IKEA keukentje pimpen met toffe stickers

2 december 2017
IKEA keukentje pimpen met toffe stickers

Wie heeft er thuis net als ik hét IKEA kinderkeukentje staan? Dan moet je deze onwijs toffe stickers van ZoeyZo Kids Concept zien. Zo leuk! Daarmee kun je het IKEA keukentje pimpen op een wel heel simpele manier. Alleen een paar stickers plakken en je tovert de keuken van jouw kleine keukenprins of prinses zo om in een ijskraam, hamburgertent, juice bar of een bakkerij.

IKEA Duktig stickers

De IKEA Duktig stickers zijn bedoeld voor de achterkant van het keukentje. Je draait het keukentje om, plakt de stickers op de onder- en bovenkant en je kleintje kan zijn of haar zelfgemaakte of zogenaamde ijsjes, taartjes of hamburgers verkopen! Weer net even anders en het staat nog leuk in je interieur ook. En bij het ontwerpen van de stickers is ook nog nagedacht over een educatief tintje. Zo kunnen kinderen al spelend aanwijzen welk ijsje of welke smoothie zij willen en zijn de ingrediënten op de stickers geschreven in het Engels en/of Nederlands.

‘Lees ook: IKEA hacks: Zo maak je van een FLISAT kruk een tof kinderstoeltje.’

IKEA keukentje pimpen met toffe stickers

De stickers zijn gemaakt van removable vinyl dus als je ze zat bent, dan haal je ze er zo weer vanaf. Een set bestaat uit 2 stickers en kost €29,95 (o.a. bij Little Dreamers). Er zijn in totaal 7 verschillende soorten: twee verschillende soorten burgerbars, drie verschillende ijssalons, een bakkerij en een juice bar. Welke vind jij het leukste?

IJssalon

IKEA keukentje pimpen met toffe stickers - ijssalon

Mmmmm! Neem jij een softijsjes, een dubbele likker of liever een milkshake. Deze ijsjes zijn allemaal met de hand gemaakt door je eigen kleine kok in de dop in de nieuwe ijssalon.

Mint kleurige ijssalon

IKEA keukentje pimpen met toffe stickers - blauwe ijssalon

De ijssalon stickers voor het Duktig keukentje zijn er ook nog in andere kleurtinten, zoals deze met mint kleur. Doe mij maar een twister!

‘Lees ook: IKEA Hacks: FROSTA kruk wordt kinderkamer lamp.’

Roze ijssalon

IKEA keukentje pimpen met toffe stickers - ijssalon roze

En tot slot is de ijssalon er ook nog in zoet roze. Lekker vrolijk hé, met al die ijsjes!

Burgerbar

IKEA keukentje pimpen met toffe stickers - hamburgerbar

Wie meer van hartig dan van zoet houdt, kiest het beste voor deze hamburgerbar. Op de sticker staat uit welke toppings je allemaal kunt kiezen.

Burgerbar met friet

IKEA keukentje pimpen met toffe stickers - hamburgerbar met friet

Lekker met een frietje erbij? Dat kan ook. En een milkshake. Wie krijgt er al trek?

‘Lees ook: De leukste kinderkeukentjes voor de mini-chef.

Bakkerij

IKEA keukentje pimpen met toffe stickers - bakkerij

Taartjes en lekker broodjes bakken kan in deze bakkerij. Welke kleine koekenbakker zou deze leuk vinden?

Juicebar

IKEA keukentje pimpen met toffe stickers - juicebar

Tussen al dat zoets en lekkers ook nog een gezonde versie: de juice bar! Bij ieder sapje staan de ingrediënten geschreven, dus je kunt ze nog echt mixen als je wilt ook. Proost!

‘Lees ook: De 15 tofste IKEA kids hacks.’

IKEA keukentje pimpen op andere manieren

Deze stickers zijn verreweg de meest simpele manier om je keukentje te pimpen. Maar ben je op zoek naar nog meer inspiratie om de Duktig een make-over te geven? Dan moet je zeker ook even kijken naar ons eerdere blog met de 15 tofste IKEA kids hacks. Daarin vind je ook een aantal leuke DIY ideeën. En er is nog een Etsyshop met een groot assortiment stickers voor het IKEA Kura bed. En zij verkopen ook stickers waarmee je het deurtje en de achterwand van het IKEA keukentje pimpen kunt.

Speelgoed wegdoen: Hoe lukt dat zonder kindertranen?
Leren klokkijken met Flik Flak & maak 2x kans op een horloge!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter