Kaartje van hout

11 augustus 2014

Tijdens een shop moment in mijn stadje Haarlem zag ik ze in één van mijn favoriete winkels De wereld van Jansje. Bijzondere houten kaarten, van het merk Timbergram, met de leukste illustraties en mooiste spreuken. Gemaakt van Berkenhout en geinspireerd op de oorspronkelijke houten briefkaart uit 1900. Dit is niet zomaar een kaartje, maar meer een bijzonder klein cadeautje. En als ik ergens dol op ben dan zijn het wel originele hebbedingetjes waar je iedereen die je lief is blij mee kan maken.

kaart-post-hout-versturen-verjaardag-geboorte-cadeau-ladylemonade_nl6Ze passen bij iedere gelegenheid. Zomaar om een lieve vriendin te verrassen, voor een jarige job, voor de allerliefste papa, voor de geboorte van een baby of gewoon voor jezelf. Deze kaarten worden zeker niet weggestopt in een bewaardoos. Het zijn namelijk te leuke pronkstukken die je perfect op een mooi plekje in huis kunt neerzetten. In je woonkamer, keuken of aan de wand in de kinderkamer.

kaart-post-hout-versturen-verjaardag-geboorte-cadeau-ladylemonade_nl

De kaarten worden ontworpen en gemaakt in Engeland. Voor elke tien die er verkocht worden wordt er één boom in Afrika geplant. Bruiloft in de planning? Ontwerp zelf een originele gave trouwkaart. Jammer genoeg kun je de houten kaarten in Nederland nog niet op veel plekken vinden. Shop ze dus lekker online dan heb je meteen ook keus uit de hele collectie.

 

Designer baby
Papier hier

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter