Camping recepten

25 juni 2015

Finally, quality time met het gezin. Daar zit je dan met je wijntje in de hand voor je caravan of je tent. De komende week of weken is dit je stekkie en is de vakantie begonnen. Vol enthousiasme race je naar de plaatselijke supermarkt om je winkelkarretje tot aan de nok toe te vullen met alleen maar lekkers. Ik begon op vakantie altijd vol energie ‘s avonds met koken alleen stagneerde de boel een beetje na een paar dagen. Na de zoveelste zomerse salade, kipsaté en hamburgers op de BBQ en mijn favoriete ‘easy peasy’ pasta recepten te hebben gemaakt was mijn inspiratie soms ver te zoeken. Het koken op één of twee gaspitjes vereist voor de meeste van ons denk ik wel de nodige creativiteit. En dan mis je soms ook nog net dat ene magische keukengerei of pannetje wat je hapje normaal gesproken tot een groot succes maakt. Of je moet echt een die-hard foodie zijn die zelfs in de afgelegen rimboe nog iets geweldigs in elkaar kan flansen. 

Femke Creemers is je redder in nood voor de komende zomervakantie. En zij zorgt ervoor dat het wandelingetje naar de campinsnackbar of pizzahut niet jullie favoriete vakantieroute wordt. Zij verzamelde de beste recepten en geeft tips voor de hoognodige keukenattributen. Haar Caravanity Camping Kookboek geeft je genoeg inspiratie om van iedere campingmaaltijd een feestje te maken. De recepten zijn makkelijk te bereiden wanneer je weinig keuken hulpmiddeltjes tot je beschikking hebt. Er wordt ook rekening gehouden met ingrediënten die internationaal te koop zijn. Ideaal toch!? Voor de hele dag krijg je volop inspiratie. Denk aan ontbijt en lunch, snacks, dips, dressings en marinades, vis, pasta, salades en groenten, pizza, vlees, toetjes en drankjes. Naast deze heerlijke recepten krijg je fijne handige tips. Hoe maak je het perfecte kampvuurtje of wat moet je echt in je kastje hebben staan tijdens je vakantie? Het boek is te koop bij Bol.com. Zo, nu kan tenminste de hele familie genieten van een relaxvakantie.

Ook leuk, Femke heeft de site www.caravanity.nl opgericht. Deze staat in het teken van gepimpte caravans en alle leuke mogelijkheden daarmee.
kamperen-camping-koken-recepten-barbeque-tips-inspiratie-makkelijk-snel-ladylemonade_nl1 kamperen-camping-koken-recepten-barbeque-tips-inspiratie-makkelijk-snel-ladylemonade_nl3 kamperen-camping-koken-recepten-barbeque-tips-inspiratie-makkelijk-snel-ladylemonade_nl5kamperen-camping-koken-recepten-barbeque-tips-inspiratie-makkelijk-snel-ladylemonade_nl4kamperen-camping-koken-recepten-barbeque-tips-inspiratie-makkelijk-snel-ladylemonade_nl2

DIY: Achterbank vermaak
DIY: Traktatie klei monsters

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter