Mijn 6 favoriete Instagram accounts

21 augustus 2017
Favoriete Instagram accounts

Waar ik hééééél gelukkig van kan worden? Van mooie plaatjes! Als ik wil relaxen dan scroll ik het liefst Instagram eventjes door. Ik vind het een fijn momentje om lekker weg te zwijmelen en geïnspireerd te worden door mooie foto’s. Vooral voor de accounts over interieur, reizen en creatieve inspiratie heb ik een zwak. Het is soms net alsof je een uitstapje maakt naar een andere wereld. Er wordt heel vaak gezegd dat Instagram alleen maar uit perfecte plaatjes bestaat en dat dit geen afspiegeling is van de werkelijkheid. En in zekere zin is dat bij sommige accounts ook absoluut waar, maar er zijn er ook nog steeds genoeg die gewoon hele mooie pure beelden laten zien. Er zijn veel creatieve mensen die oog voor detail hebben, goed kunnen fotograferen en mooie foto’s delen. Vandaag laat ik je zien welke 6 Instagram accounts mijn favoriet zijn.

1. Victoria Smith – @sfgirlbybay

Het interieur design blog SF Girl By Bay volg ik eigenlijk al jaren. Victoria Smith – de dame achter deze blog – komt van oorsprong uit San Francisco, maar woont nu in Los Angeles. Zij is een echte design junkie en deelt de mooiste interieurs. Op Instagram kan ik echt heel blij worden van haar foto’s. Hier laat ze van alles zien, bijzondere details, plaatjes van dagelijkse dingen die je onderweg ergens naar toe tegenkomt, mooie kleurcombinaties. Iedere dag neem ik wel even een kijkje bij haar.

Favoriete Instagram accounts

 

2. Joëlle Wehkamp – @joellewehkamp

Ik zou wel eens een dagje naast Joëlle willen zitten. Zij is illustratrice, designer en stylist en ze ontwerpt geweldige dingen. Een super job! Het is dat ik echt tijd te kort kom, maar ik zou het zo leuk vinden om te leren illustreren. Joëlle maakt allerlei mooie grafische prints voor het Deense merk Rice, de Hema, Flow magazine, Milestone Cards en het behangmerk Eijffinger. Als je een keertje chagrijnig bent, dan moet je gewoon haar account even bezoeken. Je wordt meteen weer vrolijk!

 

3. Haarlem City blog – @haarlemcityblog

Natuurlijk wil ik alle ins & outs weten van mijn eigen stadje Haarlem. Wat is nu de nieuwste hotspot? Welke nieuwe kledingwinkel mag ik niet missen? En welke strandtent is nu helemaal hip & happening? Dit alles kan ik allemaal terugvinden op Haarlem City Blog en op hun Instagram account. Mocht je nu een keertje een dagje of een weekendje naar Haarlem komen, check dan hun blog of Instagram en je bent helemaal op de hoogte van de leukste plekjes.

Favoriete Instagram accounts

 

4. Kids Interiors – @kidsinteriors_com

Mijn hartje gaat sneller kloppen bij het zien van toffe kinderkamers. Op Kids Interiors krijg je de mooiste kamertjes te zien en de leukste shops en kinderkamer merken wereldwijd. Mocht je om inspiratie verlegen zitten, dan moet je hier zeker een kijkje gaan nemen.

Favoriete Instagram accounts

 

5. Dame Traveler – @dametraveler

Toen er nog geen kinderen in het spel waren, maakte Jeroen en ik regelmatig een verre reis. Te gek vond ik dat! Het idee van ons is altijd geweest om het weer op te pakken als Reva en Lucy iets ouder zijn en het ook echt bewust meemaken. Op zich zou het nu alweer kunnen. Het Instagram account Dame Traveler inspireert en stimuleert vrouwen – waarom alleen vrouwen weet ik niet – om meer te gaan reizen. Bij het zien van de foto’s gaat het bij mij als een gek kriebelen en kan ik niet wachten om het vliegtuig met het gezin te pakken. Ik heb nog zoveel landen op mijn lijstje staan!

Favoriete Instagram accounts

 

6. Suus – @ensuus

Suus heeft een blog over interieur, lifestyle en kids, waar je volop geïnspireerd wordt. Daarnaast werkt ze ook als interieur styliste en schrijft ze blogs voor de VT Wonen. Het kan niet anders dat iemand met zo’n achtergrond ook een super tof account op Instagram heeft. Ik vind haar kiekjes altijd een feestje om naar te kijken en doe altijd weer allerlei ideetjes op.

favoriete Instagram account

 

Dit waren mijn favoriete Instagram accounts, wat is die van jou? Laat het me weten, ik ben heel benieuwd!

Uiteraard zitten wij met Lady Lemonade ook op Instagram! Wil je geen enkele foto van ons missen? Volg ons dan hier!

Budget tip: Flying Tiger nieuwe wintercollectie
Wat heb jij voor de kinderen geregeld als je dood gaat?

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter