Design voor de kids: In2Wood kindermeubels

4 mei 2018
Design voor de kids: In2wood kindermeubels

Zodra de kleintjes eenmaal op hun billen kunnen zitten, vinden ze het geweldig om een eigen plekje te hebben waar ze aan kunnen kleuren en tekenen. Een paar jaar geleden kreeg Reva als verjaardagscadeau een tafeltje met een stoeltje van haar opa en oma. Fantastisch vond ze het om een eigen werkplekje te hebben, zo trots was ze op ‘haar’ hoekje in de woonkamer! Een merk wat prachtige kindermeubels maakt, met een design look waar ook de papa’s en mama’s een gat in de lucht van springen, is het Belgische label In2Wood.

Belgisch design – In2Wood

De creatieve ontwerper Matthieu Meert maakt kwalitatieve designstukken die super mooi zijn in hun eenvoud. Zo heeft hij het nostalgische schoolbureautje en de kinderstoel in een nieuw jasje gestoken. Met als resultaat een strakke en speelse collectie met hout in de hoofdrol. Het bureau en de stoel zijn gemaakt van multiplex berken met gelakte aluminium poten. De slanke pootjes – wit/roze/blauw/mint/geel/groen – zijn licht en makkelijk te verplaatsen. Ontzettend fijn, zo kun je de set binnen een paar seconden een ander mooi plekje in huis geven.

‘Lees ook: De 10 leukste ‘vintage’ shopadresjes.’

Het bureau is ook nog voorzien van een paar hele mooie en handige details. Vooraan in het bureau is er een kleine opbergruimte, bovenop het blad is er een uitsparing voor kleine spulletjes en kunnen de kinderen ook hun potloden nog kwijt in de potloodhouder. Ideaal toch?! Of je de meubels nu in de kinderkamer plaatst of een mooi hoekje in de woonkamer geeft het matched met ieder interieur.

Er zijn twee maten verkrijgbaar van de meubels Small (leeftijd 2 tot 6 jaar) of Large (6 tot 10 jaar). Je kunt overigens als je wil ook de tafel en de stoel los kopen. De meubels van In2Wood zijn onder andere te koop bij Het Slaaphuisje.

Mommy Paint - Veilige verf tijdens de zwangerschap en kindvriendelijk
Kleuren inspiratie - De mooiste verf om op de babykamer muur te schilderen

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Maartje 15 mei 2018 at 11:58 am

    Dat zijn echt hele leuke meubels! Ik weet zeker dat mijn kinderen deze meubels erg leuk zouden vinden.

  • Laat een reactie achter