Meet Luvabella! Dé nieuwe interactieve pop die straks bovenaan op iedere wishlist staat

2 juli 2018
De interactieve Luvabella pop; de speelgoed hit nu ook in Nederland verkrijgbaar!

BIG NEWS!!! Er is gezinsuitbreiding binnen de Lady Lemonade familie. Sinds kort hebben we er een kleine, lieve baby bij en ze luistert naar de naam Luvabella. Oftewel maak kennis met de nieuwe toekomstige nummer 1 pop, die straks bovenaan de cadeau wishlist staat van alle kids die van poppen houden. De interactieve Luvabella pop is nu ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar en daar zullen heel wat poppenmama’s en -papa’s ontzettend blij van worden. En super tof; wij mogen twee kinderen heel gelukkig maken met een Luvabella pop. Check dus zeker de winactie in deze blog!

Welcome to the family!

Mijn twee op en top poppenmama’s zijn wel wat gewend op poppengebied, maar de interactieve babypop Luvabella is wel de meest bijzondere! Tijdens de eerste kennismaking met de meisjes begon ze meteen te kletsen en te bewegen als een echte schattige baby. Reva en Lucy stonden met grote ogen naar de pop te kijken. ‘Mama, is ze echt?’, riep Lucy meteen en Reva gilde alleen maar ‘Wauw, wat cool!’ Het was liefde op het eerste gezicht en eigenlijk vanaf dat moment draait Luvabella mee in ons gezin.

De kleine mama’s hebben het er maar druk mee en overladen hun baby met liefde en verzorging. Luvabella is zo populair hier in huis, dat we inmiddels de afspraak hebben gemaakt dat ze om en om bij één van de meiden op de kamer slaapt. Reva en Lucy zijn ook heel goed met het verdelen van de verzorgingstaken, als de één de pop te eten heeft gegeven, geeft de ander haar later het flesje. Het allerleukste vinden ze om spelletjes te spelen en te kletsen met hun baby, want iedere keer weer verrast Luvabella de meisjes met nieuwe woordjes. Ondertussen heeft de pop ook al de harten gestolen van vriendjes en vriendinnetjes die bij ons komen spelen.

Wat kan de Luvabella pop allemaal?

Met de vier interactieve accessoires – het lepeltje, de fles, de speen en het lammetje – kunnen de poppenmama’s en -papa’s Luvabella verzorgen, vertroetelen en met haar spelen.

Eten & drinken

Als Luvabella honger heeft kun je haar met de interactieve lepel te eten geven. Haar mondje begint te bewegen en ze is druk aan het kauwen. Hoe vaker ze wordt gevoerd, hoe meer woordjes ze leert over eten. Is haar buikje vol, dan moet ze natuurlijk nog een boertje laten net als een echte baby. Even zachtjes op haar rug kloppen en daar is die. Voor het slapen krijgt Luvabella ook nog altijd een flesje, als je haar rustig wiegt tijdens het drinken dan valt ze lekker in slaap.

Speen

Deze baby is ook dol op haar speentje, als ze huilt dan zal deze haar weer rustig maken. Tijdens het slapen vindt ze het heel fijn om haar speentje in haar mond te hebben.

Spelen

Net als iedere baby is ook Luvabella gek op spelen, zo vindt ze het ontzettend leuk als je haar kietelt op haar buikje en haar voetjes. Ze begint dan heel blij te lachen! Haar lammetje speeltje is ook favoriet, ze herkent deze meteen en doet dan allerlei dierengeluiden na. Een spelletje kiek-a-boo is ook altijd een feestje om te doen, bedek haar oogjes voor een paar seconde en ze roept ‘kiek-a-boo’.

Leren

De Luvabella pop leert steeds weer iets nieuws bij en weet kinderen iedere keer weer te verrassen. Hoe vaker ze verzorgt wordt, hoe meer nieuwe woordtjes ze leert. In het begin is ze vooral lekker aan het brabbelen, maar voor je het weet kent ze meer dan 100 woorden en zegt ze complete zinnen. De baby leert ook wanneer ze voor het laatst gespeeld of geslapen heeft en wanneer ze haar laatste hapje of flesje heeft gehad. De poppenouders dragen dus echt bij aan de ontwikkeling van hun eigen baby.

De Luvabella pop is al een grote hit in Amerika, maar nu is ze eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar bij Bol.com. Ze is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De interactieve Luvabella pop kost €119,99. Niet de goedkoopste pop, maar ze is absoluut iedere euro waard als je weet wat ze allemaal kan. Ze behoort tot de nieuwste generatie poppen waarmee kinderen echt sociaal contact kunnen maken. Kids gaan zoveel en lang plezier van haar hebben!

Luvabella pop winactie

Nu zijn we alleen nog op zoek naar twee poppenmama’s of -papa’s die heel goed zijn in baby’s verzorgen en vertroetelen. Wij mogen namelijk twee Luvabella poppen weggeven! Eén voor je eigen poppenfan thuis en één aan iemand anders die jij hem ook gunt.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Schrijf je hieronder in voor deze winactie*.
 • Tag iemand onder onze Facebook en/of Instagram post die ook een absolute poppenmama of poppenpapa thuis heeft.

Succes alvast en wie weet is er binnenkort ook bij jou gezinsuitbreiding!

UPDATE: We hebben twee winnaars: Amber en haar vriendin! Van harte gefeliciteerd allebei en heel veel plezier ermee!

Hebben! Speelmatrasjes om op te chillen én spelen dankzij de toffe print
16 kinder apps voor onderweg en op vakantie (zonder internet!)

Dit vind je misschien ook leuk

15 Reacties

 • Reply Chantal 2 juli 2018 at 7:48 am

  Wauw gaaf zeg! Meegedaan voor mijn dochter???

 • Reply Simkje Woudstra Van der Veer 2 juli 2018 at 7:57 am

  Woooooowww!! Dát klinkt als de beste pop ever inderdaad, en laat ik hier nou een hoop poppenmoeders en zelfs vaders hebben, die het reuzeleuk vinden om met de poppen te spelen!!
  Sophia spant de kroon, die doet t liefst niks anders meer, dus die gun ik er ook 1 voor thuis. Kan ze precies haar mama nadoen, nu ze net een zusje heeft!

 • Reply Patricia Okker 2 juli 2018 at 3:47 pm

  Wow, ik doe mee voor mijn beste kleine vriendinnetje Eef (dochter van mijn beste vriendin). Ze gaat groep 3 over doen en dat vindt ze toch best wel lastig omdat haar vriendinnetjes wel naar groep 4 gaan. Ik zou dan toch wel de beste suikertante zijn als ik deze voor haar zou winnen en dan mogen mijn 2 mannetjes het aan haar geven.

 • Reply Fianne 2 juli 2018 at 9:21 pm

  Ohhh voor mijn dochter en nichtje. Wat een mooie pop. En leuk voor onderweg! (28 uur vliegen wordt dan wellicht toch leuk). En dan ook 1 voor ons nichtje die we daar gaan bezoeken. Duimen!!!

 • Reply Yonneke Schröder 3 juli 2018 at 9:37 pm

  Super gaaf. Ik heb ook mee gedaan.

 • Reply Susan 4 juli 2018 at 5:45 pm

  Tot wanneer loopt deze actie?

 • Reply Daniëlla Braem 4 juli 2018 at 11:26 pm

  Zo leuk! Kan niet zien waar in te schrijven is dat via dit berichtje?
  Wij worden in januari voor de 2e keer papa en mama. Onze dochter is nu 3,5. Haar voorbereiden op een baby’tje in huis is al geweldig, maar helemaal met een pop waarbij ze al vanalles kan leren spelenderwijs. Wij zouden er onwijs blij mee zijn!

 • Reply Karen db 5 juli 2018 at 9:13 am

  Hoi,

  Zou heel erg graag meedoen voor mijn dochtertje Esmée, ze is heel zorgzaam en lief. Een echt poppendametje. Ze wordt in augustus 2 en zr heeft een grote broer dus ons huis zit al vol speelgoed. Daarom ging ik op zoek naar eens iets anders en kwam ik de luvabella-pop tegen. Op 9 maanden zat ze al onder tafel een flesje te geven aan haar ander popje dus deze gaat ze de max vinden.

 • Reply Marian B 6 juli 2018 at 3:53 pm

  Mijn dochtertje zou dit geweldig vinden, echt een zorgzaam moedertje is het al! Het zou erg leuk zijn om er dan ook eentje aan haar vriendinnetje te kunnen geven. Kunnen ze samen moederen.

 • Reply Gerlene dubbeld 8 juli 2018 at 8:12 am

  WoW WoW WoW ?? zoon en dochter lief zagen deze pop en eerste wat ze zeiden mama mogen we dieeee …
  Ze willen heel graag een babyzusje maar helaas is dat niet mogelijk
  En deze luvabella zou overal mee naar toe kunnen en kunnen ze heerlijk met hun babyzusje spelen??

 • Reply Cindy Sanders 8 juli 2018 at 9:25 am

  Oh deze LuvaBella pop is écht wat voor mijn lieve Lotte <3
  Lotte is een echte poppenmoeder en altijd met haar poppen in de weer. Ik moet zeggen: ze zorgt ook echt goed voor ze!
  Nu Lotte wat ouder wordt (7) zou het fantastisch zijn om er een nieuw vriendinnetje bij te hebben zoals Luvabella.
  Want dit is toch echt wel dé pop onder de poppen!!
  Wij gunnen het haar vriendinnetje Lise ook enorm. Net als Lotte heeft zij een hele hoop stomme ziekenhuis bezoekjes achter de rug. De meisjes spelen de situaties vaak na met hun poppen. Wij gunnen Lise ook zo'n mooie pop, ik ga haar mama meteen taggen op Facebook en Instagram.

 • Reply Céline Garnier 10 juli 2018 at 12:54 pm

  Dit is DE pop voor onze Annabelle die 28 juli 2 jaar wordt. Ze is grote zus geworden 5 maand geleden en zou geweldig leuk met deze pop kunnen spelen. Ze doet nu al zoveel na 🙂

 • Reply Tineke 10 juli 2018 at 12:54 pm

  Dit zou leuk zijn voor mijn zoontje! Sinds hij grote broer is geworden, heeft hij ook een babypop. Dit is zijn baby! Wanneer zijn zusje een flesje krijg, krijgt de pop er ook een. Een pop die je kan kietelen en en kan boeren, prachtig! Ik zie nu al dat koppie voor mij als hij erachter komt wat deze pop allemaal zou kunnen.

 • Reply Maureen 10 juli 2018 at 3:31 pm

  Geweldig zo leuk voor mijn dochter ze zal het niet meer loslaten. Ik zou het graag voor haar willen winnen nu haar broertje er aan komt kan ze een beetje oefenen met een echte pop. Dit is een perfect cadeau voor haar als de visite komt voor de kleine jongen in de kraamweek dan heeft zij ook een mooi cadeau voor haar zelf en kan ze trotse poppenmamma zijn ???? good luck

 • Reply Kim 1 december 2018 at 6:07 pm

  Ik ben benieuwd of jullie luvabella pop ook een beetje piept bij het bewegen? Weet iemand of dit normaal is? Ik krijg de neiging om m te smeren maar dat gaat natuurlijk niet haha!

 • Laat een reactie achter