal verloren. Speciaal voor het jubileum van Hot Wheels hebben Finn, Charlie en ik onze laatst gereden race opgenomen. Als je raadt wie van ons de winnaar van deze race challenge is, maak je kans op een Hot Wheels racekrat. We mogen er maar liefst twee weggeven! Wat moet je doen om kans te maken?

 • Check de video hieronder en raad wie volgens jou de challenge wint.
 • Laat ons jouw uitslag weten via de reacties onder dit blog of op Facebook of Instagram.

Onder de goede inzendingen zullen we volgende week de 2 racebanen verloten. Winnaars vermelden we in dit blog en ontvangen van ons een persoonlijk bericht. Heel veel succes!

UPDATE: Suzan & Marije zijn de winnaars van de racebaan. Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier ermee!

 

Hot Wheels - Al 50 jaar de populairste auto van kids. De speelgoedauto's en de even iconische Hot Wheels racebaan gaan nog steeds als zoete broodjes over de toonbank.

 

Vers uit 't ei: HatchiBabies! De allernieuwste Hatchimals
Makkelijke en gezonde lunch recepten in Pieter Konijn style & toffe GIVE AWAY

Dit vind je misschien ook leuk

133 Reacties

 • Reply Linda Bartelink 25 september 2018 at 6:24 am

  Mijn zoontje Duuk denkt dat de botwheels van Charlie gaat winnen. Zet hem op Charlie!!!!!!

 • Reply Julia Kichari 25 september 2018 at 6:36 am

  Super leuk speelgoed en zo’n race samen is natuurlijk te gek. Ik denk dat Charlie gaat winnen!

 • Reply Thea Dekker 25 september 2018 at 6:49 am

  Prachtig speelgoed zeg! Wij denken dat Finn zal winnen.

 • Reply Daisy 25 september 2018 at 6:51 am

  Wat leuk om tree zien dat de kids zo enthousiast zijn en de racebaan zo leuk vinden. Ik denk dat Finn zijn strategie helemaal heeft uitgedacht, de juiste auto heeft geselecteerd en dus gaat winnen. Spannend!!

 • Reply Michelle van der Voort 25 september 2018 at 6:51 am

  haha wat leuk! mijn zoon Stef denkt dat Finn wint! zet m op!!!

 • Reply Ilona 25 september 2018 at 6:54 am

  Hier denken mijn 2 jongens dat Finn gaat winnen!

 • Reply Karen 25 september 2018 at 6:56 am

  Oh wat een coole wedstrijd! Dit zou mijn zoontje fantastisch vinden. Hij zou hier uren ziet mee zijn …en ikzelf ook haha. Oh ja tis binnen een weekhe mkjn verjaardag dus zou een feestje zijn om samen met Oscar dit te mogen uitpakken. Wij gaan voor Finn!! Go go go

 • Reply Sanne Hoezen 25 september 2018 at 6:56 am

  Ook hier wordt er volop geraced met de Hot Wheels door mijn zoontje Mauk. Hij denkt dat Finn gaat winnen.

 • Reply Mama en Julian 25 september 2018 at 6:56 am

  Julian denkt dan Finn wint. Finn heeft dezelfde auto als Julian en die is supersnel wordt hier gezegd.. Hup Finn Hup!!

 • Reply Nathalie van Overveld 25 september 2018 at 7:00 am

  Go Charlie!!!!!! ?

 • Reply Annamarie 25 september 2018 at 7:09 am

  En na een nek aan nek race is het Finn die als eerst over de finish gaat! Supergave hotwheelbaan, zal hier ook voor veel plezier gaan zorgen!

 • Reply N.Y 25 september 2018 at 7:09 am

  Wat een gave baan! Mijn zoontje Lucas denkt dat Charlie gaat winnen!!!

 • Reply Thea 25 september 2018 at 7:10 am

  Hoi,

  Groot fan van je blog en insta Posts. Mijn zoon en halve zoon (lees mijn stoere dochter, hahaha) denken dat Finn gaat winnen.

  Ohhh in gedachte racen we al op de baan hoor. ???

 • Reply Katrien klein Buursink - Brinks 25 september 2018 at 7:16 am

  Wij hebben het gevoel dat Charlie gaat winnen!
  Kom op Charlie???

 • Reply Do 25 september 2018 at 7:19 am

  Oei lastig, lastig…
  Elin en Livia denken Finn en ze komen graag een keer met de Hot Wheels spelen hoor ik hier ?

 • Reply Marloes Vd Waart 25 september 2018 at 7:29 am

  Tibbe is ervan overtuigd dat Charlie gaat winnen! Dus daar zetten we op in….??

 • Reply Suzanne Baak 25 september 2018 at 7:30 am

  Wat gaaf! Charlie gaat winnen denken we

 • Reply Annemiek 25 september 2018 at 7:32 am

  Mijn Bram (4jr.) Roept hier heel hard: hup voor de winnaar? iets in de zin van meedoen is belangrijker dan winnen?
  Maar we denken dat Finn gaat winnen! Dus.. goooo finn!!

 • Reply Iris Bouterse 25 september 2018 at 7:34 am

  Jeahhhhh Finn gaat als eerste over de Finish! ?

 • Reply Marloes Ubbink 25 september 2018 at 7:34 am

  Ik denk dat Finn wint! Ik zal mijn neefje Pijke heel blij maken met deze gave Hot Wheel racebaan!

 • Reply Marjo 25 september 2018 at 7:38 am

  Wat een gave actie. Jonathan is er helemaal weg van. Maar mama dit is moeilijk kiezen! Hij weet niet of het Charlie of Finn moet zijn Dus gaat hij voor Finn omdat hij het helemaal uitdenky volgens mijn zoon. Hij wil dit zooooo graag winnen!

 • Reply Sandra de Graaf 25 september 2018 at 7:39 am

  Wij denken dat Finn wint met zijn winnaars auto. Go Fijn!! Go Fijn!! Onze dochter Puck van 4 jaar ook helemaal gek van papa zijn autootjes van vroeger zou dit helemaal te gek vinden. Dus Fijn Winnen he.

 • Reply Sandra de Graaf 25 september 2018 at 7:40 am

  Wij denken dat Finn wint met zijn winnaars auto. Go Finn!! Go Finn!! Onze dochter Puck van 4 jaar ook helemaal gek van papa zijn autootjes van vroeger zou dit helemaal te gek vinden. Dus Finn Winnen he ?.

 • Reply Marian zw 25 september 2018 at 8:08 am

  Daar word mij zoon ook heel blij van! Echt super leuk speelgoed. Hij denkt dat Finn de winnaar is. Wie weet mogen we hem verrassen met deze super leuke prijs

 • Reply Fleur Duijn 25 september 2018 at 8:08 am

  Wij denken hier dat de auto van Finn gaat winnen. Volgend onze Boy is die auto nl Vett snel ☺️ Spannend!!

 • Reply An 25 september 2018 at 8:16 am

  We denken dat Charlie gaat winnen! Goooo Charlie!!!! Wat een coole baan en wat een leuke wedstrijd!

 • Reply Pam 25 september 2018 at 8:17 am

  Wat een gave racebaan! Mijn zoon Flynn is helemaal fan! En hij denkt dat Finn gaat winnen. Hup Finn, laat die winnaarsauto maar gaan!

 • Reply Josien 25 september 2018 at 8:21 am

  Oehhh een lastige zeg… allemaal super snelle hotweels uitgekozen… maar er kan er maar eentje winnen……. en dat is FINN!! Gefeliciteerd
  Leerrijk cadeau voor mijn zoon die 16/10 jarig is!

 • Reply Annelies Dorsman 25 september 2018 at 8:22 am

  Haha te leuk! Ik gok ook op Charlie! Scott gaat met de hotwheels autootjes naar bed en staat er weer mee op. Ik ga dus heel hard duimen dat ik goed heb gegokt! X Annelies

 • Reply Ryanne 25 september 2018 at 8:33 am

  Super gave baan! Hier word graag met hotweels gespeeld. Zelfs het kleine zusje van bijna 10 maanden doet enthousiast mee. Dit zouden ze beide te gek vinden!!

  * Wij denken dat nr 1 wint, Charlie toch? *
  Hup Charlie, go go go!

 • Reply Ryanne 25 september 2018 at 8:36 am

  We zijn ook voor Charlie natuurlijk maar Finn rijdt op plaats 1. Sorry! We denken dat hij wint. Dus ook voor Finn

  * Hup Finn, go go go!! *

 • Reply Karin 25 september 2018 at 8:48 am

  Wij denken dat Charlie wint en Finn bijna wint! ?……..? ? Hier twee boeven in huis die dol zinn op banen bouwen en auto’s, dus jullie filmpje staat op repeat ?

 • Reply Berendina 25 september 2018 at 8:48 am

  Finn gaat winnen
  leuk dit voor mijn kleinzoons

 • Reply Laura 25 september 2018 at 9:15 am

  Ik denk dat Charlie gaat winnen! Leuk speelgoed, mijn James gaat sinds kort naar de basisschool en heeft ineens een hele andere speelgoedbehoefte. Ik onthoud deze vast voor Sinterklaas haha.

 • Reply Agnes pelgrim 25 september 2018 at 9:21 am

  Wij denken dat Charlie gaat winnen. Gaaf hoor deze hotwheel uitvoering. Groet Agnes, moeder van Tim en Rik.

 • Reply Cher stam de jonge 25 september 2018 at 9:26 am

  Ik denk dat Finn gaat winnen!!
  Whoop whoop?

 • Reply Floor Verseveldt 25 september 2018 at 9:31 am

  Wat een leuk filmpje! Ik vermoed dat Finn de winnaar is. Ik hoop het zodat ik mijn oudste zoontje hier blij mee kan maken want ook hier hebben we ondertussen een flinke hot wheels verzameling

 • Reply Petra 25 september 2018 at 9:40 am

  Go go go Finn! wat een super leuk speelgoed! daar zou onze Mees zich goed mee kunnen vermaken eventueel samen met zijn zus:)

 • Reply Floor Lussac 25 september 2018 at 9:56 am

  Mijn jongste dochter is gek op racebanen. Wij denken dat Charlie gaat winnen!

 • Reply Maaike E 25 september 2018 at 10:04 am

  Ik denk dat Finn gaat winnen, en hopelijk daarmee wij ook!
  Eindelijk een baan die goed op te ruimen is

 • Reply Danielle 25 september 2018 at 10:14 am

  Wat een enthousiaste blog 🙂 En waarom ken ik Hot Wheels nog niet?! Het klinkt inderdaad erg leuk voor mijn oudste zoontje van 4. Racen, snelheid, stunten, uitproberen, winnen. Volgens mij heb ik weer wat inspiratie opgedaan voor z’n verjaardag en de Decembermaand.
  Wie zou er gaan winnen…..ik denk Charlie. (Sorry Finn) Thumbs up!

 • Reply Gemma 25 september 2018 at 10:17 am

  Wij denken dat Charlie gaat winnen!! Supercoole baan en leuk al die mogelijkheden!!

 • Reply Esther 25 september 2018 at 10:33 am

  Ook mama’s winnen wel eens, wij denken dat Annemieke gaat winnen ?

 • Reply Mira Schuttevaar 25 september 2018 at 11:00 am

  Wat een coole baan! Wist niet dat de auto’s al 50 jaar bestonden, maar vind ze zelf ook geweldig; stoer en erg stevig. Heb er nog geen 1 kapot en dat kun je van de andere auto’s niet zeggen. Ik denk dat Finn’s auto de race wint.

 • Reply Marsha 25 september 2018 at 11:10 am

  Wij ( Tijn Sam en Marsha) denken dat Charlie gaat winnen.
  Wat een gave baan. ☺️

 • Reply Stephanie Karlsson 25 september 2018 at 11:13 am

  Leuk om zo met de boys te racen. Eindelijk eens plek voor een auto ook voor de mams en paps. Maar helaas Annemieke, ik denk dat de boys gelijk spel hadden en dat jij verliest ?
  Veel speel plezier!

 • Reply Marcelle roobol 25 september 2018 at 12:02 pm

  Wat een te gekke racebaan. Wij denken dat Charlie gaat winnen!

 • Reply Maaike 25 september 2018 at 12:47 pm

  Wat een gave Hot Wheels baan! Wij denken dat Charlie gaat winnen!

 • Reply Lisanne Franse 25 september 2018 at 12:49 pm

  Wat cool! Hier ook een echte Hotwheelsfan. In zijn kamertje staat elke keer weer een nieuwe baan. Dit zou dus een geweldige aanvulling zijn. Charlie heeft vast de beste loopingauto, denken we hier!

 • Reply Annemarie 25 september 2018 at 1:02 pm

  Annemieke heeft gewonnen… maar hierdoor gaan de boys nóg meer los met deze gave Hotwheels-baan. Ik zou ‘m dolgraag voor mijn zoontje Olivier willen winnen, alleen al omdat hij de ‘H’ niet kan zeggen en het dus alleen maar heeft over ‘Rotwheels’ ?. Hij heeft nog geen baan, wel 3 autootjes waarvan hij er gister één op de kleuterschool is kwijtgeraakt (wie heeft mijn rotwheel gezien??).

 • Reply Alma 25 september 2018 at 1:18 pm

  De auto op baan 1 wint! Wat een toffe baan zeg! En leuk dat ze dit samen kunnen spelen.

 • Reply Ellen 25 september 2018 at 1:48 pm

  Wauw wat leuk!! Hier zouden m’n jongens die baan ook geweldig vinden!! We denken dat Finn wint!!

 • Reply Marloes 25 september 2018 at 2:15 pm

  Hoi Annemieke,

  Wat leuk dat je deze challenge samen met je zonen aangaat! Een echt mannengezin net als ik heb! Ik denk dat jij dan ook gaat winnen! Mijn tweelingboys zouden deze baan ook geweldig vinden !

 • Reply Iris van Bijsterveldt-Broers 25 september 2018 at 2:23 pm

  Wauw su-per gaaf deze!! En wat een toffe en enthousiaste blog/vlog.
  Ik heb hier 2 Hot Wheels fans (heel veel autootjes, maar nog geen baan om op te rijden), dus die gaan dolblij zijn als ze deze mogen winnen.
  Ik gok dat Finn gaat winnen (jij vast niet met die “slechte” auto ?, heerlijk die kids haha).
  Heel hard duimen hier! ??

 • Reply Marieke van Rijn 25 september 2018 at 2:26 pm

  Hoi hoi
  Wat een leuke actie, wij hebben zelf een dochter van 8 jaar en twee zonen van 6 en 2 jaar.
  Zou fantastisch zijn als wij deze winnen kunnen we met ze alleen tegen elkaar racen. Zelf de jongste is al gek op alles met wielen, zou helemaal te gek zijn. Dan hebben we zeker een cadeau voor 21 november dat is de dag dat de jongste werd geopereerd aan zijn hart met een openhartoperatie toen was hij 10 wkn. Wij vieren deze dag altijd met een taartje en een cadeau.
  Nu moet ik natuurlijk zeggen wie er wint. Charlie hoop ik
  Liefs Marieke moeder van drie mooie kinderen

 • Reply Irene 25 september 2018 at 5:00 pm

  Wauw! Ik denk Finn!!? gave baan voor onze stoere Ivo, hij is 8 dec jarig zou mooi zijn om dan te winnen voor zijn verjaardag!??

 • Reply Kim 25 september 2018 at 5:38 pm

  Ons zoontje Tijn en ik denken dat Finn gaat winnen ?. Onze boy is ook stapel op auto’s!

 • Reply Ilona van der Zwan 25 september 2018 at 5:39 pm

  Wat een leuke baan! Top idee voor de komende maanden. Wij zijn voor Charlie!

 • Reply Bianca Spoolder 25 september 2018 at 6:00 pm

  Wow mooie baan. Hier ook fans van hotwheels. Coole actie! Wij denken dat Finn heeft gewonnen.

 • Reply Nicole 25 september 2018 at 6:26 pm

  Ik denk dat Annemieke gaat winnen GO, GO,GO

 • Reply Berbie van As 25 september 2018 at 6:32 pm

  Wat een gave racebaan en superactie! Hier een mama die vroeger ook veel met autootjes speelde en nu weer leuk om met beide kids te doen. We denken dat jij gaat winnen Annemieke.

 • Reply Ans 25 september 2018 at 6:40 pm

  Annemieke gaat winnen (sorry Finn en Charlie) ??

 • Reply Coen & Emma 25 september 2018 at 7:12 pm

  Baan nummer 4 gaat volgens mijn zoon en dochter winnen! Zet em op!

 • Reply Chantal 25 september 2018 at 7:55 pm

  Hier denken we dat Finn gaat winnen. Leuk dat ze dat ook zo uit proberen welke wel en niet goed wanneer racen zeg.
  Ik zocht nog een leuk cadeau voor de SK en hoop dat ik hem win voor mijn 4 jarige zoon. En dan mag vast (soms) mijn 2 jarige dochter ook mee spelen. We duimen!

 • Reply Marieke 25 september 2018 at 8:22 pm

  Wat super cool!!! Julian denkt dat Finn de winnaar is en Noah denkt dat Charlie de winnaar is!!! Mijn jongens spelen heel veel met auto’s, echte auto liefhebbers!! Duimen dat zij deze super stoere racebaan winnen!!

 • Reply Trudy Kleijn-Bel 25 september 2018 at 8:33 pm

  Wat een gave racebaan zeg!! Daar willen wij ook wel een wedstrijdje op doen! Wij denken dat Charlie gaat winnen!

 • Reply Pauline 25 september 2018 at 9:22 pm

  Mijn zoontje denkt Finn en ik denk Charlie. Dus we zeggen…. Finn. Wat een super gave baan!! Dat zal Jurre helemaal geweldig vinden. ??

 • Reply B bootsma 25 september 2018 at 10:12 pm

  wij denken Finn maar vlakken Charlie niet uit.. dat wordt dus een hele spannende race!!! Wij doen graag mee voor Owen , net 7 en ook dol op hot wheels ( welk kind niet ?)

 • Reply Debby Rijkers 25 september 2018 at 10:22 pm

  Wij denken dat Charlie wint! Gijs zou het geweldig vinden om samen met zijn zus Mia met de banen te gaan racen!

 • Reply Sabrina 25 september 2018 at 10:29 pm

  Lastig kiezen, maar mijn kleine hotwheel fan denkt dat Finn gaat winnen. Dus wij zetten in op Finn, het wordt vast een spannende race ?

 • Reply Petra 26 september 2018 at 1:33 am

  Wij denken dat Finn gaat winnen! Zou een supergaaf cadeau zijn voor mijn zoontjes verjaardag ?

 • Reply Simone valk - hoogendijk 26 september 2018 at 9:47 am

  Ik ga voor Finn. Spannend!!!!!!

 • Reply Marthine 26 september 2018 at 10:46 am

  Een gave racebaan voor mijn zoontje! Wij denken dat Finn gaat winnen!

 • Reply Chantal Obbink 26 september 2018 at 11:08 am

  Gaaf zeg! Finn gaat winnen ?

 • Reply Marika 26 september 2018 at 2:01 pm

  Wij denken dat de auto van Finn gaat winnen. Wat een toffe racebaan is dit! Wordt gegarandeerd uren speelplezier in de herfst/winter.

 • Reply Jolein jolein 26 september 2018 at 2:46 pm

  Hahaha wat leuk !!! Ik ga toch voor Finn aangezien hij zo zeker van de zaak was 🙂 ik heb zelfs 2 dochters, maar ook hun zouden dit suoper gaaf vinden !!

 • Reply Patricia van der Gun 26 september 2018 at 4:11 pm

  Wat een coole baan.
  Ik doe dan ook graag een poging voor onze kids.Wij denken, hoe goed de boys ook zijn, moeders op baan 3 gaat winnen ?!

 • Reply Nicole van der Loo 26 september 2018 at 4:45 pm

  Finn is de winnaar! GO Finn ?

 • Reply Heidie van der Steeg 26 september 2018 at 5:28 pm

  Gave racebaan, mijn kinderen hebben even meegekeken. Het is natuurlijk een wilde gok, maar wij denken dat Finn als eerste gaan finishen.
  Mijn zoon heeft een hele collectie Star Wars Hot Wheels auto’s die hij dolgraag ook op deze racebaan wil lanceren!

 • Reply Suzan 26 september 2018 at 7:45 pm

  Wij denken dat Finn gaat winnen. Hij heeft er goed over nagedacht en weet wat hij doet. Hup Finn!

 • Reply Ciska 26 september 2018 at 10:12 pm

  Heel gaaf! Volgens mijn dochter gaat Finn winnen, we zijn benieuwd!

 • Reply Marlies 26 september 2018 at 10:16 pm

  Finn wint de wedstrijd, want hij heeft de winnaarsauto! Tijn heeft ook een Hot Wheels winnaarsauto, maar nog geen racebaan waar hij dit kan laten zien. Hij zal dolgelukkig zijn met dit fantasische cadeau.

 • Reply Emmeke Boerkamp 26 september 2018 at 11:30 pm

  Super leuk, nostalgie! Wij zetten in op Finn!

 • Reply Carolien 27 september 2018 at 6:13 am

  ik ben een trotse mama van maar liefst 3 zoons – de jongste is nu 2 maanden en de oudste 5 jaar. Al veel leuke ideetjes van dit blog waaronder de Lego koffer!
  Volgens mij ben ik niet zo’n goede mama? want mijn mannen hebben de hotwheels banen nog niet ontdekt… Terwijl het echte jongens zijn ? en ze het fantastisch zouden vinden. Wie er gaat winnen? We gokken dat Finn wint (maar dus nog niet zoveel ervaring hier ?) Zet ‘m op Finn’ ? We hopen dat we her binnenkort zelf kunnen ontdekken ?

 • Reply Elsemieke 27 september 2018 at 9:00 am

  O wat zou mijn zoontje Daan dit een coole baan vinden. Hij maakt hier in huis regelmatig ook de coolste banen en racen met loopings is zijn favoriet. Ik denk dat de auto van Charlie gaat winnen!

 • Reply Pauline Vissers 27 september 2018 at 10:08 am

  Wij gaan voor Finn ???!!

 • Reply Carolin 27 september 2018 at 12:20 pm

  Wauw wat gaan ze hard!
  Ik denk dat Finn het helemaal bedacht heeft en gaat winnen. Onze mannetjes zouden de Hotwheels ongetwijfeld ook fantastisch vinden 🙂

 • Reply Denise 27 september 2018 at 12:32 pm

  Volgens mij wordt het een nek aan nek race, maar gaat stoere Finne hem NET winnen!
  Althans, dat hopen mijn 2 kleine racemonsters van harte natuurlijk!
  Go go go Finn!!

 • Reply melissa 27 september 2018 at 1:22 pm

  Onze Jarno denkt dat Finn zeker weten gaat winnen!

 • Reply Karin Brügemann (En timme) 27 september 2018 at 1:28 pm

  Timme denkt dat Charlie gaat winnen op deze super coole baan.
  Hup Charlie! Charlie Charlie Charlie Charlie!

 • Reply Paulien Groot Wassink 27 september 2018 at 1:52 pm

  Wat een gave baan! Mijn zoon Tom denkt dat Finn gaat winnen!! Hup Finn!!?

 • Reply sylvia 27 september 2018 at 5:37 pm

  wauw wat een supercoole racebaan, ik heb het filmpje aan onze Yoeri laten zien en hij weet zeker dat Finn de winaar is!

 • Reply Anneke 27 september 2018 at 7:23 pm

  Oh wat een toffe baan!! Mijn zoontje is nu al fan en juicht voor Charlie. ?

 • Reply Jm verhagen 27 september 2018 at 8:22 pm

  Ik denk dat mama gaat winnen met de allerslechtste auto! ??

 • Reply Peggy sol 27 september 2018 at 10:01 pm

  Oh hij is leuk zeg…wij denken dat Charlie gaat winnen

 • Reply Gea 28 september 2018 at 11:48 am

  Wat een gave racebaan!
  Mijn twee jongens denken dat de auto van Charlie gaat winnen!

 • Reply Marije 28 september 2018 at 8:28 pm

  Finn is de winnaar van deze race denkt mijn zoon Maurits! Spannend!!

 • Reply Maartje 28 september 2018 at 8:39 pm

  Ik wil wel een gokje wagen voor zo’n gave racebaan voor dochterlief.
  Finn gaat natuurlijk winnen!

 • Reply Sandra 29 september 2018 at 6:23 am

  Superleuk! Wij zijn gek op racewedstrijdjes. Wij gaan, ondanks de goede testrit van Charlie, deze ronde voor Finn, hopelijk vliegt de auto niet door de supersnelheid uit de bocht!

 • Reply Marjolein 1 oktober 2018 at 8:45 pm

  Mijn zoontje van 5 denkt dat Finn gaat winnen en de volgende keer wint er weer iemand anders ??

 • Reply Yvonne van de Valk 5 oktober 2018 at 3:21 pm

  Finn! Gooo!

 • Reply Anke 5 oktober 2018 at 4:26 pm

  Hallo hier Sinterklaas, die dit cadeau heel graag aan Krijn en zijn zus Pleun wil geven om fijn samen mee te spelen. Mijn autopiet denkt dat Finns auto wint!!
  Dag hoor!!

 • Reply Tessa 5 oktober 2018 at 5:17 pm

  Wij denken dat Charlie gaat winnen! Zet hem op.

 • Reply Voskamp 5 oktober 2018 at 5:46 pm

  Charlie is the winner!
  Zou zo’n geweldig kado zijn voor onze jongste zoon senna! Hij wil ontzettend graag een echte hotwheels baan!

 • Reply Rianne 5 oktober 2018 at 6:09 pm

  wauw, wat een leuke actie! Wij denken dat Finn wint, waarom? Omdat die de zelfde auro heeft als mn kleine man (2,5jr?) zet hem op!

 • Reply Ellen velzeboer 5 oktober 2018 at 6:42 pm

  Super leuke actie. Hier denken ze dat Finn gaat winnen!
  Zelf zouden ze graag ook zo’n baan hebben om tegen elkaar te racen!

 • Reply Feikje Huizinga 5 oktober 2018 at 6:46 pm

  Wauw ! Charlie , Charlie !
  Als deze baan bij ons thuis zou staan zouden de jongens er non stop mee spelen !

 • Reply Marina 5 oktober 2018 at 8:04 pm

  Wij gaan hier voor Finn!!!

 • Reply Tjitske 5 oktober 2018 at 8:26 pm

  Wij denken dat Charlie er met de winst vandoor gaat! En nu duimen!

 • Reply Robie den dulk 5 oktober 2018 at 8:51 pm

  Fin ik ben oor jou!

 • Reply Patricia 5 oktober 2018 at 9:11 pm

  Wow, wat een cliffhanger ❤️ ik denk dat Finn zijn auto heeft gewonnen. En hot wheels zijn er hier ook erg populair. Zelfs de oude auto’s van papa zijn cool!!

 • Reply Anne 5 oktober 2018 at 11:00 pm

  Put your hands up for……Finn?????????? denken wij!
  Sil 7 en Dees 5 hopen dat we gelijk hebben ????????

 • Reply Daphna Habets 5 oktober 2018 at 11:24 pm

  Volgens mijn twee racefans gaat mama winnen op deze ruige hot wheels racebaan.

 • Reply Bo 6 oktober 2018 at 6:17 am

  Finn gaat winnen!

 • Reply Marjolein 6 oktober 2018 at 7:16 am

  Ik denk dat mama gaat winnen!!!

 • Reply Kristel 6 oktober 2018 at 7:28 am

  Charlie gaat winnen!! De racebaan zal Mats (ruim 3 jaar) wel heel vet vinden en kan zijn broertje Tobe (4 maanden) er later ook mee spelen.

 • Reply Kristel 6 oktober 2018 at 7:56 am

  Wij denken dat Finn gaat winnen!

 • Reply Marijke 6 oktober 2018 at 8:13 am

  Wat een spannende race. Wij twijfelen tussen finn en charly (of onderschatten we jou:). We denken dat Charly gaat winnen ???

 • Reply Lotte van Kins - Kettenis 6 oktober 2018 at 10:59 am

  Ik denk dat Charlie gaat winnen!!

 • Reply Lianne Rozendaal 6 oktober 2018 at 11:50 am

  Jana en Fenne denken dat Charlie gaat winnen!

 • Reply Lenka 6 oktober 2018 at 12:11 pm

  Wat een leuke baan en wat een stoere jongens ?!! Onze twee lieve “gekkies” in Hot Wheels denken, dat Finn ga deze wedstrijd winnen! ????
  Veel plezier!!!!

 • Reply Anouk 6 oktober 2018 at 12:21 pm

  Wij denken dat Charlie wint!!?

 • Reply Lilian 6 oktober 2018 at 1:04 pm

  Mijn meiden denken dat Finn gaat winnen.

  Ik zei dat hun mama gaat winnen…maar mama’s winnen nooit zeiden ze??

 • Reply Chantal Voves 6 oktober 2018 at 7:52 pm

  Onze Race Ravi weet zeker dat Finn gaat winnen ?
  “Die race baan is heel cool mamma”
  “Mag ik een keer bij ze spelen?”
  Groetjes van Ravi

 • Reply Viv Schobben 7 oktober 2018 at 9:05 am

  Hahaha leuk! Wij gaan voor Finn, hij heeft alle auto’s zo goed bekeken en geprobeerd, hij heeft de beste uitgezocht. We moesten ook erg lachen om Charlie…stiekem de “slechtste” auto promoten als een hele goede. Slimme tactiek Charlie! May the best man/woman win!!

  Onze zoon roept keihard “dit is vet cool”!!

 • Reply Rachel 9 oktober 2018 at 12:55 am

  Finn wint!!!!

 • Reply Debbie 9 oktober 2018 at 9:42 am

  Annemieke wint! De underdog (gezien de voorgaande reacties, haha) kan zomaar verrassend uit de hoek komen, nietwaar?
  Hiermee zouden mijn zoons echt uitzinnig worden van blijdschap, mijn zoontje is net zondag jarig geweest en op zijn verlanglijst stonden vrijwel alleen maal HotWheels. Deze baan zat er helaas niet bij, het zou geweldig zijn als ik deze voor hem kan winnen!

 • Reply Linda Raaijmakers 9 oktober 2018 at 2:27 pm

  Wij denken dat Finn gaat winnen 🙂

 • Reply G.T. 9 oktober 2018 at 9:13 pm

  Poeh, lastig. Ik denk dat Charlie gaat winnen. En ik laat dit filmpje maar niet aan mijn peuter zien, die wil dan ook meteen een racebaan. Zou wel heel gaaf zijn om te winnen voor de decembermaand!

 • Reply Marian B 11 oktober 2018 at 9:27 am

  Moeilijk hoor! Ik ga toch voor Finn. Deze ga baan ga ik sowieso onthouden voor 5 december. Het zou nog mooier zijn om het te mogen winnen voor mijn zoon.

 • Reply Tamara v Bodegom 11 oktober 2018 at 11:07 am

  Finn gaat winnen denkt Twan van 6… en hij duimt heeeeeeeeeeeeeel hard dat hij het goed heeft.

 • Reply Zenab 11 oktober 2018 at 1:19 pm

  Mijn zoontje van 5 denkt dat mama heeft gewonnen. Hij is gek op auto’s, zijn kamer staat vol met auto’s, maar nog geen racebaan. Hij is 28september jarig geweest, dit zou hem heel blij maken om samen met mama te racen.

  X

 • Reply Claudia Diependaal 12 oktober 2018 at 4:29 pm

  Hoi hoi,

  Wat een geweldig leuke #ACTIE! Ik doe dan ook heel erg graag mee! Wij denken dat Charlie wint! Toi toi toi!

  Groetjes Claudia!

 • Laat een reactie achter