Vrolijk kerstfeest app

13 december 2013

Reva krijgt op de crèche het kerstgevoel helemaal mee. Of ze het begrijpt is weer een ander verhaal. Ze doet ieder geval heel erg haar best. Soms denk ik te horen dat ze ‘o denneboom, o denneboom’ aan het zingen is. Met het versieren van de kerstboom was ze helemaal in haar element. Voor ik het in de gaten had hingen de slingers niet in de kerstboom maar om mijn kleine kerstengel.

versieren, kerstgevoel, kerstliedjes, o denneboom, kerstverhaal, verhalen, verveling, uitrusten, vanaf, 3 jaar, voorlezen, vakantie, kerstvakantie, lezen, slee, rendieren, kopen, Erik van Muiswinkel, rusten, big balloon, tip, inspiratie, kerstdag, activitJe kleine volop het kerstgevoel mee geven kan ook met de app ‘Vrolijk kerstfeest!’ Deze app is voor jonge kinderen van 3 t/m 7 jaar met allerlei leuke en leerzame activiteiten. Versier de kerstboom met engeltjes, slingers, mooie kerstballen, lampjes en kransjes. Uiteraard is dit Reva haar favoriete gedeelte van de app. Met gezellige kerstliedjes op de achtergrond kan je kindje kleuren, puzzelen, memory spelen, rekenen, sudoku’s maken en zoeken! Wil je uk even uitrusten dan kan er geluisterd worden naar het ‘Feest in de kerstboom verhaal’ verteld door Erik van Muiswinkel.

versieren, kerstgevoel, kerstliedjes, o denneboom, kerstverhaal, verhalen, verveling, uitrusten, vanaf, 3 jaar, voorlezen, vakantie, kerstvakantie, lezen, slee, rendieren, kopen, Erik van Muiswinkel, rusten, big balloon, tip, inspiratie, kerstdag, activitVervelen tijdens de kerstvakantie of kerstdagen zal met deze app niet snel gebeuren. Reva is afgezien van het kleuren en versieren van de kerstboom nog te klein voor de rest van de spelletjes. Maar ik vind het wel een super leuke app voor als je kindje iets ouder is. Het gebruik is heel makkelijk en simpel. Er zijn 15 pagina’s waar je snel doorheen kunt swipen en het gewenste spelletje kan aanklikken. Deze superleuke kerst-app is geschikt voor de iPad en de iPhone en kost € 1,79.

Vrolijk kerstfeest!!!

DIY: Een persoonlijke kerstkaart met rendieren van vingerafdrukken
Het boek van Sinterklaas

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter