In the spotlight: Roommate

19 oktober 2015

Kinderen nemen eigenlijk een beetje de inrichting van je huis over. Heb jij een hele studie gemaakt van het kleurenpalet van je woonkamer struikel je voor je het weet over de schreeuwende fel gekleurde speeltjes. Zonder dat je het in de gaten hebt sluipen ze stiekem je huis binnen. Was het ook alweer omdat kleintjes zo dol zijn op hysterische kleuren? Daarom ben ik een groot liefhebster van het interieurmerk Roommate. Zij weten dondersgoed dat speelgoed niet netjes in de kinderkamer blijft liggen. De ontwerpers maken producten voor de kindjes waarbij ze het gehele huis in het achterhoofd houden. Zo passen de Roommate producten naadloos bij ieder volwassen interieur.

Alle items zijn gebaseerd op Scandinavische designtradities met een charmante reto uitstraling en een grafische twist. Helemaal gemaakt voor de belevingswereld van kinderen. De kinderkamer kun je volledig in de Roommate sferen inrichten. Zo bestaat de collectie uit zitzakken, mooie lampjes, kussens, beddengoed en originele decoratieve accessoires. Een nieuw pareltje in de collectie is de Hippie Tipi speeltent verkrijgbaar in verschillende mooie gedempte tinten. En helemaal leuk, je kunt de tent inrichten met een bijpassende poef en mooie kussens. Een heerlijk speelhoekje voor de kinderen. De producten van Roommate worden gemaakt van duurzame materialen waarvan je heel lang plezier hebt.
roommate-interieur-inrichten-kinderkamer-babykamer-accessoires-tipitent-beddengoed-verlichting-lamp-kussen-kussens-speelgoed-kind-winnen-deens-design-ladylemonade_nl3 Persoonlijk vind ik de opbergers voor aan de muur uit de Roommate collectie een uitkomst, zoals de praktische Sinus multi-box. Dit is een opbergplank en kapstok in één waar de leukste spulletjes uitgestald kunnen worden. Reva gebruikt het als een plekje voor haar favoriete boekjes, knuffels en dansjurk. En uiteraard verdient haar kostbare Elsa ketting er ook een mooi plaatsje. De opbergplank is ook perfect te gebruiken voor in de keuken of voor op je werkplek.
roommate-interieur-inrichten-kinderkamer-babykamer-accessoires-tipitent-beddengoed-verlichting-lamp-kussen-kussens-speelgoed-kind-winnen-deens-design-ladylemonade_nl10 Maar de collectie heeft veel nog meer leuks voor je in petto dus geef ik je alvast wat inspiratie. En misschien mag ik jou straks wel blij maken. Wij geven namelijk 2x € 35,- shoptegoed weg, te besteden bij de webshops Grasonderjevoeten en De Kleine Generatie. Hoe leuk is dat?! Laat ons weten wat jouw favoriete Roommate item is en waarom jij dolgraag zou willen winnen.

roommate-interieur-inrichten-kinderkamer-babykamer-accessoires-tipitent-beddengoed-verlichting-lamp-kussen-kussens-speelgoed-kind-winnen-deens-design-ladylemonade_nl

1. Hippie Tipi Tent (nature) € 160,- /Gras onder je voeten 2. Doodle drop plan pastel blauw € 34,- /Gras onder je voeten 3. Zitzak Happy Cat € 134,- /De kleine generatie 4. Kussen maan € 33,- /De kleine generatie 5. Lamp Townmate grijs € 60,- /De kleine generatie 6. Robot lamp blauw € 60,- /De kleine generatie 7. Kussen wolk roze € 33,- /Gras onder je voeten 8. Sinus multi-box roze € 47,- /Gras onder je voeten 9. Vloerkleed grijs € 60,- /De kleine generatie 10. Kussen teckel lazy long dog € 74,- /Gras onder je voeten 11. Poef soulmate leeuw € 80,- /De kleine generatie

roommate-interieur-inrichten-kinderkamer-babykamer-accessoires-tipitent-beddengoed-verlichting-lamp-kussen-kussens-speelgoed-kind-winnen-deens-design-ladylemonade_nl5roommate-interieur-inrichten-kinderkamer-babykamer-accessoires-tipitent-beddengoed-verlichting-lamp-kussen-kussens-speelgoed-kind-winnen-deens-design-ladylemonade_nl4 roommate-interieur-inrichten-kinderkamer-babykamer-accessoires-tipitent-beddengoed-verlichting-lamp-kussen-kussens-speelgoed-kind-winnen-deens-design-ladylemonade_nl6

Een (plak) plaatje!
Stoelendans

Dit vind je misschien ook leuk

31 Reacties

 • Reply Laura 19 oktober 2015 at 7:30 am

  Dan ga ik voor de Sinus multi-box roze!!!!! Superhandig! Opbergplankje en kapstok ineen en het ziet er ook nog eens heeeeel erg leuk uit!!!!!!!!! Mijn dochtertje krijgt binnenkort een nieuwe roze/paarse kamer en deze zou er echt heeeeel mooi bij staan!!!!!! 🙂

 • Reply Gwenda 19 oktober 2015 at 7:30 am

  Hi lady lemonade,

  Wat een mooie winactie weer! Ons favoriete Roommate item is het wolken kussen grijs omdat hij fantastisch zal staan in de nieuwe kamer van onze peuter nu er een tweede kindje onderweg is.

  Liefs!

 • Reply Kim 19 oktober 2015 at 7:58 am

  De Sinus Multibox, zo leuk voor boven de nieuwe halfhoogslaper van mijn dochter.

 • Reply Melissa Hensbroek 19 oktober 2015 at 8:00 am

  Yeah nieuwe winactie!
  De Doodle drop plank in het grijs! Zo leuk! Eindelijk eens wat ander dan de standaard ikea houders. Ook praktisch maar dit design is zo leuk!!
  Groetjes Melissa

 • Reply Rixt Kappenburg 19 oktober 2015 at 8:09 am

  Oh wat een mooie spullen! De townmate zal prachtig hangen aan de muur in de kamer van onze zeven maanden oude dochter! Wij wonen zelf in een middelgrote stad in een herenhuis dus deze lamp past daar perfect bij!

 • Reply Buitendijk 19 oktober 2015 at 8:11 am

  wauwwwwwwwwie er komt hier een glimlach op ons gezicht wat een top winactie. Wij vinden de leeuwen poef erg schattig. Maar kiezen is erg moeilijk hoor met al die mooie dingen

 • Reply Lo Uni 19 oktober 2015 at 8:22 am

  Ooh de hippie tipi tent voor mijn kleine pocahontas! Daar zal mijn dochter van 1 heel erg gezellig kunnen spelen met haar knuffeltjes. Geweldig!

 • Reply janice 19 oktober 2015 at 8:26 am

  Wat ewn leuke actie! De Doodle drop plan pastel blauw past helemaal bij de kamer van ons zoontje! Hij heeft een houten kalenderklok en die zou er fantastisch op staan.

 • Reply Suzan Boer 19 oktober 2015 at 8:33 am

  Het robotlampje zou mijn dochter heel stoer vinden! Vorige week heeft ze een complete robotoutfit op school gemaakt die ze eigenlijk het liefst de hele dag zou dragen 🙂

 • Reply Janneke 19 oktober 2015 at 9:23 am

  Mijn zoon heeft die zitzak (nummer 3) in zijn kamertje. Hij vindt hem geweldig want hij kan er lekker in liggen maar ook heel goed op springen enzo. En hij staat super leuk in zijn kamer. Roommate maakt echt mooie dingen. Ik zou er dan ook super graag nog iets van in de kinderkamer zetten en doe daarom graag mee aan deze winactie!

 • Reply Nazy 19 oktober 2015 at 9:41 am

  Ontzettend leuke actie!! Wij gaan de kamer van m’n zoontje van babykamer opnieuw inrichten naar een peuterkamer, de zitzak Happy CAT zou dan erg gaaf staan samen met de doodleuk drop plan pastel blauw voor aan de lichtgrijze muur!!

 • Reply Marly 19 oktober 2015 at 9:46 am

  Wauwie de doodle drop plan pastel blauw zou superleuk staan op de nieuwe kamer van mn zoontje! Gaan in februari naar een nieuw huis en kunnen dan zn kamer helemaal leuk aan gaan kleden. Hebben we met huidige kamertje niet gedaan vanwege de verhuisplannen. Wat zou dit er mooi bij passen zeg!!

 • Reply Froukje 19 oktober 2015 at 2:03 pm

  Aaaaahhhhh!!! Ik kan écht niet kiezen… Vind alles mooi voor onze kleine man <3

 • Reply fien 19 oktober 2015 at 5:05 pm

  ooooch mannetje maan zou hier voor mooie dromen kunnen zorgen!

 • Reply Liselotte 19 oktober 2015 at 7:54 pm

  Dàt is moeilijk kiezen! Ik zou voor die teckel gaan! Ik had als kind zelf zoiets in de vorm van een slang, was erg gaaf. Maar mijn kids gaan allebei voor de tipi… ze wilden vandaag namelijk een “binnentent” bouwen, maar het lukte niet erg (ze zijn 2 en 4). Toen we wilden helpen deden we àlles fout volgens mijn dochter van 4 en zei ze resoluut: “Jullie zijn onderslagen!!” (lees ontslagen). We hebben kromgelegen.

 • Reply Maggie 19 oktober 2015 at 8:43 pm

  De tipi tent staat op ons verlanglijstje. Zo gaaf vinden we die.

 • Reply Liane 19 oktober 2015 at 9:23 pm

  Wauw! Wat prachtig!
  Mijn zoon en dochter zouden heeeeeeel veeeeel speeluren hebben in de Tip Tent!

 • Reply Sandy 19 oktober 2015 at 9:56 pm

  Jeetje alles is zo leuk kiezen is dan wel heel lastig. Ik ga voor de sinusbox die lijkt mij zo handig en staat meteen ook onwijs leuk op de muur

 • Reply Martje 20 oktober 2015 at 10:23 am

  Mijn zoon Senne van 8 en dochter Robijn van 3 jaar oud zouden heel erg graag de maan winnen zodat ze er eindeloos mee kunnen spelen en verhalen kunnen vertellen tegen de maan omdat hun broertje een sterretje is die heel hoog in de hemel staat!!

 • Reply Ruth 21 oktober 2015 at 1:37 pm

  De doodle drop plan (nr.2) is mijn favoriet. De vormgeving is pretty awesome en het is ook nog eens super praktisch. Zou fantastisch staan op de nieuwe babykamer!

 • Reply Marloes 21 oktober 2015 at 1:54 pm

  Ik zou voor de leeuwenpoef kiezen, lekker stoer op de kamer van onze dochter (bijna 3))

 • Reply Sabine 21 oktober 2015 at 2:06 pm

  leuke actie. De tekkel is hier echt favoriet. Precies goed voor mijn ondernemende dochter en mijn zoon roept al tijden dat hij een hondje wil!

 • Reply Sharon 21 oktober 2015 at 2:08 pm

  De tipi tent staat op ons verlanglijstje. Heel erg leuk! Vooral als kleine neefje en nichtje dan ook komen spelen.

 • Reply Loes D. 21 oktober 2015 at 2:09 pm

  Wat een leuke spulletjes!! Moeilijk om een favoriet te kiezen, maar ik denk ik de Sinus multi-box het leukste (en handigste) vind. Die zou super staan op de kamer van mijn dochter van drie!

 • Reply eske 21 oktober 2015 at 2:14 pm

  Jaa de Sinus multi-box roze! Opbergplankje en kapstok ineen super handig. En doordat we net verhuist zijn heeft onze dochter Senna nog niets aan de muur. Daarom zou dit echt ideale zijn!!!

 • Reply Tineke Groen 21 oktober 2015 at 2:22 pm

  Ohhh, heerlijke winter weer. Hier staat een tipi tentje ook nog heel hoog op het verlanglijstje 🙂

 • Reply Patricia 21 oktober 2015 at 3:39 pm

  Lastig, lastig….alles vind ik leuk! Maar voor de Doodle drop plan pastel blauw maak ik graag plaats op de muur.

 • Reply Simone de Graaff 21 oktober 2015 at 3:40 pm

  Ooooh de tipi tent! Ik zou heel graag willen winnen, omdat €35,- toch al weer een stukje opweg helpt in de aanschaf van de tent :-). Mijn dochtertje bouwt op de meest onmogelijke plekken zelfbedachte ‘tenten’. Met een eigen echte tent zal het voor ons ook wat makkelijker zijn om op haar uitnodigingen, om in de tent te komen spelen, in te gaan. Want nu met een zwangere buik onder de tafel kruipen lukt niet meer 😀

 • Reply Anna 21 oktober 2015 at 9:14 pm

  Wat een mooie en handige spullen! Sinus multibox is 1 vd favorieten! Naast t bed ipv een nachtkastje.

 • Reply marijke salter 21 oktober 2015 at 9:22 pm

  we zijn het kamertje van onze dochter opnieuw aan het inrichten vanwege de komst van een klein broertje. Alle spulletjes zouden een mooie plek vinden. Als ik moet kiezen ga ik voor nummer 2 het doodle drop plan of het mooie grijze vloerkleed. Oh nu maar hopen en duimen!

 • Reply Cynthia 27 oktober 2015 at 12:18 pm

  Liselotte en Marijke gefeliciteerd, jullie kunnen lekker gaan shoppen. Veel plezier!

 • Laat een reactie achter