Iets kwijt? Verleden tijd!

24 mei 2013

Zonder te overdrijven ben ik waarschijnlijk de grootste sponsor van de drinkbeker-fabrikant. Keer op keer wordt Finn’s beker ingepikt door een vriendje of vriendinnetje en komt hij thuis met een leeg rugzakje. Nou is dat natuurlijk geen wereldramp. Maar ik besteed mijn kostbare tijd veel liever aan leukere dingen dan het shoppen van alwéér een nieuwe drinkbeker. En mijn uk is – waarschijnlijk net zoals alle andere peuters van Nederland – nogal gehecht aan zijn afsluitbare beker met rietje van de Hema. Dus een opvallender exemplaar kopen is ook geen optie. Maar voortaan zijn zoekgeraakte bekers, snackbakjes en broodtrommels verleden tijd. Finn heeft nu namelijk zijn eigen naamstickers van Plak-it, zodat iedereen precies weet wat van hem is.

naamlabels naamstickers naam label sticker kind beker broodtrommel school plak-it

Voor kids die naar school, een gastouder, de crèche of het kinderdagverblijf gaan, zijn deze naamlabels echt een uitkomst. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de juffies. En je kunt de stickers helemaal naar eigen smaak ontwerpen. Je kiest een soort (rechthoekig of rond), een vrolijke kleur, een leuke afbeelding en een lettertype waarin je wilt dat de naam van je uk geschreven wordt. Er zijn brandweerauto’s, olifanten, boten, leeuwen, vissen, zeepaardjes enzovoort. En de achtergrond kan in alle kleuren van de regenboog. Ik heb Finn zelf laten kiezen en het werd zonder twijfel een vliegtuig. En het blijkt een hoogvlieger te zijn. Want mijn labels blijven zelfs in de vaatwasser zitten – want waterproof – dus je hebt er geen extra gedoe van. En de kwaliteit is ook top – ze verkleuren niet en zijn krasbestendig – dus je hoeft niet bang te zijn dat de naam weg slijt. Eén set bestaat uit 50 labels en kost €12,50. 

Lady Lemonade lezers krijgen nu 10% korting! Om van deze aanbieding gebruik te maken, vul je bij het afrekenen de kortingscode ‘LLB201312’ in.

naamlabels naamstickers naam label sticker kind beker broodtrommel school plak-it naamlabels naamstickers naam label sticker kind beker broodtrommel school plak-it naamlabels naamstickers naam label sticker kind beker broodtrommel school plak-it

'Zelluf doen'

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter